Σελίδα 37 από 46 ΠρώτοΠρώτο ... 273233343536373839404142 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 681

Θέμα: νεα οικονομικα μετρα

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Πρέπει να μας περνάνε για εξαιρετικά αφελείς, ρομαντικούς και άξιους να τους κοροιδέψει κανείς κατάμουτρα για να βγάλουν τέτοια μλκ διαφήμιση.
    Άν ζούσαμε σε κάποιο σοβαρό κράτος το συζητούσαμε. Στο μπανανία όμως, ...never. Αυτοί είναι ικανοί και τον προυπολογισμό της Γερμανίας να τους δώσεις να τον εξαφανίσουν σε ένα μήνα

non serviam Το avatar του/της kachius
    Έχω την εντύπωση ότι η διαφήμιση (με το λογαριασμό) δεν έχει σκοπό να μαζέψει
    χρήματα αλλά να τρομάξει/πείσει τον κόσμο ώστε να δεχθεί τα οποιαδήποτε μέτρα
    (που φυσικά δε θα πλήξουν τους "έχοντες" αλλά όλους τους άλλους) χωρίς κουβέντα.
    Ξέρω από βέσπα!

Ούτε περικοπή μισθών, ούτε μείωση επιδομάτων, ούτε ανεργίας μας φοβίζει.

Η επανάσταση θα γίνει μόνο αν.....

Κόψουν το facebook ΠΑΝΤΟΥ εν ώρα εργασίας....

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Οσοι βρισκεται σε φαση δικαστηριων για καποιο ατυχημα και το παλευετε για ηθικη βλαβη να γνωριζετε οτι πλεον θα υπαρχει φορος 20% αν ακουσα καλα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Οσοι βρισκεται σε φαση δικαστηριων για καποιο ατυχημα και το παλευετε για ηθικη βλαβη να γνωριζετε οτι πλεον θα υπαρχει φορος 20% αν ακουσα καλα
    Δεν ξερω αν αφορα και τις αποζημιωσεις δικαστηριων αλλα για αποζημιωσεις απο απολυσεις μεχρι 100.000 ευρω δινεις πισω 10% απο 100.000 μεχρι 150.000 η 200.000 δεν θυμαμαι ακριβως 20% κτλ
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
    Δεν ξερω αν αφορα και τις αποζημιωσεις δικαστηριων αλλα για αποζημιωσεις απο απολυσεις μεχρι 100.000 ευρω δινεις πισω 10% απο 100.000 μεχρι 150.000 η 200.000 δεν θυμαμαι ακριβως 20% κτλ
    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γκαριζουν απο το πρωι για το φορο απολυσεων

Αποζημιωση ____ Τωρα(20% πλην 20000 αφορ.)_____Με το νεο νομο

60.000 _______________8000 _______________________0
    100000______________16000_____________________4000
    150000______________26000____________________14000
    200000 _____________36000_____________________29000

αφου ο φορος παει κλιμακωτα

0-60000 = 0
    60000-100000=10%
    100000-150000=20%
    150000- = 30%

Δεν καταλαβα κατι ;

Ουσιαστικα μονο τον Βουρλουμη πιανει...
    Keep on rocking in a free world !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γκαριζουν απο το πρωι για το φορο απολυσεων....
    Για να έχουν τηλεθέαση? (Η μήπως δεν θυμάσαι ότι εδώ είναι η χώρα της παραπληροφόρησης...)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

όπου γης Το avatar του/της iosif
    http://tomtb.com/modules/smartsectio...php?itemid=696

του δημητρη καζακη απο το σημερινο ποντικι

οι αναλυσεις του εδω και τρεις εβδομαδες ειναι υποδειγμα καθαροτητας, απλοτητας και ουχι απλοικοτητας και "to the point".διαβαστε τις.

συνοπτικα λεει οτι δεν εχει σημασια ποσα χρωστας αλλα η ικανοτητα σου να ξεχρεωνεις (ικανοτητα που εδω και κυριως μια δεκαετια εχει απολεσθη με τις κυβερνητικες επιλογες που οδηγησαν στην διαλυση ολων των παραγωγικων δομων), η ελλειψη επενδυσης στην παιδεια(δηλαδη καινοτομια και ικανοτητα) καιοτι καθε προσπαθεια οποιας αναπτυξης εστω και με λαθος τροπους σκονταφετι στην υπερμετρη σταρτιωτικη δπανη διαχρονικα.

αλλο αρθρο http://sotsot36.blogspot.com/2010/03...post_5570.html

επιδη με εκφραζουν 100% οι αποψεις του και αφου ταγραφει αυτος καλυτερα απο μενα γιατιε εγω να το ξανακανω?

υγ εννοειται οτι δεν υπαρχει ουτε μια χωρα που να ανεκμψε μετα την επιβολη κυρωσεων απο το δντ (το οποιο δινει το δανειο τμηματικα και οχι απαξ)
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

φορος κληρονομιας και δωρεων στην εκκλησια μονο 0,5%

ρε αντε μαμηθητε.....

αλλα ρπμ ποιοι ειναι οι λαλακες που τα αφηνουν στην εκκλησια.....γμτ

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Yποπτέυομαι ότι με τα πρώτα θετικά δείγματα ότι πάμε έστω κι ελάχιστα καλύτερα θα αρχίσουν τα διάφορα λαμόγια να ξεφεύγουν δεξιά κι αριστερά, όπως και οι ελαφρύνσεις προς τους διάφορους ισχυρούς, βλέπε και εκκλησία. Φυσικά θα μείνουν οι μισθωτοί να σηκώνουν το βάρος, μέχρι το πραγματικό τέλος της ύφεσης, δηλαδή επίσημα ΠΟΤΕ

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    φορος κληρονομιας και δωρεων στην εκκλησια μονο 0,5%

ρε αντε μαμηθητε.....

αλλα ρπμ ποιοι ειναι οι λαλακες που τα αφηνουν στην εκκλησια.....γμτ
    Λοιπόν έθιξες ένα λεπτό ζήτημα που το εκμεταλλεύονται κάποιοι "επιτήδειοι", κοινώς λαμόγια.
    Σίγουρα γνωρίζεις ότι όλα τα παγκάρια κουτσά-στραβά κάτι μαζεύουν, από μπακίρι.
    Οι διαχειριστές των ναών κόβουν κάποιες αποδείξεις εσόδων ( για εσωτερική διαχειριστική χρήση της εκκλησίας) όπου αναφέρονται ως δωρεές "αγνώστων πολιτών" ή κάπως έτσι.
    Τα λαμόγια προσεγγίζουν τους διαχειριστές αυτούς και με το αζημίωτο φυσικά, "εκδίδονται" αποδείξεις δωρεάς στο όνομα τους, οπότε η φορολογική μεταχείριση των εσόδων αυτών ( των λαμογιών) από τη ΔΟΥ, είναι πολύ διαφορετική διότι αναφέρονται στη δήλωση τους ως δωρεές, ποσά αρκετά μεγαλύτερα από τον "οβολό" που έδωσαν στους διαχειριστές.
    Μπορείς να φανταστείς το ύψος των ποσών ετησίως , που συλλέγονται από τα παγκάρια και είναι , αρχικά, αγνώστου ταυτότητος....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
    Μπορείς να φανταστείς το ύψος των ποσών ετησίως , που συλλέγονται από τα παγκάρια και είναι , αρχικά, αγνώστου ταυτότητος....
    ...

τρεχω πρωι-πρωι στην ενορια μου...
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
    Λοιπόν έθιξες ένα λεπτό ζήτημα που το εκμεταλλεύονται κάποιοι "επιτήδειοι", κοινώς λαμόγια.
    Σίγουρα γνωρίζεις ότι όλα τα παγκάρια κουτσά-στραβά κάτι μαζεύουν, από μπακίρι.
    Οι διαχειριστές των ναών κόβουν κάποιες αποδείξεις εσόδων ( για εσωτερική διαχειριστική χρήση της εκκλησίας) όπου αναφέρονται ως δωρεές "αγνώστων πολιτών" ή κάπως έτσι.
    Τα λαμόγια προσεγγίζουν τους διαχειριστές αυτούς και με το αζημίωτο φυσικά, "εκδίδονται" αποδείξεις δωρεάς στο όνομα τους, οπότε η φορολογική μεταχείριση των εσόδων αυτών ( των λαμογιών) από τη ΔΟΥ, είναι πολύ διαφορετική διότι αναφέρονται στη δήλωση τους ως δωρεές, ποσά αρκετά μεγαλύτερα από τον "οβολό" που έδωσαν στους διαχειριστές.
    Εγω εχω ακουσει για τα ενοικια οπου οταν στην αγορα ενα διαμερισμα ενοικιαζεται προς 600 ? , η εκκλησια σου κανει συμβολαιο για 100? και δινεις μαυρα αλλα 150-200 ? απ ευθειας στον ιεραρχη....

Γενικα οι μπιζνες με το σχημα συμφερουν....

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Δεν μπορώ να αντισταθώ στο πειρασμό να μεταφέρω την είδηση που είδα πρωτοσέλιδη στην «Καθημερινή της Κυριακής» με τίτλο «Ελληνική πρωτιά στις Cayenne». Όχι, ότι δεν βλέπω με τα ίδια μου τα μάτια πως τα θηριώδη τζιπ της PORSCHE που η τιμή τους ξεκινά από 75 και ξεπερνά τα 150 χιλιάδες ευρώ, αυξάνονται και πληθύνονται στους Ελληνικούς δρόμους. Υπέθετα απλώς ότι την περίοδο που διανύουμε η αγορά των πολυτελών αυτοκινήτων θα σημείωνε κι αυτή μια κάμψη. Κούνια που με κούναγε!

Μόνο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου ταξινομήθηκαν 2 Bentley, 1 Aston Martin, 18 Porsche, 281 Audi, 229 Mercedes, 194 BMW και γενικώς οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 54,8% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Κάποιοι λέει έσπευσαν να προλάβουν την επιβολή του νέου φόρου πολυτελείας. Μπορεί να είναι κι έτσι… Πλην όμως ο κύριος Βολφ Κλίντς ο οποίος είναι πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής της Ευρωβουλής για την Χρηματοπιστωτική και Οικονομική Κρίση αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα έχει , έτσι κι αλλιώς ,το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν ποσοστό αυτοκινήτων τύπου Porsche Cayenne σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Κι όλα αυτά-για να μην ξεχνιόμαστε- στη χώρα που μόλις 14.000 πολίτες δηλώνουν ετήσιο εισόδημα πάνω από 100.000 ευρώ. Τύφλα να έχει το θαύμα με τα πέντε ψωμιά και τα δύο ψάρια που χόρτασαν πέντε χιλιάδες νοματαίους.

http://www.protagon.gr/Default.aspx?...B4%CE%BF%CF%82
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Χαιρετω την ευχαριστη παρεα του forum. Αυτο ειναι το πρωτο μου post και η αληθεια ειναι πως τον τελευταιο καιρο εχω μια απορια σχετικα με τα νεα μετρα. Διαβαζω παντου για μηχανες μεγαλου κυβισμου, αλλα δεν εντοπισα απο ποσα κυβικα και ανω θεωρειται μια μηχανη σαν τετοια. Ολοι οι πινακες αναφερονται σε οχηματα από 1800cc -αν δεν κανω λαθος- και ανω. Απο οσο γνωριζω μηχανες που να αγγιζουν αντιστοιχα επιπεδα δεν υπαρχουν και παρα πολλες (τουλαχιστον ευρειας παραγωγης).

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης: σκεφτομαι πολυ σοβαρα να προβω στην αγορα μοτοσυκλετας κυβισμου 1200cc μιας και πλεον το αγαπημενο και παντα πιστο vstrom το εχω πουλησει εδω και αρκετο καιρο. Τι πρεπει να γνωριζω? Οταν ειχα αγορασει το suzuki, ειχα απλα δηλωσει την αγορα και τιποτα παραπανω. Πλεον υπαρχει καποια κλιμακα? Γνωριζω πως η αγορά μοτοσυκλετας αποτελεί τεκμηριο και βαση νόμου πρέπει να την δηλώσω. Πλεον ισχυει το οριο του αφορολογητου? (η μηχανη κοστιζει 11.000?)

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2009, 07:39
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 14:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ