Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 81

Θέμα: Πληρώνεις & Οδική? Νομίζεις!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Πρέπει να είναι πολύ μ$#@$@#$! ο αστυνομικός που θα σε γράψει γιατί δεν μεταφέρεις ενα βιβλιάρακι που είναι το συμβόλαιο. Αν τους δείξει εν ισχύ σήμα ασφαλίστρου δεν σου λένε τίποτα.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kata
    Τώρα αν πρέπει να κουβαλάω τον πάκο του συμβολαίου μαζί μου...δεν είναι και εύκολο, είμαι και λίγο ινδιάνος
    Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας
    Κεφάλαιο Ι, Άρθρο 100: Έγγραφα τα oπoία πρέπει να φέρει o oδηγός
    Παράγραφος 1
    O oδηγός oδικoύ oχήματoς υπoχρεoύται, όταν oδηγεί, να φέρει τη νόμιμη άδεια oδήγησης, ως και τo τυχόν απαιτoύμενo πιστoπoιητικό επαγγελματικής ικανότητας, την άδεια κυκλoφoρίας τoυ oχήματoς τo oπoίo oδηγεί και τo απoδεικτικό ασφάλισης, αν από τις κείμενες διατάξεις επιβάλλεται η ασφάλιση.
    Αποδεικτικό ασφάλισης, δηλαδή το σήμα, όχι ολόκληρο το συμβόλαιο.

Πες το ρε φίλε ότι είναι μόνο η μπροστά σελίδα γιατί την άκουσα!!!!!!

Νόμιζα όλο το βιβλιαράκι....άει καλά!
    ...όλα είναι δρόμος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    1) Διότι μπορεί να σου λένε παπαριές και να τους πεις έχω το συμβόλαιο με αριθμό τάδε και την κάλυψη,τσακιστήτε και στείλτε φορτηγό χωρίς να χρειαστεί να το ψάξετε και να με καλέσετε πίσω...Αυτό που έπαθε ο φίλος...

2) Διότι δεν ξέρεις το τηλέφωνο της οδικής και το γράφει πάνω,δεν θυμάσαι αν έχεις οδική...Μην γελάτε ξέρετε πόσοι με πέρνουν τηλέφωνο και με ρωτάνε;;

3) Διότι μπορεί να ξέχασες να πάρεις το σήμα της ανανέωσης,έχοντας όλο το συμβόλαιο μαζί σου δεν θα ψάχνεις τον ασφαλιστή σου Κυριακάτικα,ούτε θα σου κόψει κλήση η τροχαία επειδή δεν έχεις τα χαρτιά μαζί σου,ούτε αν πέσεις σε προβλεπόμενο θα σου ξηλώσει πινακίδες και θα σου κόψει την 500άρα ++

Δεν σε υποχρεώνει κανένας νόμος να έχεις το σώμα του συμβολαίου μαζί σου,φτάνει το σήμα,αλλά καλό είναι να το πέρνεις όπως είναι....Σιγά,μια Α4 διπλωμένη είναι μην πάρεις και τους όρους,βιβλιαράκι,μαζί....

1)ααααααααα ωραια...να σου λενε παπαριες...και γαμω τις εταιριες....και θα σου πουνε καντε λιγο υπομονη καμμια μερα...θα ερθει η οδικη... και ολα αυτα που λες φαινονται και στα πισια..στην μηχανογραφηση ντε...

2)πλακα κανεις τωρα???δεν ξερεις για τι εχεις πληρωσει???και επειδη θα το ξερεις λογω δουλειας σου...σε ΟΛΑ τα σηματακια υπαρχει επανω και το τηλεφωνο τις οδικης...η ενα τηλεφωνο να σε καθοδηγησουν...

3)εεεεεεεε???δηλαδη εσυ εχεις το ειδικο σηματακι να περιφερετε???φανταζομαι οτι ολοι εχουμε ΟΛΑ τα στοιχεια τις μηχανης (αδεια/σηματακι/τελη) καπου οπου να μην το χασεις ξεχασεις...αν εννοεις απο την αλλη για την ανανεωση αρα και νεο συμβαλαιο και σηματακι κανενα παλιο δεν θα σε σωσει απο την κληση...

εδω διαβαζουμε καθαρα οτι το παλλικαρι εχει δωσει εξτρα λεφτα για οδικη βοηθεια...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ...

Ασχέτως όλων που διάβασα και που πιθανον να έχεις δίκιο, η μονη μου αντίρρηση ειναι στο παρακάτω:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kata
    [...]5. Ο ασφαλιστής μου είχε το κινητό κλειστό!!! Σωστός!? [...]
    Ειναι δικαίωμά του, κανένας δεν τον υποχρεώνει να ειναι standby 24/7/365. Ασφαλιστικός πράκτορας ειναι, όχι δουλος

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ασχέτως όλων που διάβασα και που πιθανον να έχεις δίκιο, η μονη μου αντίρρηση ειναι στο παρακάτω:

Ειναι δικαίωμά του, κανένας δεν τον υποχρεώνει να ειναι standby 24/7/365. Ασφαλιστικός πράκτορας ειναι, όχι δουλος

σωστος...αλλα φανταζομαι οτι οταν (και αν)του ειπε ο αφαλιστης του για να τον ψησει...''εγω...οτι θελεις εγω...δεν υπαρχουν αργιες/ωρες/μερες...εμενα θα παιρνεις τηλεφωνο'' κλπ ενα δικιο ισως να το εχει...το γραφω απο προσωπικη εμπειρια με φιλο ασφαλιστη...πρωην...το ασφαλιστης...

Δεν τον υποχρεώνει κανείς. Πραγματικά έχεις δίκιο.

Το επίπεδο επαγγελματισμού είναι κάτι εντελώς προσωπικό όπως και το αίσθημα ευθήνης για κάθε επαγγελματία. Δεν είναι υποχρεωτικό. Αλλά έτσι μας κρίνουν όλοι, έτσι κρίνουμε και εμείς τους άλλους στις επαγγελματικές μας σχέσεις...

Βέβαια αν το είχε ανοικτό δεν θα περίμενε κανείς να ερθει να με κουβαλήσει! Μια υπεύθυνη κουβέντα όμως από τον φίλο-επαγγελματία την δύσκολη στιγμή είναι βάλσαμο ακόμα και αν δεν μπορεί να κάνει κάτι - για ψυχολογικούς λόγους...

Και το λέω αυτό γιατί τον γνωρίζω και είναι από τους ασφαλιστές που τρέχουν για τους πελάτες και ξεσκίζονται! Είχε τις καλύτερες συστάσεις και από προσωπική εμεπιρία σας λέω ότι είναι ΟΚ!

Εγώ όμως δεν έκανα την δουλειά μου...και θα έπρεπε

...όλα είναι δρόμος...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Cpt,...

ο ασφαλιστής υποχρεούται να το έχει 24/7 ειδικά αν σου έχει κάνει και κανά συμβόλαιο Υγείας , όπου η ανάγκη δεν προβλέπει ωράρια. Μια κουβέντα άλλωστε θα σου πεί.

Ο δικός μου ασφαλιστής-φίλος τουλάχιστον έτσι κάνει... για αυτό και δεν αλλάζω για όποιο λόγο την συνεργασία μαζί του.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Cpt,...

ο ασφαλιστής υποχρεούται να το έχει 24/7 [...]Gandalf

Τί λέτε ρε παιδιά; Βάσει τίνος υποχρεούται;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Η συνέχιση μιας συνεργασίας εξαρτάται από τι επίπεδο της προσοχής και των υπηρεσιών του επαγγελματία...

Πιστεύεις ότι την διαφορά την κάνει η ασφαλιστική ή ο ασφαλιστής σε μια τέτοια σχέση?

Πιστεύω το δεύτερο.

Το νοσοκομείο ή ο γιατρός?

Το συνεργείο ή ο μάστορας?

Το λογιστήριο ή ο λογιστής?

Δεν μιλάμε για προϊόν αλλά για υπηρεσία...

Πάντα πολύ φιλικά
    ...όλα είναι δρόμος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen

Εχω καταμπερδευτει και δεν ξερω τι να κανω...Οπως ειπα ληγει η ασφαλεια μου και στην καινουργια θελω να συμπεριλαβω και οδικη βοηθεια...Εχουμε λοιπον τα εξης σεναρια μεχρι στιγμης:

1)Παραμενω στην "ΥΔΡΟΓΕΙΟ" και προσθετω και οδικη με +30Ε====120Ε/εξαμηνο

2)Πηγαινω στην "ΕΘΝΙΚΗ" με ασφαλιση+οδικη ====160Ε/εξαμηνο

3)Κανω μονο την βασικη ασφαλιση ειτε στην ΥΔΡΟΓΕΙΟ(90Ε/εξαμ.) ειτε στην ΕΘΝΙΚΗ(130Ε/εξαμ.) και κανω ξεχωριστη οδικη ειτε στην ADAC(80Ε/ετος) ειτε ΕΛΠΑ(100Ε/ετος) ειτε καποια αλλη οδικη...

Τι σκατα να κανω ρε γαμωτο
    Το πιο συμφερον ειναι η "ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ" με οδικη αλλα οταν ρωτησα με ποια οδικη συνεργαζονται μου ειπαν οτι οπου ξεμεινω ερχεται απο τον κοντινοτερο σταθμο...
    Ειναι εμπιστοσυνης ή θα με φανε οι λυκοι πουθενα μεχρι να ερθουν

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    1)ααααααααα ωραια...να σου λενε παπαριες...και γαμω τις εταιριες....και θα σου πουνε καντε λιγο υπομονη καμμια μερα...θα ερθει η οδικη... και ολα αυτα που λες φαινονται και στα πισια..στην μηχανογραφηση ντε...
    Στην περίπτωση του φίλου όμως είδες τι έγινε....Τι να κάνουμε...Αν το έχεις μαζί σου όμως τους λες αριθμό συμβολαίου και το δείχνεις και στον οδηγό χωρίς να βρίσκεις δικαιολογίες και 15Ε πουρμπουαρ για <<εξυπηρέτηση>>....Τα πισιά μπορεί να χαλάσουν,μπορεί ο/η υπάλληλος να κάνει λάθος,να ακούσει Μ αντί Ν κτλ....

2)πλακα κανεις τωρα???δεν ξερεις για τι εχεις πληρωσει???και επειδη θα το ξερεις λογω δουλειας σου...σε ΟΛΑ τα σηματακια υπαρχει επανω και το τηλεφωνο τις οδικης...η ενα τηλεφωνο να σε καθοδηγησουν...
    Συνήθως ξέρουν..Η συντριπτική πλειοψηφία..Μερικοί όμως έχουν την τάση να πέρνουν τηλέφωνο Σάββατο στις 10 το βράδυ και να σε ρωτάνε αν έχουν οδική,θραύση κρυστάλλων,κλοπή,μικτή κτλ κτλ....Υπάρχουν άλλοι που κόβουν την βεβαίωση ασφάλειας και κρατάνε μόνο το σήμα με τα στοιχεία του οχήματος,οπότε τηλέφωνο δεν....Άλλοι που ξεχνάνε τα χαρτιά στο άλλο μπουφάν,στο αυτοκίνητο κτλ κτλ....Πίστεψέ με δεν είναι όλοι ψείρες...

3)εεεεεεεε???δηλαδη εσυ εχεις το ειδικο σηματακι να περιφερετε???...αν εννοεις απο την αλλη για την ανανεωση αρα και νεο συμβαλαιο και σηματακι κανενα παλιο δεν θα σε σωσει απο την κληση...
    Εγώ όχι...Κρίνεις εξ'ίδίων

Το συμβόλαιο όπως και η ανανέωση έχουν το σηματάκι πάνω τους,συνήθως,και πρέπει να το σκίσεις...Οπότε το βάζεις όπως είναι διπλωμένο με άδεια/δίπλωμα κτλ,πετάς το παλιό και ησυχάζεις...Μια σελίδα Α4 όλο μαζί..

εδω διαβαζουμε καθαρα οτι το παλλικαρι εχει δωσει εξτρα λεφτα για οδικη βοηθεια...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ...

Δεν διαφωνώ....Το συμβόλαιο δεν είναι για τον μπάτσο,για τον ίδιο είναι να μην τρέχει σε περίπτωση στραβής όπως αυτές στο 1ο)...

ΥΓ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Ειναι εμπιστοσυνης ή θα με φανε οι λυκοι πουθενα μεχρι να ερθουν
    Σε γενικές γραμμές οι οδικές μέσω ασφαλιστικής δεν έχουν τις καλύψεις που θα έχει η συνδρομή στην ΕΛΠΑ κτλ....Για αυτό στην ΕΛΠΑ κάνει 100Ε και στην ασφάλειά σου 40-60Ε τον χρόνο....Διάβασε όρους στην μεν και στη δε και αποφάσισε αν σου φτάνει η φτηνή ή θες τα εξτρά της ανεξάρτητης...

Σε γενικές γραμμές οι οδικές μέσω ασφαλιστικής δεν έχουν τις καλύψεις που θα έχει η συνδρομή στην ΕΛΠΑ κτλ....Για αυτό στην ΕΛΠΑ κάνει 100Ε και στην ασφάλειά σου 40-60Ε τον χρόνο....Διάβασε όρους στην μεν και στη δε και αποφάσισε αν σου φτάνει η φτηνή ή θες τα εξτρά της ανεξάρτητης...
    Δλδ η οδικη της ασφαλιστικης αμα ξεμεινω απο λαστιχο πχ δεν θα ερθει???

Ποια ειναι τα εξτρα της ανεξαρτητης περιπου μπορεις να μου πεις?!Ρωταω,γτ αν η ανεξαρτητη πχ εχει πληρωμη ξενοδοχειων αμα ξεμεινω στο εξωτερικο,χεστηκα γτ δεν προκειται να ταξιδεψω το επομενο εξαμηνο εξωτερικο

Για λάστιχο φυσικά και θα έρθουν...

http://www.elpa.gr/box1.asp

Δες εδώ και μετά πάρε τους όρους οδικής της Υδρογείου και συγκρινέ τους...

Για λάστιχο φυσικά και θα έρθουν...

http://www.elpa.gr/box1.asp

Δες εδώ και μετά πάρε τους όρους οδικής της Υδρογείου και συγκρινέ τους...

Ευχαριστωωωωωωωω...

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Μην κανείς ΤΙΠΟΤΕ

Πόσες φορές έχεις μείνει στον δρόμο; Εγω ούτε μια. Και ποσά μακρινά ταξίδια κανείς μόνος σου;

Να δίνεις 60-100 ευρώ τον χρόνο μόνο για οδική βοήθεια είναι για μένα τζάμπα χρήματα. Εάν σου κάτσει η στραβη, έχε το τηλέφωνο κάποιας οδικής και τους πληρώνεις επί τόπου τα 100 που θελουνε και σου περισευουν και τα υπόλοιπα.

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
    από zolotas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 23:09
  2. Οδική βοήθεια Ducati
    από skous στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2005, 10:51
  3. Οδική βοήθεια
    από THEOD στο forum Off topic