Τι σχέση έχει αυτο με το ΚΕΑΤ/ΣΟΤ ρε παλιοσπαμερ![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
To 2000 ήμουν και εγώ εκεί...Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Τέλη δεκαετίας '80, στο σχολείο καταδρομών και ΣΣΟΕΚ...![]()
![]()
Καλή φάση...αλλά το κυριότερο ήταν ότι δεν ένοιωσα ποτέ ότι κάποιοι ήταν βίσματα...μοναδικό συναίσθημα για τον Ε.Σ. ... (Σίγουρα θα έπαιζαν βίσματα αλλά δεν προκαλούσαν...)
υ.γ. Είχα πάει από Αθήνα, Ρεντίνα, με ένα ΤΤR-250... εκεί να δεις περιπέτεια...:rotflmao:![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τι σχέση έχει αυτο με το ΚΕΑΤ/ΣΟΤ ρε παλιοσπαμερ![]()
Στρατοκαυλίαση γενικότερη, μάστορα....![]()
τι σε προβλημάτισε;Αυτα λεγόταν λέγονται και θα λέγονται.Στρατιώτες δεν υπηρετήσατε και ειδικά Μ Κ/Δ,ΕΤΕΘ,ΜΑΛ.Δεν είναι κάτι νέο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
τι σε προβλημάτισε;Αυτα λεγόταν λέγονται και θα λέγονται.Στρατιώτες δεν υπηρετήσατε και ειδικά Μ Κ/Δ,ΕΤΕΘ,ΜΑΛ.Δεν είναι κάτι νέο!
Τίποτα δε με προβληματίζει πια... Όπως λες είναι δεδομένο. Λογικά και οι Επίλεκτες Δυνάμεις της Γερμανίας θα έχουν αντίστοιχα συνθήματα για εμάς...
Ξέρεις μόνο ρε φιλ@ρ@κι τι με ενοχλεί? Που αυτούς του γρόθους τους πληρώνει ο Ελληνικός λαός και μαζί και εγώ...
Όλοι οι γερμανοι έχουν συνθήματα για μας πλέονΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τίποτα δε με προβληματίζει πια... Όπως λες είναι δεδομένο. Λογικά και οι Επίλεκτες Δυνάμεις της Γερμανίας θα έχουν αντίστοιχα συνθήματα για εμάς...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ο προβληματισμος στο βιντεο του ΜΙΚΕ ειναι ο κοσμος που ακουγωντας αυτα τα πραγματα συνεχιζει να χειροκροταει
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Όλοι οι γερμανοι έχουν συνθήματα για μας πλέον![]()
That's true!
Στη δουλεία ακούω μόνιμα MotorFM & εδώ και 2 μήνες είμαστε πρώτο με δεύτερο θέμα στο δελτίο ειδήσεων που έχουν....
![]()
![]()
![]()
οταν βλεπω αυτο φιλε μου λεω παλι καλα που υπαρχουν και αυτοι...( http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...d=4565231&ct=1)
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
οταν βλεπω αυτο φιλε μου λεω παλι καλα που υπαρχουν και αυτοι...( http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...d=4565231&ct=1)έγινε από σκάφος «Τσανταρλί» που έχει μετατραπεί σε πλοίο ηλεκτρονίων του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού
δημοσιογραφία του κώλου ρε πουστη μου....
Σιγά μην ειναι και πλωτός επιταχυντής σωματιδίων![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
οταν βλεπω αυτο φιλε μου λεω παλι καλα που υπαρχουν και αυτοι...( http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...d=4565231&ct=1)
Τι κάνουν δηλαδή αυτοί? Θα μας σώσουν από κακούς?
Πιστεύεις ότι θα γίνει ποτέ και πόλεμος και θα πολεμήσουν?![]()
![]()
![]()
Όλες αυτές οι πίπες κόβονται εύκολα με πολιτικές πράξεις και διπλωματία, αλλά και εκεί φορ δε πουτς Λα Γκρες!
MikeG...
Οι Ειδικές Δυνάμεις και ειδικά τα ΟΥΚ, έχουν ώς μοναδικό σκοπό ύπαρξης τον πόλεμο και την εξολόθρευση του όποιου οριστέι ώς εχθρός. Είναι λογικό και φανατισμένοι να είναι , και εκπαιδευμένοι να σκοτώνουν και οχι να ασκούν διπλωματία και να διαχωρίζουν κατά την δική τους σκέψη ποιός είναι τι...
Δουλειά τους είναι να "καθαρίζουν" στο ποδι οποιονδήποτε χαρακτηριστεί ώς εχθρός. Αλβανός, Σκοπιανός , Τούρκος είναι τα πρόσωπα που και λόγω των πράξεων των κυβερνήσεων τους, έχουν χαρακτηριστεί ώς "εχθροί".
Θεωρώ προσωπικά δεδομένο οτι μια σκληροτράχηλη μονάδα στρατού σε ειδικές δυνάμεις θα είναι τόσο φανατισμένες... αλλιώς να το κάνουν αδερφάτο και να παίζουν ποκίτσα.
Το πρόβλημα όπως ειπώθηκε δεν είναι το σύνθημα τους, αλλά το οτι χειροκροτούσαν οι γύρω απο αυτούς. Εκείνοι δηλαδή που ούτε εκπαιδεύονται να γίνουν φονικές μηχανές , ούτε εκτελούν αντίστοιχα καθήκοντα.
Που να δείς τι φωνάζουν οι αντίστοιχες δυνάμεις των απο πάνω χωρών.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ποτέ δεν ξέρεις πότε και αν θα γινει κάτι, ειτε αυτό ειναι πόλεμος, είτε θερμό επεισόδιο, είτε απόβαση είτε οτιδήποτε.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τι κάνουν δηλαδή αυτοί? Θα μας σώσουν από κακούς?
Πιστεύεις ότι θα γίνει ποτέ και πόλεμος και θα πολεμήσουν?![]()
![]()
![]()
Όλες αυτές οι πίπες κόβονται εύκολα με πολιτικές πράξεις και διπλωματία, αλλά και εκεί φορ δε πουτς Λα Γκρες!
Αφού γίνει κάτι καθόμαστε και το συζητάμε και λέμε " κοίτα να δεις τι έγινε".
Περίμενε κανεις να γίνει το περιστατικό στα Ίμια? Δεν νομίζω. Έλα όμως που έγινε και θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πολυ χειρότερο.
Για να μην πάμε πιο πίσω, γιατί από παραδείγματα έχουμε πολλά.
Γενικά οι ειδικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο είναι ότι πιο ακραίο και φονικό υπάρχει. Εμένα πάντως μου έκανε τρομερή εντύπωση πως τόλμησε ο δικοιητης τους να τους βάλει να λενε τέτοια συνθήματα στο κέντρο της πόλης. Πολυ περίεργο μου φαινεται.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
MikeG...
Οι Ειδικές Δυνάμεις και ειδικά τα ΟΥΚ, έχουν ώς μοναδικό σκοπό ύπαρξης τον πόλεμο και την εξολόθρευση του όποιου οριστέι ώς εχθρός. Είναι λογικό και φανατισμένοι να είναι , και εκπαιδευμένοι να σκοτώνουν και οχι να ασκούν διπλωματία και να διαχωρίζουν κατά την δική τους σκέψη ποιός είναι τι...
Δουλειά τους είναι να "καθαρίζουν" στο ποδι οποιονδήποτε χαρακτηριστεί ώς εχθρός. Αλβανός, Σκοπιανός , Τούρκος είναι τα πρόσωπα που και λόγω των πράξεων των κυβερνήσεων τους, έχουν χαρακτηριστεί ώς "εχθροί".
Θεωρώ προσωπικά δεδομένο οτι μια σκληροτράχηλη μονάδα στρατού σε ειδικές δυνάμεις θα είναι τόσο φανατισμένες... αλλιώς να το κάνουν αδερφάτο και να παίζουν ποκίτσα.
Το πρόβλημα όπως ειπώθηκε δεν είναι το σύνθημα τους, αλλά το οτι χειροκροτούσαν οι γύρω απο αυτούς. Εκείνοι δηλαδή που ούτε εκπαιδεύονται να γίνουν φονικές μηχανές , ούτε εκτελούν αντίστοιχα καθήκοντα.
Που να δείς τι φωνάζουν οι αντίστοιχες δυνάμεις των απο πάνω χωρών.
Gandalf
Αυτοί είναι άτομα τα οποία πληρώνονται από έμας και επίσης κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Επίσης όσοι πιστεύουν ότι θα γίνει πόλεμος με την έννοια που υπήρχε παλιότερα, βλέπουν πολλές ταινείες.
Εγώ προσωπικά τέτοια φασιστοειδή ρομποτάκια ούτε τα θέλω γύρω μου, ούτε να τα πληρώνω, ούτε τα χειροκροτώ.
Τέλος αν θες να συγκρινόμαστε με τους από πάνω μας (γεωγραφικά), τότε πάντα θα ήμαστε για το φούτσο..
& αν γίνει ποτέ πόλεμος, τότε όποιος θέλει θα πολεμήσει για τη πατρίδα του, γιατί θα απειλείται. Δε χρειάζεται να καλλιεργείτε φασισμός εν καιρώ ειρήνης.