Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 55

Θέμα: Αγγελίες ή εκτος πραγματικότητας

1. Το πως θα εκτιμησει καποιος το προιον που πουλαει ειναι δικαιωμα του, οπως δικαιωμα του ειναι να μην ΕΚΠΟΙΗΣΕΙ τη περιουσια του.
    2. Συμφερον του αγοραστη ειναι να ΓΝΩΡΙΖΕΙ τις τιμες και να τις συγκρινει με το προσφερομενο προιον.
    3. Σε αυτες τις αγοραπωλησιες το παζαρι παιζει πρωταρχικο ρολο. Δηλ. ο πωλητης εκτιμα..., ο αγοραστης εκτιμα.. και τελος συμφωνουν σε τελικη τιμη ή παμε για αλλα.

Ολα τα αλλα που λετε ειναι μετα συγχωρησεως μαλακιες.
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood

Ναι αλλα ειναι τζαμπα...φαντασου να σου ζηταγαμε 500? για να τις διαβασεις...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Συμφωνα λοιπον με την δικια μου εκτιμηση....αν παρω 3000 ενα μπουρδελο....

ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΩ καπως ετσι ως πωλητης....

Μηχανακι 3000 (αριστο προσεγμενο με τα καλυτερα λαδια καθε 15οο χλμ κλπ κλπ)

+100 ευρω σωληνακια υψηλης
    + 330 δισκοπλακες τυπου μαργαριτα
    + 70 εμπρος ελατηρια WP
    +45 CNC μασπιε
    + 150 Aftermarket Τελικο
    + 140 ψηλη ζελατινα

Υπερτουμπανο Συνολο = 3835

Πωλειται και εργοστασιακο στα 2800 :wacko: Καπως ετσι δεν παει?
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ναι αλλα ειναι τζαμπα...φαντασου να σου ζηταγαμε 500? για να τις διαβασεις...
    Αυτο απαιτει συναινεση...
    Ο πωλητης δεν απαιτει να αγορασεις..., επιθυμει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

[/COLOR] [/B]
    Συμφωνα με την δικη μου εκτιμηση ΠΗΡΑ ενα μηχανακι 13500? κοιτω ποσο κανει τωρα το μοντελο ...6000?
    προσθετω τα κοστη αγορας απο πραγματικα upgrade που προσθετει μια aftermarket εξατμιση... οπως αυξηση υποδυναμης, χαμηλοτερη θερμοκρασια λειτουργιας, γεματες χαμηλομεσαιες...+ ενα ολοκληρο κοστουμι (αχρειαστο ναναι) και μαλιστα υποτιμολογημενο... (δεν σου βαλα ραδιοκασετοφωνο... ) Αν κρινεις οτι η τιμη ειναι υπερβολικη δεν ασχολησε καν, αν πιστευεις οτι ειναι κοντα στις πραγματικες απαιτησεις περνεις τηλ. και προσπαθεις να πιεσεις προς οφελος σου. Αν εισαι ανωμαλος περνεις τηλ. και απαιτεις να μαθεις τον λογο που καποιος εκτιμα ετσι τη περιουσια του...!

Στη τελικη παρε ενα καινουριο ΧΤ ... !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όλες οι μηχανές που πουλιούνται είναι ατρακάριστες, αγρατζούνιστες, δεν έχουν πέσει ποτέ, έχουν τα διπλάσια σέρβις από αυτά που ζητάει ο κατασκευαστής κλπ. Που τις κυκλοφορείτε ρε γαμώτο, στο μικρό σπίτι στο λειβάδι;

Γιαυτο περνουμε τηλ. αν μας ενδιαφερει κατι, περνουμε και ενα φιλο μαζι που ξερει απο το συγκεκριμενο μηχανακι και το πατε σε ΔΙΚΟ ΣΟΥ μηχανικο.
    Πολλα χλμ. φιλε μου εχουν τα ταξιδιαρικα TDM, Vstrom και τετοια. Τα SS, motard και λοιπα ειναι για διασκεδαση σε πιστα και πολυ μικρες αποστασεις για ξεπετες, μερικοι πανε μονο στη καφετερια...ακομη λιγοτερα χλμ δηλ...:ZZZ:

Κατι τελευταιο ..., οποιος πουλαει μηχανακι μεσα σε φορουμ, συνηθως τον ξερουν τουλαχιστον καμια 20αρια ατομα, λες να μπορει να γραψει "ατρακαριστο" χωρις να ειναι?

ta exete kani ola stravomeno dikano gia apofraksis

re magkes gia mia stigmi

an sas po oti iparxi africana me miden xiliometra se magazi apouliti ke polite 9.000 ine pola?

an vlepate ena xt 500 tou 1982 me ta grasa stis ntizes apo tin mama kenourio opos tin proti mera
    posa 8a dinate?

honda cb 750 k5 kouta me 30.000 euro?

kitate mono ta saravaliasmena pou kikloforoun ke milate?

panta iparxoun ekseresis ke i times aforoun isos to idio mixanaki me to diko sas ala den exi kamia sxesi me to diko sas

pezi ke afto min treleneste
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

gia aftin tin paliatzoura posa 8a dinate?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	honda_1966_rc166_1280-vi.jpg 
Προβολές:	445 
Μέγεθος:	70,7 KB 
ID:	194189
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

αξια; ανεκτιμητη...

Γιαυτο περνουμε τηλ. αν μας ενδιαφερει κατι, περνουμε και ενα φιλο μαζι που ξερει απο το συγκεκριμενο μηχανακι και το πατε σε ΔΙΚΟ ΣΟΥ μηχανικο.
    Πολλα χλμ. φιλε μου εχουν τα ταξιδιαρικα TDM, Vstrom και τετοια. Τα SS, motard και λοιπα ειναι για διασκεδαση σε πιστα και πολυ μικρες αποστασεις για ξεπετες, μερικοι πανε μονο στη καφετερια...ακομη λιγοτερα χλμ δηλ...:ZZZ:

Κατι τελευταιο ..., οποιος πουλαει μηχανακι μεσα σε φορουμ, συνηθως τον ξερουν τουλαχιστον καμια 20αρια ατομα, λες να μπορει να γραψει "ατρακαριστο" χωρις να ειναι?
    Αδερφε η εναρξη μιας τετοιας συζητησης δεν εχει να κάνει με οδηγιες αγορας, ουτε κακιζουμε τον 'πωλητη'. Το μέτρο ψαχνουμε να βρουμε και καποιο οριο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

Μηχανακι 3000 (αριστο προσεγμενο με τα καλυτερα λαδια καθε 15οο χλμ κλπ κλπ)

+100 ευρω σωληνακια υψηλης
    + 330 δισκοπλακες τυπου μαργαριτα
    + 70 εμπρος ελατηρια WP
    +45 CNC μασπιε
    + 150 Aftermarket Τελικο
    + 140 ψηλη ζελατινα

Υπερτουμπανο Συνολο = 3835

Πωλειται και εργοστασιακο στα 2800 :wacko: Καπως ετσι δεν παει?

Τωρα περιμενεις απαντηση στο προφανες?
    Αλλοι τα βαφουν ή βαζουν αλλο πολυεστερικο κοστουμι και double bubble ζελατινα φιμε για να κρυβονται οι φθορες και τα πουλανε μια περιουσια γιατι ειναι ''καλοσυντηρημενα'' ''χωρις χλμ στην πολη'' ,λες και φτανουν στην εθνικη πετωντας, ή προσγειωνονται για να πιουνε καφε.
    Απλα, γνωμη μου ηταν και ειναι, εδω οι αγγελιες να εχουν εναν πιο προσωπικο χαρακτηρα, και να επιτρεπονται καποια σχολια για καλο του υποψηφιου αγοραστη, αλλα και για να ανοιγουν τα ματια των υπολοιπων οσον αφορα την τιμη, καποια πτωση, βλαβη, υποψια απατης, κτλ.Ετσι ο καθε πονηρηδης θα ειναι υποψιασμενος πριν ποσταρει το σαπιο του με καινουρια πλαστικα, και θα υπαρχει και μια ποιοτητα σε βαθος χρονου - υποθετω.

Αλλωστε, υπαρχουν και site που ειναι αυστηρα για αγγελιες,χωρις δυνατοτητα up ή σχολιασμου, ωπου ο καθενας μπορει να βαλει ο,τι θελει οσο θελει.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Συμφωνα με την δικη μου εκτιμηση ΠΗΡΑ ενα μηχανακι 13500? κοιτω ποσο κανει τωρα το μοντελο ...6000?
    προσθετω τα κοστη αγορας απο πραγματικα upgrade που προσθετει μια aftermarket εξατμιση... οπως αυξηση υποδυναμης, χαμηλοτερη θερμοκρασια λειτουργιας, γεματες χαμηλομεσαιες...+ ενα ολοκληρο κοστουμι (αχρειαστο ναναι) και μαλιστα υποτιμολογημενο... (δεν σου βαλα ραδιοκασετοφωνο... ) Αν κρινεις οτι η τιμη ειναι υπερβολικη δεν ασχολησε καν, αν πιστευεις οτι ειναι κοντα στις πραγματικες απαιτησεις περνεις τηλ. και προσπαθεις να πιεσεις προς οφελος σου. Αν εισαι ανωμαλος περνεις τηλ. και απαιτεις να μαθεις τον λογο που καποιος εκτιμα ετσι τη περιουσια του...!

Στη τελικη παρε ενα καινουριο ΧΤ ... !
    Δικιο έχει φιλε μου αλλά εσυ το μηχανάκι σου το πουλάς σε κανονική τιμή (για τα extra δεν ξέρω τι τιμές πιανουν) αλλά ο φίλος στο αρχικό ποστ δεν αναφερόταν σε εσένα και περιπτώσεις σαν την δικιά σου. Αναφερόταν σε κατι περιπτώσεις που βγάζουν μάτια.

και επείδη με μηχανές ασχολούμαστε καθημερινά είναι εύλογα τα ερωτήματα που γεννιούνται όταν βλέπεις κατί 8ετίας μηχανάκια να πουλιούνται 6.500 ευρώ.

Εδώ καθόμαστε και μιλάμε σε ατέλειωτες σελίδες για ότι μπορείς να φανταστείς σε αυτό το forum, δεν θα συζητήσουμε για ένα απο τα πιο βασικά θέματα της καψούρας μας, δηλαδή τα ευτράπελα και τα παράλογα με την τιμή της?

αξια; ανεκτιμητη...
    Φιλε μου δεν υπαρχει περιπτωση να εχω τα χρηματα να το παρω, αν και πολυ θα το ηθελα (το κλασικο μου ειναι CB200 '76) αλλα και τι δεν θα εδινα να το κανω βολτα !!!!!! :a19:
    CAGIVA ELEFANT 750

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Τωρα περιμενεις απαντηση στο προφανες?
    Αλλοι τα βαφουν ή βαζουν αλλο πολυεστερικο κοστουμι και double bubble ζελατινα φιμε για να κρυβονται οι φθορες και τα πουλανε μια περιουσια γιατι ειναι ''καλοσυντηρημενα'' ''χωρις χλμ στην πολη'' ,λες και φτανουν στην εθνικη πετωντας, ή προσγειωνονται για να πιουνε καφε.
    Απλα, γνωμη μου ηταν και ειναι, εδω οι αγγελιες να εχουν εναν πιο προσωπικο χαρακτηρα, και να επιτρεπονται καποια σχολια για καλο του υποψηφιου αγοραστη, αλλα και για να ανοιγουν τα ματια των υπολοιπων οσον αφορα την τιμη, καποια πτωση, βλαβη, υποψια απατης, κτλ.Ετσι ο καθε πονηρηδης θα ειναι υποψιασμενος πριν ποσταρει το σαπιο του με καινουρια πλαστικα, και θα υπαρχει και μια ποιοτητα σε βαθος χρονου - υποθετω.

Αλλωστε, υπαρχουν και site που ειναι αυστηρα για αγγελιες,χωρις δυνατοτητα up ή σχολιασμου, ωπου ο καθενας μπορει να βαλει ο,τι θελει οσο θελει.

Συμφωνω απολυτα φιλε μαζι σου και πιστευω οτι θα επρεπε να ειναι βασικη μας επιδιωξη. Τουλαχιστον να προστατευουμε ο ενας τον αλλο οσο μπορουμε.
    Βεβαια σε αυτη τη χωρα απο αλληλεγγυη αλλο τιποτα. Βαζει ο αλλος τον καφε 8 ευρω και αμεσως εμεις να τον πληρωσουμε. Δεν μπορει αναγκη θα τα εχει ο ανθρωπος
    Πας να φας δυο μπουκιες εξω να ξεσκασεις 8 ευρω το νερο. Λες μετα ειδες ο αλλος με τον καφε φτηνος ηταν, μη σου πω οτι τον πιασαμε και κοτσο εδω ο αλλος 8 ευρω το νερο.
    Πουλαει ο αλλος dr800 του 93 2000 να μην το βοηθησουμε? Τοσα χρονια το ειχε ο ανθρωπος και το εβλεπε αλλιως δεν εξηγουνται τα 40,000 χλμ.
    Εχουμε χασει τελειως την μπαλα:rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αγγελίες
    από death_stv στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 09:40
  2. Μικρές Αγγελίες....
    από DEMINIO στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2005, 12:01
  3. Αγγελιες