Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 109

Θέμα: Βεβαιωση παραβασης μη καταβολης διοδιων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Επισης να πινουμε μονο νερο , ζεις και χωρις Coca Cola.

Για σοβαρευτειτε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Τότε να πετάξουμε και όλα τα μηχανάκια πάνω από 200 κυβικά...
    Θα με τρελάνεις????????
    ΝΑ μου πεις ότι τα 1000 είναι άχρηστα να σου πώ ναι αλλά μη μου λές ότι δεν μπορείς να ζήσεις στην Αθήνα με 2.000 κυβικά γιατί θα τρελαθώ.
    Τράβα ταξίδι με το 200 cc μηχανάκι να δώ μέχρι πού θα φτάσεις........
    δεν σου μάθανε ότι καρπούζια και αχλάδια δεν συγκρίνονται και δεν αθροίζονται ??????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
    Εγώ που έκανα τη μισή Ελλάδα βόλτα με ένα 125αράκι να κρατήσω τώρα το 5λιτρο;

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Θα με τρελάνεις????????
    Αμέ, κάνουμε και τίποτα άλλο εδώ μέσα ?

ΝΑ μου πεις ότι τα 1000 είναι άχρηστα να σου πώ ναι αλλά μη μου λές ότι δεν μπορείς να ζήσεις στην Αθήνα με 2.000 κυβικά γιατί θα τρελαθώ.
    Δεν είπα αυτό. Λέω οτι δεν θέλω. Όπως όλοι μας αγοράζουμε μοτοσυκλέτες με περιττά κυβικά και δυνατότητες για χρήση στην πόλη, έτσι γίνεται και με τα αυτοκίνητα. Το αν επιλέγει κάποιος να μετακινείται καθημερινά στην πόλη με μια μοτοσυκλέτα 1000 κυβικών ή ένα αυτοκίνητο 5000 κυβικών είναι άλλο θέμα.

δεν σου μάθανε ότι καρπούζια και αχλάδια δεν συγκρίνονται και δεν αθροίζονται ??????
    Γιατί να πας ταξίδι με μηχανάκι 200 cc ?? Πάρε το 1000αρι αυτοκινητάκι σου και πήγαινε. Μήπως το να πας ταξίδι με τη μοτοσυκλέτα δεν είναι ανάγκη αλλά ευχαρίστηση ? λέω εγ'ω τώρα....
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Τι να την κανεις την φερραρι αμα εχεις παλαμαρι...................

Μιλαμε πρεπει να σαι μεγαλος φιγουρας.......και με μικρο πουλι για να κυκλοφορεις με τετοια αμαξια στην Αθηνα.........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ενταξει.
    τωρα θα θεσπισουμε και κανονες τι χρειαζεται και τι μας ειναι απαραιτητο.

Ρε σεις ? αυτα ειναι καταλοιπα της Σοβιετικης Ενωσης.

Ο καθενας αγοραζει και κυκλοφορει οτι του γουσταρει , οχι οτι νομιζετε "εσεις" οτι "του" ειναι απαραιτητο.

Αμέ, κάνουμε και τίποτα άλλο εδώ μέσα ?

Δεν είπα αυτό. Λέω οτι δεν θέλω. Όπως όλοι μας αγοράζουμε μοτοσυκλέτες με περιττά κυβικά και δυνατότητες για χρήση στην πόλη, έτσι γίνεται και με τα αυτοκίνητα. Το αν επιλέγει κάποιος να μετακινείται καθημερινά στην πόλη με μια μοτοσυκλέτα 1000 κυβικών ή ένα αυτοκίνητο 5000 κυβικών είναι άλλο θέμα.

Γιατί να πας ταξίδι με μηχανάκι 200 cc ?? Πάρε το 1000αρι αυτοκινητάκι σου και πήγαινε. Μήπως το να πας ταξίδι με τη μοτοσυκλέτα δεν είναι ανάγκη αλλά ευχαρίστηση ? λέω εγ'ω τώρα....
    Μεγαλε δεν εχουμε αυτοκινητο ολοι.....(στη Αθηνα ζω παπι καθε μερα(εχει 120.000 χλμ και ταξιδια με τη μεγαλη) Εκτος αν εισαι παντρεμενος με παιδια.........και ενταξει αν μενεις Β.Ελλαδα που εχει χιονια το χειμωνα λογικο ειναι αλλα στην αθηνα γιατι να παρω αμαξι?(ασε που δεν βγαινω οικονομικα ασφαλεια-τελη και συντηρηση μοτο και αυτοκινητο)

Χάσαμε λίγο το θέμα.

Λοιπόν το συμπέρασμα είναι ότι αν θέλετε να μή πληρώνετε διόδια ,μάθετε πρώτα ποια είναι κρατικά και ποια ιδιωτικά.....

Λοιπόν το συμπέρασμα είναι ότι αν θέλετε να μή πληρώνετε διόδια ,μάθετε πρώτα ποια είναι κρατικά και ποια ιδιωτικά.....
    Διότι η διαφορά ειναι οτι στα κρατικά η ειδοποίηση θα παει (μετα) στην εφορία, στα ιδιωτικά θα γίνει δικάσιμος.

Και άντε για τα διόδια Ζευγολατιού και Ρίου που ειναι σε δρόμο ΜΗ πληρούντα προδιαγραφές αυτοκινητοδρόμου, κατι μπορεί να γίνει, στα υπόλοιπα όμως η υπόθεση ειναι χαμενη απο χέρι.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Ενταξει.
    τωρα θα θεσπισουμε και κανονες τι χρειαζεται και τι μας ειναι απαραιτητο.

Ρε σεις ? αυτα ειναι καταλοιπα της Σοβιετικης Ενωσης.

Ο καθενας αγοραζει και κυκλοφορει οτι του γουσταρει , οχι οτι νομιζετε "εσεις" οτι "του" ειναι απαραιτητο.
    μΕΓΑΛΕ ΗΔΗ στις μεγαλες σοβιετικες πολεις Κοπεγχαγη,Κεντρο λονδινου,Στοκχολμη δεν επιτρεπεται να κυκλοφορουν αυτοκινητα....ή πληρωνουν διοδια στο κεντρο της πολης
    Αμα δηλαδη ο αλλος εχει λεφτα θα καταλαμβανει με το τζιπ του τον μισο δρομο οταν παρκαρει(γιατι δεν εχει φτιαχτει δρομος στην Αθηνα οπως στην αμερικη για τετοια θηρια......Αν ειχαμε χωρο ας επερνε και νταλικα(που και αυτες γι αυτο το λογω απαγορευονται να παρκαρουν σε αστικες περιοχες)
    Αρα με το σκεπτικο σου και γω που εχω μεγαλο πουλι να κυκλοφορω γυμνος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    μΕΓΑΛΕ ΗΔΗ στις μεγαλες σοβιετικες πολεις Κοπεγχαγη,Κεντρο λονδινου,Στοκχολμη δεν επιτρεπεται να κυκλοφορουν αυτοκινητα....ή πληρωνουν διοδια στο κεντρο της πολης
    Αχα!

Τώρα θέλουμε διόδια ε;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Διότι η διαφορά ειναι οτι στα κρατικά η ειδοποίηση θα παει (μετα) στην εφορία, στα ιδιωτικά θα γίνει δικάσιμος.

Και άντε για τα διόδια Ζευγολατιού και Ρίου που ειναι σε δρόμο ΜΗ πληρούντα προδιαγραφές αυτοκινητοδρόμου, κατι μπορεί να γίνει, στα υπόλοιπα όμως η υπόθεση ειναι χαμενη απο χέρι.

ΑΝ λέμε ΑΝ γίνει δικάσιμος μπορείς να δικαιωθείς ακόμα και για 2 εκατοστά λάθος διαγράμμισης ή ακόμα και για την σωστή διαγράμμιση που έχει γίνει με ακατάλληλα υλικά.....
    Μη το ψάχνεις τόσο..... έτσι και αλλιώς η δικαιολογία τους για τις ακριβές τιμές είναι ότι τα λεφτά ΘΑ πάνε για να φτιαχτεί η Ιωνία οδός οπότε και πάλι άκυρο το επιχείρημά τους.

ΑΝ λέμε ΑΝ γίνει δικάσιμος μπορείς να δικαιωθείς ακόμα και για 2 εκατοστά λάθος διαγράμμισης ή ακόμα και για την σωστή διαγράμμιση που έχει γίνει με ακατάλληλα υλικά.....
    Μη το ψάχνεις τόσο..... έτσι και αλλιώς η δικαιολογία τους για τις ακριβές τιμές είναι ότι τα λεφτά ΘΑ πάνε για να φτιαχτεί η Ιωνία οδός οπότε και πάλι άκυρο το επιχείρημά τους.
    Είσαι δικηγόρος ή έχεις δικαιωθεί επι τη βάση όσων γράφεις;

Γιατι υποθέσεις ευκολα κανουμε, όταν ακουστεί η λυπητερή όμως (+ αμοιβή δικηγόρου και δικαστικά έξοδα) να δω ποιος θα πληρώσει...

Αποφάσεις με "ΑΝ" δε βγάινουν πάντως

υ.γ. ιΟνία οδός (απο το Ιόνιο πέλαγος όχι την Ιωνία)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    Μεγαλε δεν εχουμε αυτοκινητο ολοι.....(στη Αθηνα ζω παπι καθε μερα(εχει 120.000 χλμ και ταξιδια με τη μεγαλη) Εκτος αν εισαι παντρεμενος με παιδια.........και ενταξει αν μενεις Β.Ελλαδα που εχει χιονια το χειμωνα λογικο ειναι αλλα στην αθηνα γιατι να παρω αμαξι?(ασε που δεν βγαινω οικονομικα ασφαλεια-τελη και συντηρηση μοτο και αυτοκινητο)

Ωραία....

για πληροφόρησή σου λοιπόν, είμαι παντρεμένος, έχω σκύλο που παίρνω παντού μαζί, και 2 εξοχικά, ένα σε νησί και ένα στο βουνό που το χειμώνα έχει 3 μέτρα χιόνι.

ΟΚ τώρα ?

(και να γιατί δεν μπορείς να λες να κάψουμε τα αυτοκίνητα ή τους ιδιοκτήτες αυτών...)
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Ωραία....

για πληροφόρησή σου λοιπόν, είμαι παντρεμένος, έχω σκύλο που παίρνω παντού μαζί, και 2 εξοχικά, ένα σε νησί και ένα στο βουνό που το χειμώνα έχει 3 μέτρα χιόνι.
    Πότε πήρες σκύλο;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2004, 13:23
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 11:06
  3. Όσοι πιστοί (και μη) προσέλθετε...
    από Wizard13 στο forum Συναντήσεις & βόλτες