Φανταζομαι οτι αν εχεις οντως κανονικα οδικη βοηθεια και οχι καλυψη ατυχηματος πας και τα κανεις πουτανα ζητωντας τα 100 ευρω πισω...ισως με μια μηνυση???ΙΝΚΑ???δεν το ψαχνεις λιγο...
![]()
Φανταζομαι οτι αν εχεις οντως κανονικα οδικη βοηθεια και οχι καλυψη ατυχηματος πας και τα κανεις πουτανα ζητωντας τα 100 ευρω πισω...ισως με μια μηνυση???ΙΝΚΑ???δεν το ψαχνεις λιγο...
![]()
@lioulios: δεν σε πιάνω? Τι "Τάπα"???
...όλα είναι δρόμος...
Πάνω που πήγα να σου πω με απλά λόγια τι παίζεται...είδα παρακάτω ότι το κατέχεις το θέμα.
Αυτό που σου έκαναν ήταν προφανώς ότι αφού πήρες Κυριακή , μάλλον θα σου απάντησαν από το τηλ κέντρο και δεν είχαν εικόνα πελάτη μιας και δεν είχες μαζί σου το συμβόλαιο.
...Άμα σου κάτσει τέτοια στραβή ...εμείς το λέμε τάπα ( στραβή-νήλα-πακέτο ).
Και να ξέρεις ότι το συμβόλαιο ΠΡΕΠΕΙ να το έχεις ΠΑΝΤΑ μαζί σου μαζί με την άδεια και το δίπλωμα.
Υπάρχει κλίση της τροχαίας που λέει
.......γιατί δεν έφερε μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα.
Ποτέ ξανά και περαστικά.
Όσο ζει κανείς μαθαίνει.
Οταν εψαχνα και εγω για οδικη ασφαλεια μου προτινανε με λιγα ? παραπανω να κανω μεσο της ασφαλιστικης.Κατι δεν μου κολαγε καλα ομως ετσι οπως μου τα λεγανε γιατι δεν εχω και δικο μου ασφαλιστη και τελικα ειπα θα κανω η ΕΛΠΑ η Express Service.Και εκανα την 2η.Στο χαρτη εχουν αρκετες περιοχες που καλυπτουν,βεβαια δεν την εχω δοκιμασει ακομα (φτου φτου).
George no brakes
Έχει ξαναπαίξει πάντως το ίδιο σκηνικό.
Αλλά και εσείς στο στο τηλέφωνο όταν είπαν ότι έχετε οδική βοήθεια μόνο για ατύχημα, γιατί δεν τους είπατε ότι ατύχημα είχατε και τέλος. Δεν έχει σχέση εαν από το ατύχημα ποια είναι η βλάβη. Ούτε και μπορεί να ελεγθεί εαν το ατύχημα υπήρξε ή όχι.
Ατύχημα είναι να πέσεις μόνος σου. Ατύχημα είναι να σε τρακάρουν και να μην σταματήσουν. Ατυχήματα είναι πολλά.
Σου λέει ότι η οδική είναι για ατύχημα? Λές ατύχημα έχω και τέλος. Ας αποδείξουν αυτοί (που δεν θα κάνουν τον κόπο) ότι δεν είχες ατύχημα.
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ρωταω γτ αυτες τις μερες ληγει και η δικια μου η ασφαλεια και ψαχνομαι...![]()
![]()
Κ αυτη την φορα θελω και οδικη μεσα οπως και δηποτε...
Μαλλον για Εθνικη με βλεπω,που την δουλευει και φιλος.Αμα μου κανουν πουστια να ξερω ποιον θα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσένα ρε μλκ δεν σε ασφαλίζει καμία εταιρία. Όλες εξαιρούν τα ΚΤΜ από τα συμβόλαιά τους. Το γράφει στην πίσω σελίδα με τεράστια γράμματα στην παράγραφο εξαιρέσεις.
ΤΑ ΚΤΜ ΔΕΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
παιδια ... ασφαλιστηριο .....
... ασφαληστιριο ....σου οτι εχεις πληρωσει........
να πας λοιπον να βρεις τον υπευθηνο να σου πει τι εγινε εκεινη την αποφραδα κυριακη και σε γραψαν στα παπαρια τους
και να βγαλετε μια ακρη για την επομενη(που να μην ερθει ποτε) κακοτυχια ωστε ν μν ταλαιπωριεσαι
Τελικά μάλλον είσαι σωστός έτσι που το γράφεις, περί ληστείας πρόκειται...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
πεστα ρε ανθρωπε .........χαλασε .....δεν παει ....επεσα .....ΤΕΛΟΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Έχει ξαναπαίξει πάντως το ίδιο σκηνικό.
Αλλά και εσείς στο στο τηλέφωνο όταν είπαν ότι έχετε οδική βοήθεια μόνο για ατύχημα, γιατί δεν τους είπατε ότι ατύχημα είχατε και τέλος.
![]()
![]()
αν τους πεις λαστιχο δεν ερχονται νομιζω
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kata
[
Φιλε μου δυστυχως οι περισσοτεροι την πατανε με την "οδικη βοηθεια", και οπως προειπε καποιος πιο πανω αυτη ειναι φροντιδα ατυχυματος. Επειδη ειμαι ασφαλιστης ξερω οτι ειναι λιγες εως ελαχιστες αυτες που εχουν πληρη οδικη βοηθεια στα συμβολαια τους. Εμενα με μαζεψε υστερα απο βλαβη στα ηλεκτρικα (δεν θελω ου !!) απο ενα χωριο στην ευρυτανια μετα τη χωματινη διαδρομη που εκανα. Πλήρωσα μονο το φερρυ Ριο-Αντιρριο, γιατι τα καραβια δεν καλυπτονται, και μου την εφερε στην Πατρα την αλλη μερα. Γιαυτο πληρη οδικη καλυψη παιδια !!!!
![]()
CAGIVA ELEFANT 750
Οι ασφαλιστικές έχουν συνεργασία με εταιρείες οδικής,δεν έχουν δικό τους στόλο με εξαίρεση 1-2 εταιρείες..Η ΑΧΑ από όσο ξέρω δεν έχει ιδιόκτητο στόλο οπότε δεν είναι άμεσα υπεύθυνη για το πρόβλημα σου,ίσα ίσα που δυσφημίστηκε...Αρχικά δημιουργήθηκε από kata
Όλα καλά φίλοι μου αυτά, αλλά...
1.Πληρώνω την οδική ως επιπλέον κάλυψη και δεν εννοώ την βασική που ίσως συμπριλαμβάνεται στο βασικό συμβόλαιο.
2. Οι κυρίες της ασφαλιστικής Κυριακάτικα και με εμένα σε ένα κολοχώρι με βροχή στο κεφάλι να με ρωτούν κάτι απίστευτα λες και θα έπρεπε να έχω το συμβόλαιο μαζί μου!!!!![]()
3. Μου έλεγαν ότι, και καλά, αυτές δεν μπορούν να δούνε τις καλύψεις μου!!!!!Ότι δηλαδή έπρεπε να έχω μαζί μου το συμβόλαιο ή/και να ψάξω να βρω τον ασφαλιστή μου...Και γ..μώ την εξυπηρέτηση...
![]()
4. Μου είπαν ότι θα με έπερναν στο τηλέφωνο για να μου δώσουν οδηγίες....και ακόμα περιμένω!!!![]()
5. Ο ασφαλιστής μου είχε το κινητό κλειστό!!! Σωστός!?![]()
Και επειδή τα έχω πάρει στο κεφάλι.....θα τους δόσω στεγνά!!!!
ΑΧΑ ασφαλιστική....εμπιστοσύνη!!!!!![]()
Οπότε από Ιούνιο...ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!!
Οι εταιρείες οδικής λοιπόν έχουν βάση δεδομένων με τις καλύψεις των συμβολαίων,για τις εταιρείες που συνεργάζονται,και μπορούν να δουν αν κάποιος έχει οδική οπότε μόνο αν έχει βλάβη το σύστημά τους Κυριακάτικα έχουν μια κάποια δικαιολογία αλλά και πάλι...
Από εκεί και πέρα,μπορείς και πρέπει να ζητήσεις το ποσό που ξόδεψες για την μεταφορά της μοτοσυκλέτας...Τις κλήσεις στην οδική βοήθεια τις καταγράφουν,κατά 99%,οπότε μπορείς να το κυνηγήσεις άνετα....
Δεν είναι τίποτα τραγικό,διορθώνεται...
ΥΓ Πρέπει να έχεις το συμβόλαιο μαζί σου πάντα....Και για δική σου χρήση και για περίπτωση μπλόκου,ατυχήματος κτλ κτλ,σιγά ένα χαρτάκι είναι....
εγώ πληρώνω 60 ευρώ/χρόνο στην hellas service.άψογη εξυπηρέτηση όποτε χρειάστηκα.όταν παθαίνεις λάστιχο με τη μηχανή, παίρνεις την οδική τηλέφωνο ,τους λές ότι κάτι έπαθες ,έρχονται, δίνεις 15 ευρώ στον οδηγό off the record σε εξυπηρετεί και ...έτοιμος.ντε και καλά να πείτε και σεις την αλήθεια στην μαλάκω στο τηλέφωνο...???
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
συγγνωμη αλλα νομιζω οτι εδω μεσα διαβαζουμε οτι ναναι...απο την στιγμη που δινεις ενα ποσο για οδικη βοηθεια και κοψιμο να σε πιασει πρεπει να σου φερουν κολοχαρτο...δεν υπαρχουν περιορισμοι σε ημερες ωρες κλπ κλπ...απλα ισως την κυριακη λογω φορτου εργασιας μπορει να περιμενεις αρκετη ωρα...αλλωστε αυτο μπορει να γινει και με κανονικη συνδρομη αν εχεις...
φιλε μου σιγουρα υπαρχει καταγραφη της κλησης σου...πηγαινε απο εκει και καντα λιγο πουτανα...αιντε με τις μαλακιες...α ναι...και αν σου πουνε οτι δεν πηρες ποτε τηλεφωνο ελπιζω να εχεις κρατησει την κληση απο το κινητο σου...
και η αλλη παπαρια που διαβασα...γιατι πρεπει να εχεις μαζι σου το συμβολαιο???στο συστημα μηχανογραφησης τις καθε εταιριας υπαρχει το συμβολαιο σου και τι καλυψεις εχεις...δηλαδη αν το εχεις μαζι σου θα πεις στην τηλεφωνητρια οτι εχεις οδικη και ετσι θα σου στειλει την οδικη???![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε μου...πηγαινε εκει και ΑΠΑΙΤΗΣΕ τα λεφτα που εδωσες στον τυπο με φορτηγακι...ελπιζω να κρατησες αποδειξη...ολα αυτα βεβαια αν εχεις καλυψη ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ απο την ασφαλιστικης σου...
![]()
Πρέπει να είναι πολύ μ$#@$@#$! ο αστυνομικός που θα σε γράψει γιατί δεν μεταφέρεις ενα βιβλιάρακι που είναι το συμβόλαιο. Αν τους δείξει εν ισχύ σήμα ασφαλίστρου δεν σου λένε τίποτα.
Για την οδική... μόνο αν υπάρχει ΡΗΤΟΣ ΟΡΟΣ οτι δεν σε βοηθούν σε περίπτωση ζημιάς ελαστικού είναι καλυμμένοι.. Πήγαινε απο εκεί και κάντους πουτάνα όπως ειπώθηκε. Είναι δυνατόν να σου λένε οτι δεν σε καλύπτουν για αλλαγή ελαστικού (μεταφορά) ;
Δείξτε μου ενα συμβόλαιο που να αναγράφει κάτι τέτοιο ρητά.
Α.. και το ξαναλέω... κάντε ασφάλειες σε σωστές ασφαλιστικές εταιρίες.. κοστίζουν ενα 10-20% πιο ακριβά αλλά τουλάχιστον δεν έχεις προβλήματα αν τους χρειαστείς ποτέ (χτύπα ξύλο ... ΠΟΤΕ ΛΕΜΕ)
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Συμφορουμήτες/μήτησες καλημέρα,
Σας ευχαριστώ όλους. Πραγματικά έμαθα πολλά που δεν γνώριζα. Τώρα αν πρέπει να κουβαλάω τον πάκο του συμβολαίου μαζί μου...δεν είναι και εύκολο, είμαι και λίγο ινδιάνος![]()
Επειδή όμως είμαστε σε δύο τροχούς ας είμαστε στο safe side...Ίσως έπρεπε να έχω μαζί το συμβόλαιο. Έπεσα στη περίπτωση...Και λίγο θράσος δεν βλάπτει..Ας πούλαγα και λίγο δήθεν ότι είχα ατύχημα..Τέσπα..
Μέσα από αυτή την ιστορία όμως γνώρισα έναν τρομερό τυπάκο που μου έφτιαξε την ζημιά. Έχει την ΚΤΜ στην Ελάτια & είναι και συνεργάτης YAMAHA στο service. Αν ποτέ (ποτέεεεεεεε, μακριά από εμάς) είναι ωραίος ξήγας και από ότι μου είπε έχει και μερικά ΚΤΜ προσφορά...Οπότε. Το μαγαζί είναι στην τρίχα και με έβαλε σε σκέψεις...Μήπως να την κάνω εκεί για τα service σε συνδυασμό με μικρή εκδρομούλα στον φίλο στην Τιθορέα.![]()
Όποιος θέλει στοιχεία του ΚΤΜ τύπου στην Ελάτια με pm (μην μας την πέσουνε για προμο!)
Πάντα όρθιοι![]()
...όλα είναι δρόμος...
1) Διότι μπορεί να σου λένε παπαριές και να τους πεις έχω το συμβόλαιο με αριθμό τάδε και την κάλυψη,τσακιστήτε και στείλτε φορτηγό χωρίς να χρειαστεί να το ψάξετε και να με καλέσετε πίσω...Αυτό που έπαθε ο φίλος...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
και η αλλη παπαρια που διαβασα...γιατι πρεπει να εχεις μαζι σου το συμβολαιο???
2) Διότι δεν ξέρεις το τηλέφωνο της οδικής και το γράφει πάνω,δεν θυμάσαι αν έχεις οδική...Μην γελάτε ξέρετε πόσοι με πέρνουν τηλέφωνο και με ρωτάνε;;
3) Διότι μπορεί να ξέχασες να πάρεις το σήμα της ανανέωσης,έχοντας όλο το συμβόλαιο μαζί σου δεν θα ψάχνεις τον ασφαλιστή σου Κυριακάτικα,ούτε θα σου κόψει κλήση η τροχαία επειδή δεν έχεις τα χαρτιά μαζί σου,ούτε αν πέσεις σε προβλεπόμενο θα σου ξηλώσει πινακίδες και θα σου κόψει την 500άρα ++
Δεν σε υποχρεώνει κανένας νόμος να έχεις το σώμα του συμβολαίου μαζί σου,φτάνει το σήμα,αλλά καλό είναι να το πέρνεις όπως είναι....Σιγά,μια Α4 διπλωμένη είναι μην πάρεις και τους όρους,βιβλιαράκι,μαζί....
![]()