απο σημερα που πεσαν οι υπογραφες ειμαι και επισημως ανεργος!!
μετρατε μερες!! απο την τριτη που θα ξαναρχισω ψαξιμο μεχρι να
ανακοινωσω οτι βρηκα νεα δουλεια, 15 μερες δεν θα εχουν περασει!!!
αρχισαν οι μαλακιες...Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
μη μασας ρε φιλε...υγεια να χουμε να παιδευομαστε... μην ψυχοπλακωνεσαι.... ειναι δυσκολη φαση.... αλλα μολις την "πηδηξεις" θα εξατμιστει.....
Accipere quam facere praestat injuriam
Καλη υπομονη... Σου ευχομαι να περασει γρηγορα η φαση αυτη και μετα να το ξεχασεις σαν να μην εγινε τιποτα...
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Μαλακία!
Μου αρέσει πολύ όμως η στάση σου!
Με το καλό λοιπόν για τα επόμενα!
Inochi, ρε!
Για οσο.
Μακάρι να βρεις μια καλύτερη δουλειά! Σου το εύχομαι ολόψυχα! Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής σου, μην υποτιμήσεις τον εαυτό σου και μη δεχτείς να σε κλωτσήσουν τώρα που είσαι πεσμένος κάτω.
για να πω την αληθεια ηταν κατι που ηθελα να γινει! εδω και πολυ καιρο ημασταν
σε κοντρα και προσπαθουσε να μου σπασει τα νευρα για να φυγω μονος μου! αλλα
εγω την χαρη δεν θα του την εκανα με την καμια! αφου δεν του εκανα ας με εδιωχνε!
και ο λογος που βρηκε να με διωξει ρε παιδια ειναι εντελως αστειος! παντως εγω σημερα
του ειπα οτι μου εκλασε μια μαντρα αρχ... και οτι εγω βγηκα νικητης απο αυτη τη κοντρα
ετσι για να μη νομιζει οτι κατι μου εκανε!
Καλα το ξεκινησες,ωραιο να νιωθεις σιγουρος,ευχομαι συντομα μια καλυτερη εργασια και μπραβο σου!!!
Αλλα τα υπολοιπα νομιζω ειναι περιττα,δεν εχουν νοημα οι αντιπαραθεσεις μονο και μονο για τον εγωισμο σου!!!
Πες μας νεα συντομα!![]()
...cause the place seems still alive...
καθε εμποδιο για καλο.ολα γινονται για καποιο λογο και συνηθως ειναι για καλο![]()
εχω φυγει απο ενα σωρο μαγαζια! σε ολα παω και πινω ουζακι/τσιπουρακι/καφε/μπυριτσαΑρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Καλα το ξεκινησες,ωραιο να νιωθεις σιγουρος,ευχομαι συντομα μια καλυτερη εργασια και μπραβο σου!!!
Αλλα τα υπολοιπα νομιζω ειναι περιττα,δεν εχουν νοημα οι αντιπαραθεσεις μονο και μονο για τον εγωισμο σου!!!
Πες μας νεα συντομα!![]()
με τα πρωην αφεντικα μου γιατι απλα ηταν ανθρωποι! οι λογοι που σταματησα ηταν διοτι
αναζητουσα κατι καλυτερο!
ειναι ομως και κατι αφεντικα σκαταδες που αξιζει να τους πηδηξεις για να μην νομιζουν οτι
κρεμομαστε απο τα παπαρια τους! να καταλαβουν επιτελους οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΖΩΑ ο εν λογω κυριος στις κορες του δεν θα
τολμουσε να συμπεριφερθει με αυτον τον τροπο! (τον εχω ακουσει πως τους μιλουσε)!!
δεν μπορεις κυριε να με κανεις ξεφτιλα εμενα επειδη δεν καθαρισα καλα τα τζαμια, ενω το
αντικειμενο εργασιας μου ειναι να τοποθετω λαστιχα!!
Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, σε λίγες μέρες κλείνω 1 χρόνο Ανεργίας... Δύσκολα τα πράγματα φιλαράκι.
Στην κυριολεξία έχω μοιράσει Βιογραφικά ΠΑΝΤΟΥ, έχω ζητήσει δουλειά από ΠΑΝΤΟΥ. Αλλά τίποτα...![]()
![]()
Αν δεν βρω δουλειά μέχρι τον Μάιο , δεν ξέρω πως θα ζήσω... Τα οικονομικά μου αντέχουν στην κυριολεξία μέχρι Μάιο.
Κουράγιο Φιλαράκι και ψαχτο όσο μπορείς. Σου εύχομαι να βρεις αμέσως και να μην χρειαστεί ποτέ να έρθεις στην θέση την δικιά μου
Εύχομαι γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση σε οσους βρίσκονται σε αυτη την θέση.
περασα κ εγω απ αυτη τη φαση...τωρα πλεον ολα οκ το ιδιο ευχομαι κ σε σενα φιλαρακι μου..![]()
Και ρωτάει ο τροχύλιας
-Ήντα γινε?Πραμααααα του απαντάει ο καργιάτζουλας.....
Ρε παιδιά τόσοι νοματαίοι είμαστε.
Για ανοίχτε ένα τοπικ με ανθρώπους που ψάχνουν δουλειά.
Μπορεί κάποιος να χρειάζεται χέρια και να ψάχνει αλλού.
Εύχομαι καλύτερο αύριο
Run, rabbit run
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
Ρε παιδιά τόσοι νοματαίοι είμαστε.
Για ανοίχτε ένα τοπικ με ανθρώπους που ψάχνουν δουλειά.
Μπορεί κάποιος να χρειάζεται χέρια και να ψάχνει αλλού.
Εύχομαι καλύτερο αύριο
+ 600,![]()
![]()