Καλησπερα σε όλους.
Ξεκινω αυτο το θεμα για να δημοσιευσω τους προβληματισμους μου και να παρω οσο το δυνατον περισσοτερες γνωμες για αυτη τη μηχανη-CB1000f 2010.
Τον τελευταιο καιρο και εχοντας μαζεψει καποια χρηματα, σκεφτομαι να προχωρησω στην αποκτηση μιας μεγαλου κυβισμου μηχανης. Έχω ρωτησει σε πολλα μαγαζια και αντιπροσωπιες και έχοντας δει αλλες τοσες μηχανες διαφορων κατηγοριων και κυβισμων κατεληξα σε αυτη. Η συγκεκριμενη είναι μεταχειρισμενη με 18000χλμ και εξωτερικα φαινεται τελεια. Τα έχω βαλει κατω εχω σκεφτει τα υπερ και τα κατα και σκεφτομαι να την παρω. Τωρα οι ενδοιασμοι μου εχουν να κανουν με τα εξης.
1) Τι πρεπει να προσεξω για να καταλαβω αν η μηχανη ειναι οντως τοσο καλη εσωτερικα οσο και εξωτερικα?
2) Με ζελατινα θα μπορω να κανω ενα μινι-ταξιδι 600-800 χλμ ή θα μου φυγει το σβερκο??
3) Θα ήθελα να μου πουνε τις εντυπωσεις τους ή ηδη κατοχοι της μηχανης, αν τους βολευευ για καθημερινη χρηση, μεσα στη κινηση της Αθηνας
4) Γενικα θα καρατησει την αξια μεταπωλησης της μετα απο 4-5 χρονια ή θα ψαχνομαι να βρω αγοραστη?? Την έχω πατησει στο παρελθον για αυτο και ρωτω.
Πιστευω οτι αυτες ειναι οι βασικες αποριες μου και περιμενω με ανυπομονησια τις απαντησεις σας. Φυσικα περαιτερω σχολια κια αποψεις περι αξιοπιστιας και ποιοτητας ειναι αυπροσδεκτες αφου δεν ειχα στο παρελθον καποιο μηχανακι-μηχανη αυτης της εταιριας.
Φυλικα
Μητσος