Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
oi 65 εκαναν μεταγραφη σε 1 αλλη λεσχη μελος της ΑΜΟΤΟΕ της αττικης......δεν βαρεθηκαν(εκτος αν εννοεις τους υπολοιπους...) για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις.
Αγωνες οποιοσδηποτε πια μπορει να κανει (ακομα και σουβλατζιδικο......)οποτε δεν τιθεται θεμα αν εχει σχεση με την μοτοσυκλετα ο διοργανωτης ή το κανει για την κονομα ή επειδη γουσταρει να κανει αγωνες και ειναι το χομπι του....(βεβαια προσωπικη αποψη ειναι οτι οταν πληρωνει ο αγωνιζομενος εστω και 1 ευρω πιστευω χανεται η εννοια ''ερασιτεχνης'' ή χομπιστας)
Αντε και καλους αγωνες
Ακομα θα συνεχισεις να μιλας με λογια του αερα......
Ακομα θα συνεχισεις να εκτιθεσε και εσυ και κατα συνεπεια και αυτους που υποστηριζεις...
Τι ενοεις 65 μονο σε μια λεσχη.....
Εχεις καποιο επισημο στοιχιο να μας παραπεμψεις...????
Η παλι ΣΤΟΙΧΙΑ......
Σαν τις απατωνιες που υποστηριζες απο πανω αλλα τελικα ΔΕΝ...!!!
Οσο αφορα αγωνιζομενους.....δεν ξερω αν οι 35-55-65-85 αν βαρεθηκαν η οχι... Εμενα το προβλημα μου ειναι αυτοι που βαρεθηκαν και σιχαθηκαν οσοι και αν ειναι ( τωρα αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι θελω να πω με αυτο γενικοτερα..... Προβλημα σου..)
Κατα τα αλλα.... Δεν ξερω αν μπορει αγωνες να διοργανωση ακομα και σουβλατζιδικο.....
( Και δεν ειναι αυτο το θεμα μας.... Τωρα εσυ γιατι συνεχιζεις και τι θες να πεις και χρησιμοποιεις αυτο το επιχειρημα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω.)
Εφοσον ο αγωνας ειναι σωστος απο καθε αποψη ας τον κανει οποιος θελει.....
(Το ξεπερναμε... Παμε παρακατω.)
Περι προσωπικης αποψης σου......
Παμε να μαζευτουμε καμμια 10αρια ατομα να παμε σε ενα 5χ5 να παιξουμε μπαλιτσα....???![]()
Φυσικα το προβλημα ειναι....![]()
Οτι θα χρειαστει να πληρωσεις το μεριδιο της συμμετοχης σου ( κανα 10αρι-15αρι ευρω νομιζω..)
Οποτε μπορεις απαντησε μου (να φερω μαζι μου τα συμβολαια να υπογραψεις... :rotflmao: )
![]()