Παιδια θελω για το LC4 μου μαυρα καβαλετα και μαυρο fatbar. Εχω δει οτι εχει η renthal. Ξερετε τιμη και προμηθευτη? Αν εχετε και κατι αλλο (σε μαυρο παντα!) ακουω!
Παιδια θελω για το LC4 μου μαυρα καβαλετα και μαυρο fatbar. Εχω δει οτι εχει η renthal. Ξερετε τιμη και προμηθευτη? Αν εχετε και κατι αλλο (σε μαυρο παντα!) ακουω!
Εμενα μου αρεσουν τα baracuda ........ αλλα ολες οι μαρκες εχουν , pro taper , wrp .......
love will save the planet,hate is a good start.
αντιπροσωπος renthal ειναι ο αλεξοπουλος στο κουκακι
καβαλετα και τιμονι μαζι υπολογιζε γυρω στα 150 ευρω![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Τσεκαρε εδω :http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ProTa...Q5fAccessoriesΑρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
Απλα οι βιδες που πιανουν στη τιμονοπλακα ειναι 12mm , δε ξερω ποσο ειναι στα ΚΤΜ αλλα εγω που τα πηρα τους εκανα μοντα στις βιδες να γινουν Μ10 που ειναι η τιμονοπλακα του drz400sm .
Εχω παρει αρκετα πραγματακια απ'αυτον και αρκετοι φιλοι μου , τα στελνει γρηγορα και παντα εχει στοκ !
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!