καλα
σκεφτειτε και μονο το ενδεχομενο να παρει αυτο το πρωταθλημα ο γαυρος στα χαρτια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα γελαμε 10 χρονια μαγκες![]()
![]()
καλα
σκεφτειτε και μονο το ενδεχομενο να παρει αυτο το πρωταθλημα ο γαυρος στα χαρτια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα γελαμε 10 χρονια μαγκες![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Δεν ξέρω Γκιώνηδες και παπαριές, τον βαφτίζω Φούτσο που πάει και περισσότερο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τεσπα στα διοικητικά είναι γνωστό ότι δεν συμφωνώ με τέτοιες βλακείες που κάνουμε
τουλάχιστον στα αγωνιστικά φροντίζουμε πάντα να σας κλείνουμε (γεμίζουμε) το στόμα πελατάκηδες μας οπότε αυτό μου αρκεί![]()
![]()
![]()
Τι ασχολείστε ρε παιδιά........
Πως θα πουλήσει φύλλα μια εφημερίδα σήμερα που είναι νεκρή μέρα;
Γράφοντας τη μεγαλύτερη παπαριά που μπορεί
Κι εσείς κάθεστε και σχολιάζετε σοβαρά;![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ξαναrespect!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τωρα σε οτι αφρα στη προθεση της ΠΑΕ Ολυγαυριακος και του κατασκοπου να φτιαξουν φακελο και να προβουν σε ενεργειες προκειμενου να μας κοψουν 7 βαθμους....ενα εχω να πω...
ΘΑ ΜΑΣ ΚΛ*ΣΟΥΝ ΤΟΝ
Μην φοβαστε ρε......
( Θα σας τους δωσουμε πισω με την απφαση για τον αεροβολημενο......)
Αληθεια ρε σεις ... Τι εγινε με αυτο το θεμα..??![]()
ΥΓ.. Δουκα & hymador....... Με τις μ@λ@κιες που γραφουν οι φυλλαδες , αλλοι ψαρωνουν μεχρι στιγμης ( με αρχη απο εσας τους ιδιους...)
Τιμωρια ισως υπαρξει αλλα καμμια σχεση με τα γραφομενα των φυλλαδων που αναπαραγετε ...
![]()
η υπόθεση με τον πυροβολημένο το μονο που μπορεί να βγάλει είναι να "κοψει" την μπάλα σε εναν αλήτη εντος των γηπέδων...
αλλά μουγκα στην στρουγκα γιατι βλέπεις έρχεται και Μουντιαλ....![]()
το ότι είναι μούφα η υπόθεση φάνηκε απο την αρχή...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
η υπόθεση με τον πυροβολημένο το μονο που μπορεί να βγάλει είναι να "κοψει" την μπάλα σε εναν αλήτη εντος των γηπέδων...
αλλά μουγκα στην στρουγκα γιατι βλέπεις έρχεται και Μουντιαλ....![]()
το ότι είναι μούφα η υπόθεση φάνηκε απο την αρχή...
Μα φαντασου ποσο ψαρωνουν που αν σε αυτους κοψουν 7 βαθμους για το .... πουλμανακι .
Τι πρπει να κανουν σε εμας ( σε περιπτωση που δικαιωθει ο φαντασμενος μπαρουτοχτυπημενος..)
Την τιμωρια οντως δεν θα την γλυτωσουν ομως και δικαιως ( κυριως λογο της εκτασης που πηρε το θεμα με την ατυχη υπαλληλο .)
![]()
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ
και συνεχιστε εσεις τις ιστοριες για αγριους![]()
![]()
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ
![]()
![]()
![]()
![]()
αντε στην υγεια μας ρε πρωταθλητες
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μην φοβαστε ρε......
( Θα σας τους δωσουμε πισω με την απφαση για τον αεροβολημενο......)
Αληθεια ρε σεις ... Τι εγινε με αυτο το θεμα..??![]()
ΥΓ.. Δουκα & hymador....... Με τις μ@λ@κιες που γραφουν οι φυλλαδες , αλλοι ψαρωνουν μεχρι στιγμης ( με αρχη απο εσας τους ιδιους...)
Τιμωρια ισως υπαρξει αλλα καμμια σχεση με τα γραφομενα των φυλλαδων που αναπαραγετε ...
![]()
εγω παντως θυμαμαι πως οταν αρχισαν και βγαινανε οι πρωτες φημες για τον Βαλνερ και για τις ενστασεις, ολοι λεγαμε, "ελα μωρε μαλακιες ειναι αυτα, δεν προκειται να γινουν"
να που εγιναν ομως και για αυτο αλλωστε σας απονεμηθη δικαιωματικα το βραβειο της αθλιοτητας απο ολο το φιλαθλο κοσμο... επειδη λοιπον εχετε προηγουμενο, κανε λιγο το Νορβηγο, ποτε δεν ξερεις.... μπορει να θελησετε να διατηρησετε το τιτλο...(του αθλιου, ουχι του πρωταθληματος...)
δεν υπάρχει περίπτωση....αν δικαιωθεί (με πραγματικά στοιχεια όχι πίπες μπλε)...κλείσιμο 2 χρόνια το γήπεδο και ας ρίξουν και 50 βαθμούς ποινη (αυτο δεν είχε πάθει και ο Παο στο μπάσκετ όταν αποδεδειγμενα είχαν ρίξει με αεροβόλο??? :rotflmao: )Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Τι πρπει να κανουν σε εμας ( σε περιπτωση που δικαιωθει ο φαντασμενος μπαρουτοχτυπημενος..)
αν ήξερε ο Μητερας ότι είναι απο πάνω θα είχε σκυλιάσει τώρα...μην ξεχνας ότι ψαχνεται να γίνει ο νέος κοκκαλης...εχει και τα ζώα απο κάτω που τον χειροκροτούν![]()
η υπόθεση είναι καμμένη εκείνη...αλλά και δύσκολη να την προχωρήσεις
αντε να πεις τωρα στον κοσμο ότι ένας ακριβοπληρωμένος επαγγελματίας είναι χειρότερος απο τους κάφρους των κερκίδων...αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι τι θα σημαινε αυτό....
οκ οι οπαδοί είναι οπαδοί, φυλες ουγκα ουγκα, ο επαγγελματίας όμως?
και φυσικά κατι τετοιο ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθήσει και το ΤΕΛΟΣ της καριέρας του...ερχεται και Μουντιαλ...είναι κ ελλάδα εδώ....
φυσικά η τιμωριας έδρας είναι τουλάχιστον σιγουρη...τωρα 1 αγωνιστική θα είναι , 3 θα είναι...θα δουμε...εδω εμεις χωρίς τραυματισμους φάγαμε 1, πόσο μάλλον εδω
απο κει και πέρα για βαθμούς δεν νομίζω....αυτα είναι των φυλλάδων
λες να γίνει κανα τετοιο??θα σαλταρουν τα βαζέλια...![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Συγχαρητήρια για το Πρωτάθλημα, το κύπελλο δεν είναι σίγουρο ακόμα θα πω και για αυτό στην ώρα τουΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ
![]()
τελικά επειδή έχω συνηθίσει να είμαι πρωταθλητής τόσα χρόνια και δεν ξέρω πως είναι να είσαι δεύτερος όπως είμαι τώρα, είναι μια περίεργη αίσθηση που νιώθω και θέλω να μοιραστώ μαζί σας:
Είναι ΥΠΕΡΟΧΟ να σε τσ@@@κώνει ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΙΣ και με μισή ομάδα !!!!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Υ.Γ. Νιώθω μια ΠΕΛΩΡΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑ να ξαναπαίξουμε μαζίπερνάω καλά
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εγω παντως θυμαμαι πως οταν αρχισαν και βγαινανε οι πρωτες φημες για τον Βαλνερ και για τις ενστασεις, ολοι λεγαμε, "ελα μωρε μαλακιες ειναι αυτα, δεν προκειται να γινουν"
να που εγιναν ομως και για αυτο αλλωστε σας απονεμηθη δικαιωματικα το βραβειο της αθλιοτητας απο ολο το φιλαθλο κοσμο... επειδη λοιπον εχετε προηγουμενο, κανε λιγο το Νορβηγο, ποτε δεν ξερεις.... μπορει να θελησετε να διατηρησετε το τιτλο...(του αθλιου, ουχι του πρωταθληματος...)
Τι ειπες.......????????
![]()