Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 52 από 52

Θέμα: ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/3/10 Scramble Πυργακι Αναβυσσου

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    oi 65 εκαναν μεταγραφη σε 1 αλλη λεσχη μελος της ΑΜΟΤΟΕ της αττικης......δεν βαρεθηκαν(εκτος αν εννοεις τους υπολοιπους...) για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις.
    Αγωνες οποιοσδηποτε πια μπορει να κανει (ακομα και σουβλατζιδικο......)οποτε δεν τιθεται θεμα αν εχει σχεση με την μοτοσυκλετα ο διοργανωτης ή το κανει για την κονομα ή επειδη γουσταρει να κανει αγωνες και ειναι το χομπι του....(βεβαια προσωπικη αποψη ειναι οτι οταν πληρωνει ο αγωνιζομενος εστω και 1 ευρω πιστευω χανεται η εννοια ''ερασιτεχνης'' ή χομπιστας)
    Αντε και καλους αγωνες

Ακομα θα συνεχισεις να μιλας με λογια του αερα......

Ακομα θα συνεχισεις να εκτιθεσε και εσυ και κατα συνεπεια και αυτους που υποστηριζεις...

Τι ενοεις 65 μονο σε μια λεσχη.....

Εχεις καποιο επισημο στοιχιο να μας παραπεμψεις...????

Η παλι ΣΤΟΙΧΙΑ......

Σαν τις απατωνιες που υποστηριζες απο πανω αλλα τελικα ΔΕΝ...!!!

Οσο αφορα αγωνιζομενους.....δεν ξερω αν οι 35-55-65-85 αν βαρεθηκαν η οχι... Εμενα το προβλημα μου ειναι αυτοι που βαρεθηκαν και σιχαθηκαν οσοι και αν ειναι ( τωρα αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι θελω να πω με αυτο γενικοτερα..... Προβλημα σου..)

Κατα τα αλλα.... Δεν ξερω αν μπορει αγωνες να διοργανωση ακομα και σουβλατζιδικο.....

( Και δεν ειναι αυτο το θεμα μας.... Τωρα εσυ γιατι συνεχιζεις και τι θες να πεις και χρησιμοποιεις αυτο το επιχειρημα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω. )

Εφοσον ο αγωνας ειναι σωστος απο καθε αποψη ας τον κανει οποιος θελει.....

(Το ξεπερναμε... Παμε παρακατω.)

Περι προσωπικης αποψης σου......

Παμε να μαζευτουμε καμμια 10αρια ατομα να παμε σε ενα 5χ5 να παιξουμε μπαλιτσα....???

Φυσικα το προβλημα ειναι....

Οτι θα χρειαστει να πληρωσεις το μεριδιο της συμμετοχης σου ( κανα 10αρι-15αρι ευρω νομιζω..)

Οποτε μπορεις απαντησε μου (να φερω μαζι μου τα συμβολαια να υπογραψεις... :rotflmao: )

65 αγωνιζομενοι του Ε75 εχουν ερθει στη ΛΕΜΟΤ (μεταγραφη) ο λογος ειναι οτι θελουν να μετεχουν στο πανελληνιο πρωταθλημα και χωρις δελτιο αθλητη δεν γινεται.....με στοιχεια και ονοματα.θες αναλυτικα ονοματα?
    και με το αρθρο 41 που καταργηθηκε απο το ευρωπαικο δικαστηριο και επικυρωθηκε απο τα ελληνικα δικαστηρια τον Οκτωβρη μπορει και σουβλατζιδικο να διοργανωσει αγωνες!!!!(απο το 1999 υπηρχε προσφυγη στο ευρωπαικο δικαστηριο
    Μην κοροιδευετε το κοσμο...οποιαδηποτε παρεα μπορει να κανει αγωνες....ιδιωτικουςπ ή οτι γουσταρει
    Τωρα αν υπαρχει πανελληνιο πρωταθλημα και οι ομοσπονδιες που το διοργανωνουν τις ξρουν ολοι

65 αγωνιζομενοι του Ε75 εχουν ερθει στη ΛΕΜΟΤ (μεταγραφη) ο λογος ειναι οτι θελουν να μετεχουν στο πανελληνιο πρωταθλημα και χωρις δελτιο αθλητη δεν γινεται.....με στοιχεια και ονοματα.θες αναλυτικα ονοματα?
    και με το αρθρο 41 που καταργηθηκε απο το ευρωπαικο δικαστηριο και επικυρωθηκε απο τα ελληνικα δικαστηρια τον Οκτωβρη μπορει και σουβλατζιδικο να διοργανωσει αγωνες!!!!(απο το 1999 υπηρχε προσφυγη στο ευρωπαικο δικαστηριο
    Μην κοροιδευετε το κοσμο...οποιαδηποτε παρεα μπορει να κανει αγωνες....ιδιωτικουςπ ή οτι γουσταρει
    Τωρα αν υπαρχει πανελληνιο πρωταθλημα και οι ομοσπονδιες που το διοργανωνουν τις ξρουν ολοι

Ποιοι εμεις φιλε μου......

Ενας ειμαι...

Ποιος κοροιδευει το κοσμο....?????

Ηδη απο πανω (με την υποθεση σημα ΛΕΜΟΤ ) παραπληροφορησες --ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ και απεδειξες περιτρανα ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ.

Δεν με νοιαζει φιλε μου ποσοι ηθαν στν λεμοτ η αλλου.....

Απλα οταν μιλαω με εναν ανθρωπο που ηδη εχει αποδειξει την ΑΝΑξιοπιστια του....

Θελω κατι ποιο επισημο.

Παρακατω.......

Σου ειπε καποιος οτι δεν μπορει και σουβλατζιδικο η λεχματζουναδικο να διοργανωσει αγωνες...????

Αμα ειναι σωστοι αγωνες .....ΕΣΥ.... ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ...????

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ποιοι εμεις φιλε μου......

Ενας ειμαι...

Ποιος κοροιδευει το κοσμο....?????

Ηδη απο πανω (με την υποθεση σημα ΛΕΜΟΤ ) παραπληροφορησες --ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ και απεδειξες περιτρανα ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ.

Δεν με νοιαζει φιλε μου ποσοι ηθαν στν λεμοτ η αλλου.....

Απλα οταν μιλαω με εναν ανθρωπο που ηδη εχει αποδειξει την ΑΝΑξιοπιστια του....

Θελω κατι ποιο επισημο.

Παρακατω.......

Σου ειπε καποιος οτι δεν μπορει και σουβλατζιδικο η λεχματζουναδικο να διοργανωση αγωνες...????

Αμα ειναι σωστοι αγωνες .....ΕΣΥ.... ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ...????
    Επισημο γιατι δεν ζητας τα ονοματα των αθλητων της ΑΜΟΤΟΕ να δεις ο ιδιος ποσοι και ποιοι σε ολη την ελλαδα εχουν δελτιο.(ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ Ε75 ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ)..... Αυτοι που κοροιδευουν τον κοσμο ειναι οι ιδιοι που βαζουν σημα μιας ομοσπονδιας που δεν εχει σχεση με τους αγωνες(ΜΟΤΟΕ) και κανενας δεν απαντα σε αυτο(γιατι δεν βαζει και την ομοσπονδια σκακι στην αφισα τοση σχεση εχει οσο και η ΜΟΤΟΕ μετους αγωνες...............ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ!!!!
    Δεν τραβαω εγω το ζορι με τους αγωνες αλλα οχι να λεει ο καθενας το κοντο και το μακρυ του........
    Και με την ευκαιρια να δουμε στην πανελληνια που τα μελη της ΜΟΤΟΕ εχουν εκπτωση στα εισοδο αν και τα μελη του Ε75 ειναι εκει και εχουν την εκπτωση οπως εκατονταδες μελη...(δεν ειναι τα 20 ευρω το θεμα) Θαναι 3000 μοτοσυκλετες.......
    Η αν ηταν κανεις απο τον Ε75 ΣΤΗΝ ετησια συνελευση της ΜΟΤΟΕ που ηταν αντιπροσωποι απο ολες οι λεσχες της ελλαδας......Και αν δεν ηταν δεν αναρωτιεται γιατι μονο απο μια λεσχη ελειπαν?

Επισημο γιατι δεν ζητας τα ονοματα των αθλητων της ΑΜΟΤΟΕ να δεις ο ιδιος ποσοι και ποιοι σε ολη την ελλαδα εχουν δελτιο.(ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ Ε75 ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ)..... Αυτοι που κοροιδευουν τον κοσμο ειναι οι ιδιοι που βαζουν σημα μιας ομοσπονδιας που δεν εχει σχεση με τους αγωνες(ΜΟΤΟΕ) και κανενας δεν απαντα σε αυτο(γιατι δεν βαζει και την ομοσπονδια σκακι στην αφισα τοση σχεση εχει οσο και η ΜΟΤΟΕ μετους αγωνες...............ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ!!!!
    Δεν τραβαω εγω το ζορι με τους αγωνες αλλα οχι να λεει ο καθενας το κοντο και το μακρυ του........
    Και με την ευκαιρια να δουμε στην πανελληνια που τα μελη της ΜΟΤΟΕ εχουν εκπτωση στα εισοδο αν και τα μελη του Ε75 ειναι εκει και εχουν την εκπτωση οπως εκατονταδες μελη...(δεν ειναι τα 20 ευρω το θεμα) Θαναι 3000 μοτοσυκλετες.......
    ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ....ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ..... Ω......ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ !

Γιατι να τα ζητησω.....?? Επικαλεστηκα εγω νουμερα.....???

Εσυ τα παραθεσες..... Και εγω σου ειπα δεν σε πιστευω για τι ηδη με την υποθεση σημα μοτοε .....

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕς ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ !....................

Τυπικα ειναι στη μοτοε ασχετα αν δεν πληρωνουν συνδρομη (ουσιαστικα δεν ειναι) αλλα δεν ειναι η ομοσπονδια στρατοδικειο να τους αποβαλει...........
    Τωρα .... Ξαναρχισες τα ιδια με την υποθεση μοτοε

Πετας και μια Παννεληνια .....

Και αντε να βρουμε ακρη.....

Αστο φιλαρακι.... Ριχτο στο σκακι η σε κανα σουβλακι καλλυτερα γιατι το γ@μησ@με και ψοφησε...

Tον να κοροιδεψεις καποιον 1-2 φορες γινεται...........εδω ειμαστε και οσοι τρεχουν στους αγωνες ξερουν ποιος τρεχει και με τι δελτιο........θα φαινεται και απο τις λιστες αγωνιζομενων.
    Οπως προβλεπω οτι στην Αττικη θα γινονται και αλλοι αγωνες στο μελλον απο φορεις,ιδιωτες ακομα και απο forum που εχουν σχεση με τη μοτοσυκλετα μετα και την επικυρωση απο τα ελληνικα δικαστηρια του τερματισμου του μονωπολειου......
    Για το σημα ακομα δεν εδωσες καμια απαντηση και γιατι ειναι η μονη λεσχη στην ελλαδα που δεν πηγε στη ετησια συνελευση.......

Tον να κοροιδεψεις καποιον 1-2 φορες γινεται...........εδω ειμαστε και οσοι τρεχουν στους αγωνες ξερουν ποιος τρεχει και με τι δελτιο........θα φαινεται και απο τις λιστες αγωνιζομενων.
    Οπως προβλεπω οτι στην Αττικη θα γινονται και αλλοι αγωνες στο μελλον απο φορεις,ιδιωτες ακομα και απο forum που εχουν σχεση με τη μοτοσυκλετα μετα και την επικυρωση απο τα ελληνικα δικαστηρια του τερματισμου του μονωπολειου......
    Για το σημα ακομα δεν εδωσες καμια απαντηση και γιατι ειναι η μονη λεσχη στην ελλαδα που δεν πηγε στη ετησια συνελευση.......
    Καλα ασε τι προβλεπεις......

Πες μου κατι ομως.....

ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ.... ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ....

ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ....????

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ........ (αντε και δεν μπορεις να καταλαβεις αυτο που σου ειπα παραπανω....)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ...... ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ .????????????????????? ( θες και αλλα ερωτηματικα...? ) ???????????????????????????

Τυπικα ειναι στη μοτοε ασχετα αν δεν πληρωνουν συνδρομη (ουσιαστικα δεν ειναι) αλλα δεν ειναι η ομοσπονδια στρατοδικειο να τους αποβαλει...........

africane 31 Συνεχιζεις να εκτιθεσε ...............!!!!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF