Ω ρε συ, αλλο ενα gixxer κουκλα!
Λοιπον, argon στην Νεα Ιωνια, στην Αλ. παναγουλη. Καλος μαστορας. Εχω κολλησει τα παντα!
Αλλος, ειναι στη Λιοσιων, ερχομενοι απο τις 3 γεφυρες, με το που περασεςι την εθνικη απο κατω, αριστερο χερι.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
ok filaraki se efxaristo apo deftera 8a vgo stin al panagouli ke 8a fonazo me ntountoukaΑρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Ω ρε συ, αλλο ενα gixxer κουκλα!
Λοιπον, argon στην Νεα Ιωνια, στην Αλ. παναγουλη. Καλος μαστορας. Εχω κολλησει τα παντα!
Αλλος, ειναι στη Λιοσιων, ερχομενοι απο τις 3 γεφυρες, με το που περασεςι την εθνικη απο κατω, αριστερο χερι.
mastora pou kolas me argon emfanisououououououou
to ido fantazome 8a kano ke me ton deftero e?
ena tilefono 8a voleve kalitera nomizo ti les ke esi?:wacko:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Παντως δεν ειναι κακη ιδεα και η ντουντουκα.Στην Παναγουλη ειναι ο Πανος και ειναι διπλα απο κατι ανταλλακτικα FORD απεναντι απο εναν εξατμισα.Αν πας απο Λ.Ηρακλειου στην Παναγουλη θα τον βρεις μετα την shell στο αριστερο σου χερι,η και ποδι.
10 χρονια συνεργαζομαστε κι ουτε το τηλεφωνο του δεν εχω.Αν θες απο Δευτερα θα περασω να το παρω.
![]()
ise xrisafiΑρχικά δημιουργήθηκε από teo24
Παντως δεν ειναι κακη ιδεα και η ντουντουκα.Στην Παναγουλη ειναι ο Πανος και ειναι διπλα απο κατι ανταλλακτικα FORD απεναντι απο εναν εξατμισα.Αν πας απο Λ.Ηρακλειου στην Παναγουλη θα τον βρεις μετα την shell στο αριστερο σου χερι,η και ποδι.
10 χρονια συνεργαζομαστε κι ουτε το τηλεφωνο του δεν εχω.Αν θες απο Δευτερα θα περασω να το παρω.
![]()
mporo na pao eki na kovo me ton troxo ke na tou leo kola eki kola edo i 8a me sixtiriasi?
mipos 8eli mono na tou pao ta alouminia? giati 8a pao me olokliri tin mixani 8a ksiloso epitopou mpataries ke lipa ke 8a kopsorapsoume 8a ta valo epano ke 8a figo ginete etsi i oxi?
afrotwin
Επειδη ειναι λιγουλακι ...........και δεν θελει και βιασυνες,αυριο το πρωι θα μπω στο forum και θα γραψω το τηλ.στις 9.00 ανοιγει.
Πανος 210 2712435
file ise o protos se efxaristo poli otan to telioso 8a se vro na sto doso gia volta...Αρχικά δημιουργήθηκε από teo24
Πανος 210 2712435
![]()
![]()
afrotwin
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
na sto doso gia volta...
![]()
![]()
wpa re Lewnida,de sou vrise kai thn mana o an8rwpos!!
mia kouventa parapanw htane !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
............
Αλλος, ειναι στη Λιοσιων, ερχομενοι απο τις 3 γεφυρες, με το που περασεςι την εθνικη απο κατω, αριστερο χερι.Νίκος Τακουλίνος 210 8254078 [edit] 6977***** kinito me PM[/edit]Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
..............
to ido fantazome 8a kano ke me ton deftero e?
ena tilefono 8a voleve kalitera nomizo ti les ke esi?:wacko:
και φτηνος και θα ρίξεις και πολύ γέλιο...
![]()
Νταξ ρε μαστορη, και εγω ψαχνοντας στο δρομο το παω το θεμα...:rotflmao:
Δεν τα παω και καλα με τα κ@λοκινητα και τις επικοινωνιες να 'ουμ.![]()
Τεσπα, ενα ευχαριστω κ εγω στα παιδια για τα τηλ.
![]()
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
....
Αλλος, .... αριστερο χερι.ego pantos se aristeroxeira argonatzi den pigaina me tipota....Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
file ise o protos se efxaristo poli otan to telioso 8a se vro na sto doso gia volta...
![]()
![]()
Ektos kai an de se peirazei na kathesai stin mbourou.....![]()
![]()
You BETA believe...
ama ton girnao anapoda me kana vitzi den 8a gini doulia?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
ego pantos se aristeroxeira argonatzi den pigaina me tipota....
Ektos kai an de se peirazei na kathesai stin mbourou.....![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
afou to kseris kati tetia ego den ta sikono...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
wpa re Lewnida,de sou vrise kai thn mana o an8rwpos!!
mia kouventa parapanw htane !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
den 8a anteksi les?![]()
afrotwin
πάρε τον Τακουλίνο ρε συ ... ανάλογα σε ποιο σημείο είναι θα σου πει αν θα κρατήσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
afou to kseris kati tetia ego den ta sikono...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
den 8a anteksi les?![]()