μου ειχε τυχει κι εμενα κατι παρομοιο κι οταν αλλαξα λαδια σταματησε να μυριζει.
μου ειχε τυχει κι εμενα κατι παρομοιο κι οταν αλλαξα λαδια σταματησε να μυριζει.
Μηπως εβαλες με αρωμα φραουλιτσα?Αρχικά δημιουργήθηκε από broum
μου ειχε τυχει κι εμενα κατι παρομοιο κι οταν αλλαξα λαδια σταματησε να μυριζει.![]()
Το οτι στο κάνει και ζεστό είναι το θέμα, σαν κρύο είναι απ τον καταλύτη (μέχρι να ζεσταθει). Τσέκαρε μπας και καίς λίγα λαδάκια, ότι βενζινάδικο και να αλλάξεις τα ίδια αποτελέσματα νομίζω θα έχεις, το πιο πιθανό αν ξεχάσουμε τα λάδια είναι να ελέγξεις το μίγμα για αρχή.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Μηπως εβαλες με αρωμα φραουλιτσα?![]()
μίγμα, βαλβίδες,φίλτρο,λάδια και μπουζιά όλα αλλαγμένα και τσεκαρισμένα. Η συμπίεση όπως είπε ο μάστορας είναι μια χαρά.
γιαυτό και σκάω να βρω από τη είναι.
Τσεκαρισμενο με καυσαναλυση?!!!Ειναι μαμα το μηχανακι ή εχεις κανει ρυθμισεις?!Αρχικά δημιουργήθηκε από aggas98
μίγμα
Ωραία.....με πολλαπλό υποπιεσόμετρο το κοιτάξατε μήπως δλδ κάποια πεταλούδα από τις τέσσερις δεν είναι σωστά ρυθμισμένη?Αρχικά δημιουργήθηκε από aggas98
μίγμα, βαλβίδες,φίλτρο,λάδια και μπουζιά όλα αλλαγμένα και τσεκαρισμένα. Η συμπίεση όπως είπε ο μάστορας είναι μια χαρά.
γιαυτό και σκάω να βρω από τη είναι.
Από μπέκ πως πάει? Ψεκάζουν και τα τέσσερα σωστά? Πόσα κμ έχει κάνει το μηχανάκι?
ο μηχανικός μου είπε οτι όλα είναι εντάξει.
όταν τον ρώτησα μέτα το service γιατι ακόμα μυρίζει και μήπως είναι πιο πλούσιο το μίγμα μου είπε ότι είναι 13:1 και οτι αν το βάλει πιο κάτω μπορεί να μου δημιουργήσει πρόβλημα
28000 km έχει