Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Horner CB1000f

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Αλλο ένα οτιναναι thread χωρίς καμμία ουσία...

iosif ποιος είπε οτι εχει Hornet? Σε ποιόν απαντας? Το χεις κάψει η μου φαίνεται? scooter εχει ο άνθρωπος!

Αν πραγματικά πιστευεις οτι ενα tank bag κόβει περισσότερο απο μια ζελατίνα, ειναι ισως επειδή πας με 120.
    ΕΛΑ ΡΕ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΧΟΡΝΕΤ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΧΟΡΝΕΤ

ΡΕ ΣΑΠΙΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΑΚΡΑΥΓΗ ΕΙΣΑΙ!

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΖΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...

Παντως επειδη εχω ταξιδεψει πολλακις απο σεροου μεχρι R1 και απο χορνετ μεχρι tdm και vstrom με ζελατινες, τανκ μπαγκ αφειλω να πω οτι το τανκ μπαγκ σε μενα στα γυμνα κανει δουλεια.
    και προσωπικα ταξιδευω οντως πιο ανετα ξαι ξεκουραστα με 120. μονο εκει στην κατερινη και λαρισα παιζω-τελικιαζω λογω βαρεμαρας
    :rotflmao:
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    ΕΛΑ ΡΕ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΧΟΡΝΕΤ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΧΟΡΝΕΤ

ΡΕ ΣΑΠΙΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΑΚΡΑΥΓΗ ΕΙΣΑΙ!

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΖΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...

Παντως επειδη εχω ταξιδεψει πολλακις απο σεροου μεχρι R1 και απο χορνετ μεχρι tdm και vstrom με ζελατινες, τανκ μπαγκ αφειλω να πω οτι το τανκ μπαγκ σε μενα στα γυμνα κανει δουλεια.
    και προσωπικα ταξιδευω οντως πιο ανετα ξαι ξεκουραστα με 120. μονο εκει στην κατερινη και λαρισα παιζω-τελικιαζω λογω βαρεμαρας
    :rotflmao:
    Μια και παντα ειχα γυμνά, το tank bag βοηθάει απλά για να ακουμπας πάνω, δεν κόβει τίποτα φυσικά, αλλά μεχρι τα 150 δεν εχεις πρόβλημα ετσι κι αλλιώς.
    Με ενα σωστό τζαμάκι πας με 180 για καμμια 500ρια+ χιλιόμετρα αν εισαι και λίγο προπονημένος.
    Στα 120 εμένα θα μα παρει ο υπνος...

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Μια και παντα ειχα γυμνά, το tank bag βοηθάει απλά για να ακουμπας πάνω, δεν κόβει τίποτα φυσικά, αλλά μεχρι τα 150 δεν εχεις πρόβλημα ετσι κι αλλιώς.
    Με ενα σωστό τζαμάκι πας με 180 για καμμια 500ρια+ χιλιόμετρα αν εισαι και λίγο προπονημένος.

Εγω παντως με το tankbag στο ΚΤΜ βολευομαι περισσοτερο...Οσο να ειναι ,κατι κοβει αφου πρωτα σκαει ο αερας πανω του...Βεβαια σε μεγαλες ταχυτητες δεν ξερω γτ λογο αυχενικου ταξιδευω με 120-130max...

Οπωσδηποτε παντως,με τα γυμνα πρεπει να κανεις καποιους συμβιβασμους...

όπου γης Το avatar του/της iosif

ταξιδευα με 160-170 αλλα μετα απο "τεστ" διαπιστωσα οτι με χαλαρο ρυθμο στα 130 (120 εχω μονο για θερμοπυλες και κει τριγυρω) φτανω στον πτοορισμο μου πιο ξεκουραστος και συντομοτερα αφου γλυτωνω μια σταση για ξεκουραση
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Bλέπεις και διαφορά στην κατανάλωση όταν ρίξεις την ταχύτητα από 160-170 στα 130 αλλά ο χρόνος δεν περνάει εύκολα :ZZZ:

είμαι και εγώ fan της συγκεκριμένης μηχανής..με 3-4 αλλαγές (συγκεκριμένη εξάτμιση) γίνεται κουκλί! ! !

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	n1152630907_362587_6437827.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	33,8 KB 
ID:	201692

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2007, 09:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία