Το shoei fluter απλα ειναι ΓΑΜΑΤΟ....![]()
![]()
![]()
Το εχω δει απο κοντα και ειναι πανεμορφο...
![]()
![]()
![]()
![]()
Το shoei fluter απλα ειναι ΓΑΜΑΤΟ....![]()
![]()
![]()
Το εχω δει απο κοντα και ειναι πανεμορφο...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
βρηκες τελικα?
γιατι επεσα σε ενα καλο κρανακι στο internet και ειπα να το βαλω να το δεις![]()
Ρε idi.....ειχες την κάμερα μαζί σου??? Δεν σε είχα δει, αλλιώς δεν θα σε είχα αφήσει μονο μαζί της!!!
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Την ίδια βλακία πήγε και πήρε και η δικιά μου αλλά ευτυχώς σε μαύρο full face γιατί πήγε και το πήρε χειμώνα(ευτυχώς)Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
Εμείς διαλέξαμε αυτό![]()
:
Vemar PowerPuff Girls JPG1
Υ.Γ.
Μη βάζετε ρε τέτοιες φωτογραφίες.Έτσι και μπεί και δεί τα ροζ την έβαψα.Τώρα τα έσκασα για ροζ μπουφάν, θα θέλει και ροζ κράνος για να είναι ασορτί έτσι και τα πάρει χαμπάρι.
Που ειναι το κρανος οεοοοοοοοοοοοοοΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
βρηκες τελικα?
γιατι επεσα σε ενα καλο κρανακι στο internet και ειπα να το βαλω να το δεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όμορφο αλλά με το κασκετάκι προσωπικά δεν αισθάνομαι καμία ασφάλεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
:
Vemar PowerPuff Girls JPG1
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Τι να κάνω ρε παιδιά! Αυτό της γυάλισε, αυτο ήθελε, Τέλος!!! Ξέρετε πως είναι αυτά!![]()
Βέβαια πήγα και πηρα κι ενα full face! Και τουλάχιστον το φοράει στα ταξιδάκια...![]()
ΤΕΛΟΣ
Για μεσα στην πολη μια χαρα ειναι απο το τιποτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
Τι να κάνω ρε παιδιά! Αυτό της γυάλισε, αυτο ήθελε, Τέλος!!! Ξέρετε πως είναι αυτά!![]()
Βέβαια πήγα και πηρα κι ενα full face! Και τουλάχιστον το φοράει στα ταξιδάκια...![]()
![]()
Καλέ μην απολογήσε, το κρανάκι είναι όμορφο αλλά προσωπικά ενώ τα βρίσκω χαριτωμένα δε μπορώ να τα βάλω γιατί αισθάνομαι άβολα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
Εγώ έχω σταμπάρει ένα της agv![]()
Καλά έκανες και πήρες και full face![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
ρε φιλε με τετοια γκομενα μην της παρεις κρανοςΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
βρηκες τελικα?
ισα ισα
πουλα το δικο σου
και την μηχανη σου
αφου δεν θα βγαινεις καθολου απο το σπιτι:wacko:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Aυτο ποσο το πηρες και απο που?!Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
:
Vemar PowerPuff Girls JPG1![]()
![]()