Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 81

Θέμα: Πληρώνεις & Οδική? Νομίζεις!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    δεν μας αφησατε τοτε να μεινουμε να δεις πως θα καθαριζαμε...θελατε να μεινετε μονα σας...να κανετε τα δικα σας...και εκαιγε και ο ηλιος...ξερετε εσεις πιοι εισασταν...
    Ναι, συγγνώμη που σας αφήσαμε να πάτε να φάτε στο Αστρος... Πρέπει να νιώσατε άσχημα

(έχεις δει το προφιλ του τις τελευταίες μέρες; )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ναι, συγγνώμη που σας αφήσαμε να πάτε να φάτε στο Αστρος... Πρέπει να νιώσατε άσχημα

(έχεις δει το προφιλ του τις τελευταίες μέρες; )
    απο εποχης 2004...τι κοινο εχουν οι Αλβανοι και οι βαζελοι???συχναζουν στην Ομονοια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ.μην του το πεις...για τους βαζελους πλακα του εκανα...αλλα τσιμπισε....
    υ.γ.2 κατι αλβανικες σημαιες και μαλακισμενα ποστ προσεξα στα πεταχτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Κατεβατό
    Δεν βαριέσαι να γράψεις σεντόνι αλλά κάθεσαι και ψειρίζεις την μαΐμού για ένα χαρτί Α4 μαζί με την άδεια....

την γνώμη μου την είπα

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Επειδή τα καλά πρέπει ν' ακούγονται, κι επειδή μιλάμε για το πονεμένο στην Ελλάδα θέμα των ασφαλιστικών εταιριών, κι επειδή τελικά το καλή ή όχι ασφαλιστική έχει να κάνει με το αν πραγματοποιεί τα γραφόμενα στο συμβόλαιο αλλά και σε πόσο χρόνο, ακούστε:

Την αποφράδα μέρα (νύχτα μάλλον) 2/1/2010, άγνωστοι έσπασαν τα κάγκελα και την βιτρίνα του μαγαζιού μου και ξεσήκωσαν όλα τα laptops (14), netbooks (8), ψηφ. φωτογρ. μηχανές (5) και monitors (9) μέσα σε λιγότερο από 3 λεπτά.
    Μου τηλεφώνησε η security και ήρθε και η αστυνομία. Μετά από 20 λεπτά πήγα κι εγώ στο μαγαζί. Μετά από περίπου 3 ώρες τηλεφώνησα στην ασφαλίστριά μου η οποία όχι μόνο σήκωσε το τηλ αλλά ήρθε η γυναίκα επί τόπου. Κι ενώ η γυναίκα μου κι εγώ μαζεύαμε τα σπασμένα τζάμια κλπ με τράβηξε παραπέρα και μου έδωσε σημαντικότατες οδηγίες για τις περαιτέρω ενέργειές μου και πήρε τηλ άμεσα τον πραγματογνώμονα. Μέσα στην εβδομάδα κι αφού έχουμε τελειώσει τα γραφειοκρατικά (καταθέσεις, σύνταξη κατάστασης απολεσθέντων με σειριακούς αριθμούς, συγκέντρωση τιμολογίων αγοράς και φωτογραφίες), πέρασε ο πραγματογνώμονας και πήρε τον φάκελλο. Σήμερα 29/03/2010 η ασφαλίστρια μου έδωσε την επιταγή της αποζημίωσης και μου εξήγησε ότι δεν με ενόχλησε για 2-3 εκκρεμότητες που είχε ο φάκελλος, τις τακτοποίησε μόνη της. Η ασφαλιστική είναι η υδρόγειος και η επιταγή που έχω στα χέρια μου είναι της Αγροτικής Τράπεζας. Εκ των υστέρων έμαθα ότι χρειαζόμουν και μία βεβαίωση από την αστυνομία ότι τα κλεμμένα δεν έχουν βρεθεί, την οποία την χορηγεί μόνο μετά την παρέλευση 2 μηνών. Το χρονικό διάστημα της αποζημίωσης λογικότατο και αν κρίνετε από τα νούμερα που σας γράφω παραπάνω και το ύψος της αποζημίωσης διόλου ευκαταφρόνητο.
    Κρίνοντας από την μέχρι τώρα εμπειρία μου από τις ασφαλιστικές, σε κουβέντα που είχα με τη γυναίκα μου της έλεγα "να δεις τώρα που θ' αρχίσουν τα όργανα" εννοώντας ότι θα έχουμε φαγωμάρες σε σχέση με το ύψος της αποζημίωσης, με τον χρόνο που θα περάσει μέχρι να αποζημιωθούμε κλπ γνωστά στην αγορά. Τελικά με μεγάλη μου έκπληξη διαψεύστηκα.
    Την ασφαλίστριά μου την γνώρισα σαν πελάτισσα κι εκτίμησα τον επαγγελματισμό της. Εκείνες τις ημέρες έληγε το συμβόλαιο που είχα με την Commercial κι επειδή μου αρέσει όταν χρειάζομαι κάτι να απευθύνομαι σε πελάτες μου, επέλεξα να ασφαλιστώ στην συγκεκριμένη ασφαλίστρια. Αυτή μου πρότεινε την Υδρόγειο σαν αξιόπιστη. Ήμουνα λέμε κ@λόφαρδος του κερατά.
    Τώρα σας ρωτάω, μεταφέρεις ή όχι ότι έχεις που χρειάζεται ασφάλιση μέσω της εν λόγω ΚΥΡΙΑΣ στην ίδια ασφαλιστική?
    Στο δια ταύτα, αφήστε κατά μέρος τις φτηνές και οικονομικές και πηγαίνετε σε σοβαρές ασφαλιστικές. Είναι πολλά περισσότερα αυτά που θα χάσεις όταν χρειαστείς κάλυψη και δεν την έχεις, από αυτά που θα κερδίσεις από τα "οικονομικά συμβόλαια". Γνώμη μου.

Μεταφέρω την δικιά μου εμπειρία μη τυχών κατηγορηθώ από κάποιους ότι κάνω διαφήμιση. Δεν εμπλέκομαι επαγγελματικά με τον κλάδο των ασφαλειών.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    ............
    YΔΡΟΓΕΙΟ εχωωωωωωωωωω

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Για να επανέλθουμε στο θέμα μας μιας και με βάλατε και μενα σε σκέψεις, παραθέτω 2 σημαντικές παραγράφους για το τι συμβαίνει σχετικά με την οδική βοήθεια της Ιντεραμερικαν :

Όροι ασφάλισης αυτοκινήτου (Ιούνιος 2008 - όταν το ασφάλισα δεν μου έδωσαν αντίστοιχο εγχειρίδιο για μηχανές οπότε λογικά ισχύουν τα ίδια και επίσης δεν έχω τσεκάρει αν εχει βγει κάποιο νεότερο revision μέχρι σήμερα)

Τμήμα 08 Α. Οδική προστασία επιβατικών, δικύκλων, φορτηγών μέχρι και 2,5 τόνους και λεωφορείων μέχρι και 09 θέσεων

04 Γεωγραφική έκταση κάλυψης

Η ασφάλιση καλύπτει τους Ασφαλιζόμενους εντός των ορίων της ηπειρωτικής Ελλάδος και των νήσων Ευβοίας, Θάσου, Κρήτης, Σύρου, Κεφαλλονιάς, Χίου, Κέρκυρας, Κω, Ρόδου, Σάμου, Μυτιλήνης, Ζακύνθου, Άνδρου, Κυθήρων, Λήμνου, Σαμοθράκης και Λευκάδας, καθώς και εντός των ορίων όλων των χωρών της ηπειρωτικής Ευρώπης (συμπεριλαμβανομένης και της Μεγ Βρετανίας), εκτός της Αλβανίας.

Δηλαδής Σαντορίνη Μύκονος και όλα τα άλλα ωραία; Εδώ θα κάνω μια ερώτηξις στον ασφαλιστή μου

Μέρος Α . Παροχές εντός Ελλάδας

01. Επί τόπου εξυπηρέτηση

Αν το καλυπτόμενο αυτοκίνητο, οδήγουμενο από οποιονδήποτε ασφαλιζόμενο, ακινητοποιηθεί από βλάβη, η Εταιρεία θα μεριμνήσει για την αποστολή μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανάλογα με την απόσταση και τις ειδικές περιστάσεις και συνθήκες που επικρατούν, κινητού συνεργείου για την παροχή υπηρεσιών προς αποκατάσταση της βλάβης.

Αν η βλάβη αποκαθίσταται επί τόπου με τα μέσα που διαθέτει το κινητό συνεργείο σε μικρό χρονικό διάστημα, πραγματοποιείται η αποκατάσταση αυτής, άλλως το αυτοκίνητο μεταφέρεται σε τοπικό συνεργείο σύμφωνα με τα οριζόμενα στο παρακάτω άρθρο 2. Σε περίπτωση που για την άμεση επί τόπου αποκατάστασης της βλάβης απαιτείται τοποθέτηση ανταλλακτικών, ο Ασφαλιζόμενος βαρύνεται εξ ολοκλήρου με την αξία αυτών

Χτένισα όλο το συμβόλαιο και σε ΚΑΝΕΝΑ σημείο (συμπεριλαμβανομένων των εξαιρέσεων από την κάλυψη), δεν αναφέρει πουθενά ΜΗ ΚΑΛΥΨΗ από την οδική σε περίπτωση λάστιχου κτλ. Οπότε είμαστε ΟΚ.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    .........
    κ η Υδρογειος το ιδιο κειμενο εχει ακριβως...
    Κοιτα καλυτερα πριν κανεις κατι ζητα απο τον ασφαλιστη να σου δωσει τυπωμενους τους ορους του συμβολαιου.Εγω αυτο θα κανω αυριο...

Τους διαβαζεις και αν σου κανουν προχωρας...

Εχω φωναξει την ιντεραμερκαν 3 το πρωι 25 προς 26 δεκεμβρη γιατι εμεινα απο βενζινη και ηρθε αμεσα,
    την εχω φωναξει και αλλες φορες οπως τοτε που εφερα κολοτουμπες στα μεγαρα και βγαλαμε το μιχανακι μεσα απο την πιστα και την πιγαμε σπιτι, εκει τον ρωταω αυριο αν καλεσω θα μπορεσουμε να την παμε στο συνεργειο?
    και μου λεει φυσικα ναι, αλλα ομως προηγουντε τα πιο επιγοντα και μετα εγω.
    τεσπα πλερωνω και 600 ? το χρονο τουλαχιστον.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    600 ? το χρονο τουλαχιστον.
    Μονο για την μηχανη?!
    Εχεις και κλοπης να υποθεσω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Μονο για την μηχανη?!
    Εχεις και κλοπης να υποθεσω....
    Στανταρ και κλοπης, κι εγω μια απο τα ιδια εχω, λιγο πιο φτηνα μου βγαινει.

Παντως λαστιχο καλυπτει σιγουρα η ιντερ, εγω τεταρτη εκανα ασφαλεια, πεμπτη πηρα το μηχανακι και σαββατο στην πρωτη βολτα επαθα λαστιχο και ηρθαν χωρις πολλα πολλα. Μονο που δεν μπηκαν αττικη οδο απλα με περιμεναν στην πρωτη εξοδο να με βγαλει η οδικη της Α.Ο.

Απίστευτο!!!!!!!

Άμα σας πω ότι πρώτη φορά ακούω για ασφάλιση μηχανής???? Σωστός!!!!!!

Είμαι πολύ τρόμπας τελικά...Και μου έχει φύγει η ψυχή να πληρώνω πάρκινγκ και αντικλεπτικά με συναγερμούς...γ..μώ την πουτ....να μου!!!!! Ο μαλάκας να επιμένει ότι δεν ασφαλίζονται οι μηχανές!!!

Μάγκες πάω για αλλαγή εταιρίας και ασφαλιστή...

Και ναι, θα τα κάνω πουτάνα και θα μάθετε τα νέα σύντομα
    ...όλα είναι δρόμος...

Κλοπής εννοώ...
    ...όλα είναι δρόμος...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kata
    Ο μαλάκας να επιμένει ότι δεν ασφαλίζονται οι μηχανές!!!

Μάγκες πάω για αλλαγή εταιρίας και ασφαλιστή...

Και ναι, θα τα κάνω πουτάνα και θα μάθετε τα νέα σύντομα
    Κλοπής εννοώ...
    :a53: :a53:

Έπρεπε να το χες κάνει χθες!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    ...
    Αν η βλάβη αποκαθίσταται επί τόπου με τα μέσα που διαθέτει το κινητό συνεργείο σε μικρό χρονικό διάστημα, πραγματοποιείται η αποκατάσταση αυτής, άλλως το αυτοκίνητο μεταφέρεται σε τοπικό συνεργείο σύμφωνα με τα οριζόμενα στο παρακάτω άρθρο 2. ...
    Πρόσεξε λιγο αυτό.

Σημαίνει ότι το κοντινό συνεργείο πιθανά να είναι σε άλλη πόλη/χωριό. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό. Συνήθως στις οδικές σου το μεταφέρουν σε συνεργείο της επιλογής σου στην πόλη που έχεις δηλώσει μόνιμη κατοικία ή σε αντίστοιχο χώρο της επιλογής σου στην ίδια πόλη. Μόνο εαν ζητήσεις εσύ στο αφήνουν κάπου στο πλησιέστερο συνεργείο.

Απίστευτο!!!!!!!

Άμα σας πω ότι πρώτη φορά ακούω για ασφάλιση μηχανής???? Σωστός!!!!!!
    Δεν έχουν όλες οι εταιρείες κλοπή στα μοτοσακό....2 είναι που καλύπτουν από όσο ξέρω...

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
    από zolotas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 23:09
  2. Οδική βοήθεια Ducati
    από skous στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2005, 10:51
  3. Οδική βοήθεια
    από THEOD στο forum Off topic