Σελίδα 173 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 73123163168169170171172173174175176177178183 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.581 έως 2.595 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    ναι υπαρχει το ειδα. αλλα απο το 2009 και με σκεψεις να το βαλω η οχι το χ ελαστικο. εκτος αυτου μιλανε για μισελεν και πιρελι τα προηγουμενα μοντελα. επειδη ειμαι στα 18000 και θα αλαξω λαστιχα θα με ενδιεφερε να ειναι και πιο καινουργιες αποψεις και πιο πολλες σε ενα .

Το "πρόβλημα" με τη σκέψη σου φίλε Δημήτρη είναι το εξής απλό: Αν όποιος αλλάζει λάστιχα ΔΕΝ μπαίνει στο thread να γράψει τη γνώμη του για αυτά που έβαλε, είναι λογικό να έχει παλιά ποστάκια... Ή αν φοράει πάλι τα ίδια με αυτά που είχε, επίσης τα νέα σχόλια είναι περιττά. Καλώς ή κακώς, το υλικό στην κατηγορία έξαρτάται από εμάς κατά κύριο λόγο.

Εσύ μιά που το έφερε η κουβέντα, τι λες να βάλεις; Από συζητήσεις μεταξύ μας, εγώ και ο Pektis είμαστε φανατικοί Pirelli Diablo (πιθανόν να το γυρίσω σε Angel αν πέσει λίγο η τιμή) και ο Bikenest πολύ ευχαριστημένος με τα Dunlop Roadsmart.

τα dunlop δε μου κανουν κλικ οχι γιατι τα δοκιμασα και δε μου αρεσαν απλα σα εταιρια ποτε δε τη χρησιμοποιησα ουτε σε αυτοκινητα ουτε σε φορτηγα που ειχα . αντιθετως τα michelin τα εμπιστευομαι περισοτερο γιατι μου αρεσει σα μαρκα και οσα λαστιχα εβαλα της εταιριας δε ειχα ποτε παραπονο. τωρα θα μου πεις αλλο αυτοκινητο αλλο μηχανη. τωρα οι εταιριες ειναι 3 .
    μισελεν μπριτζεστον και πιρελι. και οι 3 καθαρα γιατι εχουν αμεση εμπλοκη με αγωνες και εχουν πιστευω καλυτερη τεχνολογια.
    τωρα φοραω τα μαμα 011 μπρος και 020 πισω. απο οτι εχω διαβασει τα καινουρια και πιο κοντα στη χρηση που τα θελω ειναι τα 021. θα πρεπει να βαλω 021 μπρος πισω η αλλο νουμερο μπροστα και πιο;
    για τα πιρελι τα angel ισχιει το ιδιο; και τα μισελεν τα pilot 2;
    η χρηση της μηχανης ειναι 99% στη πολη. σε 1 βδομαδα κλεινω χρονο στη κατοχη μου και εχω κανει 10000 χιλ. το αλλο μηνα επιτελους θα μπορεσω να παω στο riding scool και μετα σιγα σιγα καμια πιστουλα.
    το ερωτημα ειναι να τα αλλαξω πριν το σχολειο η μετα; με τη φθορα που εχουν μου βγαζουν το καλοκαιρι νομιζω.
    με αυτο το σχεπτικο και τροπο χρησης γιαννη ποια λες οτι ειναι καλυτερο να βαλω;

Banned Το avatar του/της WebD
    Εγώ πάντως τα Dunlop τα χάρηκα πολύ σε σχέση με τα μανίσια... καμία σχέση στις στροφές!!!

Τώρα μετά από 7500 χλμ έχουν αρχίσει να γλιστράνε σε απότομα γκάζια, αλλά και οι δρόμοι του Ηρακλείου είναι σκέτο γυαλί!!!

Ίσως τα επόμενα μου να είναι Pirelli έτσι για να έχω άποψη και γι αυτά

Τα pilot road2 τα είχα, έβγαλαν 24,000 χιλιόμετρα αλλά δεν κρατάνε καλά στο στεγνό και χειμώνα δεν ζεσταίνονται με τίποτα. Στο βρεγμένο ήταν καλύτερα, αλλά πάλι πόσο συχνά πιάνεις 200άρες στη βροχή; Για πόλη δεν στα προτείνω, θα είναι μόνιμα κρύα. Με μόνο κριτήριο την οικονομία, είναι τέλεια.

Ούτε τα Metzeler που είχα με είχαν ενθουσιάσει, αν και ήταν σπορ γόμα, τα Μ3 αν δεν κάνω λάθος. πολύ γλίστρημα αλλά γραμμικό και έλιωσαν σε 5000 χιλιόμετρα.

Μόλις έβαλα τα Diablo Strada χάζεψα και δύσκολα θα άλλαζα εταιρία. Με χρήση μεικτή έβγαλαν 17000χλμ περίπου αλλά με εξαιρετικό κράτημα στεγνό και βρεγμένο ακόμα και στο τέλος τους. Ζεσταίνονται γρήγορα που τα κάνει καλά και για πόλη. Μπήκα και Μέγαρα με μερικά χιλιοστά πέλμα και δεν ένιωσα άσχημα. Τα Angel υποτίθεται ότι είναι ακόμα καλύτερα στο στεγνό.

Αν δεν κάνω λάθος τα 021 τα φόρεσε ο Pektis και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος, λέει ότι γλιστράνε πολύ.

Από εδώ και πέρα, ίδιο τύπο εμπρός και πίσω. Δεν κατάλαβα ποτέ την λογική πίσω από την μαμίσια επιλογή.

Με το καλό το σχολείο...

δε ρωτησα ελλαδα αλλα απο οτι ειδα στο νετ τα πιρελι ειναι στα 200 ευρω περιπου . ηδη ζητησα προσφορα με τα μεταφορικα και περιμενω απαντηση.
    δε νομιζω οτι θελω λαστιχο για 24000.χιλ. αυτο για μενα σημαινει πανω απο 2 χρονια χρησης. οποτε καλυτερα πιο μαλακα και ας κρατησουν 18000 .
    δε μου ειπες η καταπονηση στο σχολειο επιβαλει τη αλλαγη πριν απο αυτο? γιατι στο πλαι τα λαστιχα ειναι σα καινουργια...

Αν το κέντρο είναι τελειωμένο, καλύτερα ναι. Στο σχολείο δεν θα πηγαίνεις γρήγορα, οπότε η φθορά δεν θα είναι μεγάλη. Εξάλλου το "σκαλοπάτι" από το φαγωμένο κομμάτι στο καινούριο, κάνει τη μοτοσικλέτα νευρική μόλις πάρει κλίση και περνάει από αυτό το σημείο.

Πλάκα-πλάκα κ εγώ για τα εϊντζελ λέω, αλλά αυτός ο παλιοχαρακτήρας ο 'νέστ μου έβαλε φυτίλια με τα ρόουντσμαρτ....
    Τα έχει βάλει κανείς στο 650?
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
    τα dunlop δε μου κανουν κλικ οχι γιατι τα δοκιμασα και δε μου αρεσαν απλα σα εταιρια ποτε δε τη χρησιμοποιησα ουτε σε αυτοκινητα ουτε σε φορτηγα που ειχα . αντιθετως τα michelin τα εμπιστευομαι περισοτερο γιατι μου αρεσει σα μαρκα και οσα λαστιχα εβαλα της εταιριας δε ειχα ποτε παραπονο. τωρα θα μου πεις αλλο αυτοκινητο αλλο μηχανη. τωρα οι εταιριες ειναι 3 .
    μισελεν μπριτζεστον και πιρελι. και οι 3 καθαρα γιατι εχουν αμεση εμπλοκη με αγωνες και εχουν πιστευω καλυτερη τεχνολογια.
    τωρα φοραω τα μαμα 011 μπρος και 020 πισω. απο οτι εχω διαβασει τα καινουρια και πιο κοντα στη χρηση που τα θελω ειναι τα 021. θα πρεπει να βαλω 021 μπρος πισω η αλλο νουμερο μπροστα και πιο;
    για τα πιρελι τα angel ισχιει το ιδιο; και τα μισελεν τα pilot 2;
    η χρηση της μηχανης ειναι 99% στη πολη. σε 1 βδομαδα κλεινω χρονο στη κατοχη μου και εχω κανει 10000 χιλ. το αλλο μηνα επιτελους θα μπορεσω να παω στο riding scool και μετα σιγα σιγα καμια πιστουλα.
    το ερωτημα ειναι να τα αλλαξω πριν το σχολειο η μετα; με τη φθορα που εχουν μου βγαζουν το καλοκαιρι νομιζω.
    με αυτο το σχεπτικο και τροπο χρησης γιαννη ποια λες οτι ειναι καλυτερο να βαλω;
    Αν θες την γνωμη μου μη βαλεις τα bt 021...
    Για τη χρηση που τα θες (στην πολη) οπως ειπε και ο amyroukai δεν θα ζεσταινωνται σχεδον ποτε!Τα pirelli diablo που εχω δοκιμασει παλιοτερα ζεσταινωνταν απο το πρωτο χιλιομετρο!!
    Τα bt 021 βγαζουν περισσοτερα χιλιομετρα αλλα επειδη ειναι τουρισταδικα (διγομα)δεν ζεσταινωνται οπως τα σπορ!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Μελος Συμμοριας Το avatar του/της K5_N
    τα τελευταια 18000 κλμ φοραω τα pireli diablo. δεν ξερω αν θα βρω πιο καταλληλο για το bantit {ακομη δεν καταφερα να δω το gigeni να δουμε απο κοντα τα dunlop}. εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστιμενος ακομη και μεσα στο ηρακλειο.
    [γερασιμε μεχρι και την πεμπτη δουλευουμε. μετα για 4 μερες θα καθομαι οποτε ελπιζω να τον πιουμε το καφε].
    GSF 650 N

Καλησπερα στους φιλους. Λοιπον παιδια παω και εγω για λαστιχα εχω κανει 15500 χιλ. Τι προτεινετε? Εχω δει για τα ANGEL ST και τα εχω βρει στα 236 euro το ζευγαρι , τι λετε ? Εχω το 650s και κινουμαι κυριος στην πολη και καμια βολτουλα τα σαββατοκυριακα.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mitsospatras
    Καλησπερα στους φιλους. Λοιπον παιδια παω και εγω για λαστιχα εχω κανει 15500 χιλ. Τι προτεινετε? Εχω δει για τα ANGEL ST και τα εχω βρει στα 236 euro το ζευγαρι , τι λετε ? Εχω το 650s και κινουμαι κυριος στην πολη και καμια βολτουλα τα σαββατοκυριακα.
    Kαλα και το ρωτας με αυτη την τιμη??
    Βαλτα!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mitsospatras
    Στην Ελλάδα τα βρήκες με αυτήν την τιμή????
    http://boomboomaround.blogspot.com/

Οχι.Στην Αγγλια και ειναι μαζι με τα μεταφορικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
    Στην Ελλάδα τα βρήκες με αυτήν την τιμή????
    Οχι.Στην Αγγλια και ειναι μαζι με τα μεταφορικα.

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •