- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Εγώ που μένω Πάρνηθα τζιπ δεν έχω και για σκι πάω με το peugeot και στο νησί μόνο με το κότερο.........
Αρχίζει να μου φέρνει κόντρα του στιλ εγώ την έχω μεγαλύτερη.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με τι αποδεικτικο στοιχειο???φωτογραφια δεν υπαρχει!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Διότι η διαφορά ειναι οτι στα κρατικά η ειδοποίηση θα παει (μετα) στην εφορία, στα ιδιωτικά θα γίνει δικάσιμος.
Και άντε για τα διόδια Ζευγολατιού και Ρίου που ειναι σε δρόμο ΜΗ πληρούντα προδιαγραφές αυτοκινητοδρόμου, κατι μπορεί να γίνει, στα υπόλοιπα όμως η υπόθεση ειναι χαμενη απο χέρι.
![]()
ισχυει ο λογος της υπαλληλου απεναντι στον δικο μου?
σοβιετικες πολεις η κοπεγχαγη και η στοκχολμη... ρε πουστη μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
μΕΓΑΛΕ ΗΔΗ στις μεγαλες σοβιετικες πολεις Κοπεγχαγη,Κεντρο λονδινου,Στοκχολμη δεν επιτρεπεται να κυκλοφορουν αυτοκινητα........![]()
![]()
![]()
καλά είπα εγώ πως δεν εγιναν σωστά οι εκκαθαρίσεις... να δεις που θα απαγορέψουν τωρα στις νεολαίες να καβαλανε τα καγιέν του μπαμπα!...:wacko: :wacko:
![]()
![]()
Kαι το ΛΟΝΔΙΝΟ ρε, και το ΛΟΝΔΙΝΟ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
σοβιετικες πολεις η κοπεγχαγη και η στοκχολμη... ρε πουστη μου...![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αποδεικτικό στοιχείο οτι ΔΕΝ πληρωσες;Αρχικά δημιουργήθηκε από sterba2
Με τι αποδεικτικο στοιχειο???φωτογραφια δεν υπαρχει!!
ισχυει ο λογος της υπαλληλου απεναντι στον δικο μου?
ρε σεις τι γραφετε;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ευτυχως που εχει μεινει το Μανχάταν και το βερολίνο...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Kαι το ΛΟΝΔΙΝΟ ρε, και το ΛΟΝΔΙΝΟ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με αυτη τη σειράΑρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ευτυχως που εχει μεινει το Μανχάταν και το βερολίνο...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
φιλαράκι, γραψε ύψος και βάρος και τύπο πηγουνιού να σου βρούμε και μια γκόμενα να κλείσεις σαν άντραςΑρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Ωραία....
για πληροφόρησή σου λοιπόν, είμαι παντρεμένος, έχω σκύλο που παίρνω παντού μαζί, και 2 εξοχικά, ένα σε νησί και ένα στο βουνό που το χειμώνα έχει 3 μέτρα χιόνι.
ΟΚ τώρα ?![]()
Και γω ανηκω στην πλειοψηφια των ελληνων που δεν εχουν εξοχικο και πληρωνουν στεγαστικο για τα επομενα 20 χρονια και δεν μενει τιποτα στην ακρη........γι αυτο θα τα καιω!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Ωραία....
για πληροφόρησή σου λοιπόν, είμαι παντρεμένος, έχω σκύλο που παίρνω παντού μαζί, και 2 εξοχικά, ένα σε νησί και ένα στο βουνό που το χειμώνα έχει 3 μέτρα χιόνι.
ΟΚ τώρα ?
(και να γιατί δεν μπορείς να λες να κάψουμε τα αυτοκίνητα ή τους ιδιοκτήτες αυτών...)![]()
![]()
Να παρεις μοτο με καλαθι......:hypnotize :hypnotize να βαζεις και το σκυλο.......τη γυναικα αφου την παντρευτηκες δυσκολα θα φυγε οποτε στη μοτο παντα και σουζες.....ελπιζω να υπεγραψες προγαμιαιο συμβολαιο γιατι θα σου φαει τα εξοχικα!!!!!![]()
![]()
χαχαχαχαχααχχαχαχα εγω θελω ΝΑΝΟ!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
φιλαράκι, γραψε ύψος και βάρος και τύπο πηγουνιού να σου βρούμε και μια γκόμενα να κλείσεις σαν άντρας![]()
ενδιαφέρεσαι Τασούλη ??Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
φιλαράκι, γραψε ύψος και βάρος και τύπο πηγουνιού να σου βρούμε και μια γκόμενα να κλείσεις σαν άντρας![]()
![]()
![]()
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
Κάνε καμιά κόρη εσύ και εδώ είμαστε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
ενδιαφέρεσαι Τασούλη ??![]()
![]()
![]()
![]()
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
Τελικά δε μας είπατε ...
εκειΆ που δεν υπάρχει μπάρα περνάμε χαμογελαδερά για όχι?![]()
κι αμα έρθει χαρτάκ' το κάνουμε σουβέρ για όχι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()