Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 109

Θέμα: Βεβαιωση παραβασης μη καταβολης διοδιων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αρθρο 90

Εχεις δει μπλοκο σε εθνικη με διοδια???? που ολοι πανε πανω απο 120.........θα σκοτωθει και ο οδηγος αν πεταχτει κανεις μεσα και οι αστυνομικοι....Χρονια ειναι αυτο το κολπο.Για δες καθε Σαβ/κο προς επιδαυρο ποσες εκατονταδες μοτο ειναι χωρις πινακιδες...........
    Μολις μπεις σε αστικη περιοχη το ξεκολας..........

στα διοδια τα τελευταια στο ρευμα προς αθηνα (απο χαλκιδα) εχει καμερες μετα τα διοδια και εχει οριο ταχυτητας 60 ή 80 !!!!! Ποιος παει ταξιδια μεχρι 120?? Γι αυτο βαζουν καμερες γιατι δεν μπορουν να κανουν μπλοκα στους καινουργιους μεγαλους δρομους..(και για περισσοτερο χρημα-κλησεις)

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    Εχεις δει μπλοκο σε εθνικη με διοδια???? που ολοι πανε πανω απο 120.........θα σκοτωθει και ο οδηγος αν πεταχτει κανεις μεσα και οι αστυνομικοι....Χρονια ειναι αυτο το κολπο.Για δες καθε Σαβ/κο προς επιδαυρο ποσες εκατονταδες μοτο ειναι χωρις πινακιδες...........
    Μολις μπεις σε αστικη περιοχη το ξεκολας..........
    Δε διαφωνώ, αλλα απο τη στιγμή που προτείνεις κατι στον άλλον που ειναι καλώς ή κακώς παράνομο, καλό είναι να γνωρίζει και τις πιθανές συνέπειες.

Τα 300 ευρώ δεν ειναι λίγα

Εχεις δει μπλοκο σε εθνικη με διοδια????
    Πολλές φορές (χθες ειδα δύο...)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ε τοτε θα πανε τα διοδια σε λιγα χρονια 5 ευρω για τις μοτο.........Εγω οπου εχω παει δεν εχω πληρωσει ποτε(μονο στη γεφυρα Ριου αντιριου πληρωνω.και με περιπολικα παραδιπλα και τους το λεω κι ολας οτι αυτοι οι δρομοι εχουν χιλιοπληρωθει απο τον λαο και δεν πληρωνω.....και τους λεω να κανουν το ιδιο

ε τοτε θα πανε τα διοδια σε λιγα χρονια 5 ευρω για τις μοτο.........Εγω οπου εχω παει δεν εχω πληρωσει ποτε(μονο στη γεφυρα Ριου αντιριου πληρωνω.και με περιπολικα παραδιπλα και τους το λεω κι ολας οτι αυτοι οι δρομοι εχουν χιλιοπληρωθει απο τον λαο και δεν πληρωνω.....και τους λεω να κανουν το ιδιο
    ναι, οκ

τα ίδια και τα ίδια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εχω βαρεθει να τα λέω και να τα γράφω....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Άμα σου 'ρθει κανα μπουγιουρντί όμως από καμιά ΑΕ, δε θα κλαίγεσαι, ΟΚ ?

Έλεος πια με τις δικαιολογίες στις δικές μας παρανομίες - μαλακίες.

Χτες κατι βλαμμένα είχαν κάνει κατάληψη στα διόδια της Αττικής Οδού και άφηναν όλο τον κόσμο να περνάει τσάμπα. Εκτός από το οτι πήγα να τους πατήσω με το τερατώδες αντι-οικολογικό SUV μου, έφαγαν κι ένα
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
    Φίλε μου σε ποιά διόδια δεν πλήρωσες; Για να ξέρουμε τί μας περιμένει και εμάς ...
    Στα Μαλγαρα με κατευθυνση προς Θεσσαλονικη

Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
    πως ξερου οτι περασες απο εκει?

υπεγραψες καποιο εγγραφο?

αν οχι και πηραν την πινακιδα σου απο καμερα,ειναι παρανομο..λογω προσωπικων δεδομενων δεν μπορουν μεσω καμερας να το κανουν αυτο..ΔΕΝ ειναι τροχαια-δημοσια αρχη δηλ.ειναι ιδιωτικη εταιρεια και δεν μπορουν να το στειλουν εφορια...επιπλεον μπορεις να κανεις αγωγη για παραβιαση προσωπικων δεδομενων..

αυτα ξερω,,ωστοσο ρωτα αν εχει αλλαξει κατι τελευταια..
    Εννοειτε οτι δεν εδωσα κανενα στοιχειο μου,απλως η κοπελα στο ταμειο ειδε τη πινακιδα μου (αναφερεται το ονομα της και εχει υπογραψει) στο χαρτι της παραβασης.
    Στο φακελο που παρελαβα περαν της κλησης δεν υπαρχει καποιο αποδεικτικο στοιχειο (φωτογραφια).
    Η παραβαση εγινε Ιουλιο 2009 και μετα απο 8 μηνες μου ηρθε το ραβασακι

Αρχικά δημιουργήθηκε από sterba2
    Αυτά είναι τα μοναδικά διόδια που είναι ακόμα στο κράτος αστροπελέκι μου.
    Για αυτό και λέει ΤΕΟ Α.Ε.Αλλιώς θα έλεγε Νέα Εθνική οδός Α.Ε ή όπως την λένε τώρα.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
    Αυτά είναι τα μοναδικά διόδια που είναι ακόμα στο κράτος αστροπελέκι μου.
    Που σημαινει οτι μπορει να παει μεσω εφοριας η κληση αν δε τη πληρωσω???
    Αν αρνηθω τη παραβαση και ζητησω καποιο αποδεικτικο στοιχειο ?

Θα σου βγεί κάτι παραπάνω για την εκτύπωση της φωτογραφίας αλλά έχουν φωτογραφία.Να είσαι σίγουρος για αυτό.
    Και ναι, από εκεί και μόνο μπορεί να πάει εφορία.
    Λογικά πρέπει να έχει και ένα δύο ακόμα το κράτος αλλά δεν θυμάμαι ποια είναι
    Το ένα πρέπει να είναι νέα Ευκαρπία αν δεν κάνω λάθος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Άμα σου 'ρθει κανα μπουγιουρντί όμως από καμιά ΑΕ, δε θα κλαίγεσαι, ΟΚ ?

Έλεος πια με τις δικαιολογίες στις δικές μας παρανομίες - μαλακίες.

Χτες κατι βλαμμένα είχαν κάνει κατάληψη στα διόδια της Αττικής Οδού και άφηναν όλο τον κόσμο να περνάει τσάμπα. Εκτός από το οτι πήγα να τους πατήσω με το τερατώδες αντι-οικολογικό SUV μου, έφαγαν κι ένα
    Bλαμενοι ειναι οσοι δεν ειναι μαλακες να πληρωνουν κατι που ηδη εχουν πληρωσει πολλες φορες........και παλευουν γι αυτο.<ελπιζω να μη σου πηραν το νουμερο και το βρεις καμμενο........εγω θα το κανα σιγουρα........
    Μπας και εχεις μπαμπα εργολαβο(που χρεωσε το κρατος μαζι με τα λαμογια υπουργους 3 φορες πανω τα δημοσια εργα) και χει παρει κανα διοδιο?

Κι εμένα από τα ίδια μου ήρθε χθες.20 ευρώ...5/8/2009 η παράβαση, θα πάω να το πληρώσω το πρωί να τελειώνω.Αφού την έκανα την κουτσουκέλα αναλαμβάνω την ευθήνη και τέλος

[...].<ελπιζω να μη σου πηραν το νουμερο και το βρεις καμμενο........εγω θα το κανα σιγουρα........[...]
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλα ρε πουστη μου, βρήκες κι εσύ το ενα απο τα δυο κρατικά διόδια να μην πληρώσεις;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2004, 13:23
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 11:06
  3. Όσοι πιστοί (και μη) προσέλθετε...
    από Wizard13 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5