ακουγες και ΡΑΔΙΟ ΟΥΤΟΠΙΑ μηπως?? πουλακι μ .............Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Τους παρακολουθώ εδώ και χρόνια (όχι μόνο σαν Αρβύλα). Και από ραδιόφωνο (imagine Θεσ/νικη).
![]()
ακουγες και ΡΑΔΙΟ ΟΥΤΟΠΙΑ μηπως?? πουλακι μ .............Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Τους παρακολουθώ εδώ και χρόνια (όχι μόνο σαν Αρβύλα). Και από ραδιόφωνο (imagine Θεσ/νικη).
![]()
Μπράβο φίλε! Αλλά χρωστάς ακόμη 33!Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
δεν ειναι κακο ρε παιδια ......εγω παντως κατεθεσα 2 χιλιαρικα ευρω![]()
επισης φοβερη η τοποθετηση τους περι θρησκειας,πιστης,εκκλησιας κλπ![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
αναμάσημα... δεν μας λένε κάτι καινούριο...Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
επισης φοβερη η τοποθετηση τους περι θρησκειας,πιστης,εκκλησιας κλπ![]()
![]()
δεν λεω οτι ειναι κατι καινουργιο,απλα δωσανε μια πολυ καλη και ολοκληρωμενη απαντηση σε ολους αυτους που κατα καιρους τους κατηγορουνΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
αναμάσημα... δεν μας λένε κάτι καινούριο...![]()
![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
bravo toys
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Όντως πολύ καλή η εκπομπή η χθεσινή. Γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να να ήταν δίωρη και να δείξουν ΌΛΟ το zeitgeist. Εκεί να δεις τι θα γινόταν με τον Άνθιμο. Όσοι δεν έχετε δει το zeitgeist στο Youtube έχει τα videos και είναι πολύ ενδιαφέροντα με αυτά που αποκαλύπτουν.
συμφωνώ, απλά μιά εκπομπή που συρράπτει βίντεο, αποσπάσματα ταινιών κτλ. και δείχνει 4 τύπους να χαχανίζουν. Ε, χθες απλά έλειπε το γελοίο της υπόθεσης..Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
αναμάσημα... δεν μας λένε κάτι καινούριο...![]()
σχεδόν μηδενική πρωτοτυπία και με ατάλαντο/αντιπαθητικό κεντρικό παρουσιαστή![]()
Έστω κι έτσι όμως, ποιος άλλος έχει τολμήσει εκτός από αυτούς και τον Χαρδαβέλα να βγάλει αποσπάσματα του zeitgeist στην ελληνική τηλεόραση ?
Υπαρχει και η Στεφανιδου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
συμφωνώ, απλά μιά εκπομπή που συρράπτει βίντεο, αποσπάσματα ταινιών κτλ. και δείχνει 4 τύπους να χαχανίζουν. Ε, χθες απλά έλειπε το γελοίο της υπόθεσης..
σχεδόν μηδενική πρωτοτυπία και με ατάλαντο/αντιπαθητικό κεντρικό παρουσιαστή![]()
![]()
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Έχουν την πλάκα τους, βγάζουν γέλιο. Είναι και κάτι διαφορετικό από αυτά που παίζει η TV. Αλλά κατά τη γνώμη μου είναι εντελώς επιφανειακοί.
Αν ήταν πιο ψαγμένοι βέβαια δεν θα τους άφηναν στο γυαλί.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
αυτα τα σόου δεν ειναι που λεμε επανασταση απο τον καναπε?
δεν λεω σωστα αυτα που λενε τα παιδια και τα συνδυαζουν με χιουμορ
αλλα τελικα αυτο που μας λειπει ειναι καποιος να μας λεει αυτα που ξερουμε
ή να κανουμε κατι εμεις οι ιδιοι?
ακομα και στο βιντεο που παιξανε οι ιδιοι, ο ινδος το λεει ξεκαθαρα
"εσυ εισαι ο δασκαλος ο γκουρου ο μαθητης..."
υ.γ. προσοχη δεν κατηγορω τα παιδια, την δουλεια τους κανουν, εγω τους παραδεχομαι αφου και οι ιδιοι εχουν πει
αν ειναι να αλλαξει κατι καλητερα κλειστε μας και καντε κατι καλητερο,
εγω "κατηγορω"οσους βλεποντας λαζοπουλους ραδιο αρβυλες κλπ κοιμουντε ησυχοι τα βραδια λες και κατι εγινε..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ολες οι εκπομπες πανω κατω ειναι τα ιδια.
Ενα ματσο καρναβαλοι που συζητανε για πραγματα που ηδη ξερουμε...
Αυτο που ειναι ξεχωριστο στο ραδιο αρβυλα, ειναι οτι εκει ειναι μια εκπομπη που σου θυμιζει παρεα που χαβαλεδιαζει πινοντας καφε, συζητωντας χαλαρα ή ψιλοσκληρα θεματακια αλλα χωρις ταμπου.
Και γι αυτο προσωπικα πιστευω οτι το απογευμα τους ταιριαζε πιο πολυ.
Βεβαια μην ξεχναμε οτι κανουν ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και οχι σε καποιο τυχαιο καναλι, αλλα σε ενα μεγαλο (=συμφεροντα). Εκει ναι μεν υπαρχει ελευθερια του λογου, αλλα τα ορια που σταματαει η ελευθερια η δικη τους και αρχιζει η ελευθερια των συμφεροντων ειναι πιο μαζεμενα...
Για εμενα, τα Ραδιο αρβυλα, προβαλλει τα πραγματα ετσι οπως πρεπει να τα προβαλλει. Πιο "ζωντανα" θα καταντουσε αιριστικο, πιο χαλαρα θα καταντουσε "Στεφανιδου". Αυτο που ΧΑΙΡΟΜΑΙ πραγματικα, ειναι οτι παρακολουθουν και οι εφηβοι την συγκεκριμενη εκπομπη και παιρνουν μια αποψη για την "ομαδοποιηση" που θα τους ακολουθει και για τα κομματα, και για τη θρησκεια, και για ολα...
Κατι που η δικη μου και η δικη σας γενια δεν εκανε και και τωρα στα 25 μου οπου και να γυρισω το κεφαλι βλεπω, κομματοσκυλα που γλυφουν για πτυχια, φανατισμενους που σφαζουν για τον καθε ολυμπιακο, αναρχικους που δεν ξερουν τι σημαινει η αναρχια, χρυσαυγιτες βαρυπέπονοι μαγκιτες κλπ...
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...