Πολυ ωραια διαδρομη....![]()
Παντα τετοια...
Πολυ ωραια διαδρομη....![]()
Παντα τετοια...
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Λειπει ο Μαρτης απο την Σαρακοστη κι ο Θωμας απ'τα κοψιδια?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Εδώ παρέα και με τον Θωμά (TOMAS KTM) που ήρθε το απόγευμα από την Έδεσσα…
Παντα τετοια(σημα κατατεθεν)![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
o 8wmas adynatise h ton kolakevei h photo..??![]()
panta tetoia magkes![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
![]()
![]()
![]()
Πολλα μπραβο και απο μενα πολυ ωραιες εικονες ωραιο παρεακι θελω και εγω να κανω αυτες τις περιοχες![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Η μόνη ζόρικη διαδρομή που πρόλαβα εγώ,ήταν το βράδυ μετά απο σουβλακολουκανοκοτοπουλομπριζολοπαϊδακομπυροτσιπου ροκατάστασηΑρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
(και ζόρικες)
ποδαράτοι και σαγιναράτοι απο τον ξενώνα για τα χαμάμ 1 χλμ βατή άσφαλτος.![]()
![]()
![]()
![]()
κάτι μεταξύ του αδυνάτησε και γέννησε ιπποποταμάκι 40 kgΑρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
o 8wmas adynatise h ton kolakevei h photo..??![]()
Ευχαριστώ, Παντελή, έλυσες την απορία μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Κάνεις λάθος. Δεν είναι καθόλου εγκατελειμένο.....Έχει γίνει μια ωραιότατη στάνη!!!
Άραγε παίζει να γίνει αυτή η στάνη, ο κατάλληλος χώρος για reality show, του στυλ : Τσομπάνης μόνος ψάχνει ...."Βουργάρες" ? :rotflmao:
Μπράβο μάγκες!
Έχει πολύ ωραίες διαδρομές εκεί γύρω. Τις έχω γυρίσει με Jimny με την ΛΕ.ΤΕ.Κ.. 5 χρόνια φοιτητής στην Καβάλα.
Θα περάσω και με μηχανή στο μέλλον.
Πάντα τέτοιες μάσες και βόλτες!
![]()
![]()
![]()
Μπράβο ρε...
Να κρατάμε δυνάμεις γιατί έρχεται μάσα την Κυριακή κ δν μας βλέπω να σηκωνώμαστε για βόλτα για καιρό μετά(αργώ να χωνέψω...).
![]()
![]()
![]()