Να ποστάρω το παράπονό μου που αφορά τις ασφαλιστικές εταιρίες & τις συνεργασίες τους με τις οδικές βοήθειες γιατί πρέπει να προσέχουμε τι πληρώνουμε και τι υπογράφουμε...!
Πριν από μερικές ημέρες πήγα μια εκδρομούλα κάπου κοντά, προς Αμφίκλεια μεριά. Ήταν όμως Κυριακή!!! Τι κρίμα πράγματι...Κάποια στιγμή αντιλαβάνομαι ότι η μηχανή δεν πάει, κάτι έχει στραβώσει. Ο λόγος μια πρόκα, μεγαλύτερη δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου, η οποία μου τεζάρισε το πίσω. Τηλέφωνο στην ασφαλιστική, η οποία τονίζω είναι από τις κορυφαίες και ακριβές, στην οποία πληρώνω και οδική βοήθεια.
Να μη σας παπαριάζω, το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν ασχολήθηκαν καθόλου αλλά μπήκαν όμως στο κόπο να μου εξηγήσουν ότι η οδική βοήθεια ισχύει σε περίπτωση "ατυχήματος" μόνο!!!!!!!!![]()
![]()
"Δηλαδή ρε κοπελιά" τις απαντώ, "το λάστιχο στην μηχανή είναι ευτύχημα???" "Δεν πληρώνω συνδρομή σε γραφείο τελετών αλλά σε οδική βοήθεια..." (μακριά από εμάς!).
Ευτυχώς βρέθηκε ένας τύπος με φορτηγάκι και έκανα την δουλειά μου που βέβαια στοίχισε 100 ευρά και 5 ώρες τρελής τσαντίλας.
Τεσπα, μάγκες το νουσας τι πληρώνετε! Και να σιγουρεύεστε ότι ο ασφαλιστής σας έχει το κινητό του ανοικτό και τα ΣΚ!!!:rotflmao:
Πάντα όρθιοι...