Και το γαμώτο έρχεται όταν δεν έχεις κεντρικό stand...![]()
Και το γαμώτο έρχεται όταν δεν έχεις κεντρικό stand...![]()
Διαβάστε και ενα τεστάκι για διάφορα καθαριστικά αλυσίδας και πως αντιδρούν τα O-Ring σε αυτά:
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=345397
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
καθαρό πετρέλαιο για καθάρισμα δηλαδή!!
Kαι όπως φάινεται απο τη φωτό, γεμίζει το λαστιχο με λιπαντικόΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Σήκωμα στο κεντρικό stand, πρώτη και...
ΥΓ: Η φωτό είναι για να δείξει σε ποιο σημείο ρίχνουμε το λιπαντικό...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Η φωτό είναι χαζη αλλά ισχύει το ότι λιπαινουμε το εσωτερικό και όχι το εξωτερικό της αλυσίδας
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Το εσωτερικό, ναι, αλλα πιο μπροστάΑρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Η φωτό είναι χαζη αλλά ισχύει το ότι λιπαινουμε το εσωτερικό και όχι το εξωτερικό της αλυσίδας
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εγω λεω οχι , βγαλε κ μια απο μπροστα .......... Λεει πουθενα o-ring safe .......... ?
love will save the planet,hate is a good start.
Δεν το αναφέρει πουθενα σχετικά με O Rings και πουθενά επίσης δεν γράφει ποια τα συστατικά του. Η μπροστινή ετικέτα γράφει ακριβώς τον ίδιο τίτλο.![]()
Επίσης όταν ψεκάζεις αφήνει μια λιπαρή διάφανη μεμβράνη. Είχα δει κάπου το WURTH HHS DRY LUBE και αυτό για μηχανές όπου ανέφερε ότι είναι O Ring safe. Να το φέρνει η Wurth άραγε;
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Λοιπόν αφού δοκίμασα το παραπάνω λιπαντικό που έχω στη φωτό και αφού μου γέμισε τη ζάντα λάδια, αυτή τη φορά έκανα πείραμα με το HHS Drylube το οποίο είναι OXring Safe και έχει ως βάση του το κερί. Αφού την πλάκωσα ένα γερό χέρι ειδα ότι στεγνώνει αμέσως και αφήνει την αλυσίδα ξερή. Τώρα το πόσο την προστατεύει είναι ένα θέμα. Πάντως ο μηχανικός μου χρησιμοποιεί ακριβώς το ίδιο λιπαντικό το οποίο δεν είναι και καθόλου φτηνο (27?). Μένει να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει.
Όσο για την Würth μάλλον θα με έχουν για πολλά χρόνια πελάτη τους. Η εξυπηρέτηση είναι άψογη σε όλη την αλυσίδα προώθησης των προϊόντων τους και απάντησαν χωρίς καθυστέρηση σε ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις και απορίες μου.![]()
![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Λοιπόν αφού δοκίμασα το παραπάνω λιπαντικό που έχω στη φωτό και αφού μου γέμισε τη ζάντα λάδια, αυτή τη φορά έκανα πείραμα με το HHS Drylube το οποίο είναι OXring Safe και έχει ως βάση του το κερί. Αφού την πλάκωσα ένα γερό χέρι ειδα ότι στεγνώνει αμέσως και αφήνει την αλυσίδα ξερή. Τώρα το πόσο την προστατεύει είναι ένα θέμα. Πάντως ο μηχανικός μου χρησιμοποιεί ακριβώς το ίδιο λιπαντικό το οποίο δεν είναι και καθόλου φτηνο (27?). Μένει να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει.
Όσο για την Würth μάλλον θα με έχουν για πολλά χρόνια πελάτη τους. Η εξυπηρέτηση είναι άψογη σε όλη την αλυσίδα προώθησης των προϊόντων τους και απάντησαν χωρίς καθυστέρηση σε ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις και απορίες μου.![]()
![]()
![]()
Ειδες τι ωραιο αντικτυπο εχει στην αγορα ο επαγγελματισμος;
Χαρηκα μονο και που το διαβασα...![]()
Μακαρι να ηταν ολες οι εταιρειες ετσι...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Λοιπον αφου εκανα ενα πολυ καλο καθαρισμα στην αλυσιδα με παραφινελαιο αλλα και WD-40 για να φυγουν τα σκαλοπατια αποφασισα να δοκιμασω βαλβολινη αντι για σπρευ που χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα.
Ο λογος που το εκανα ηταν οτι ακουγοταν πολυ η αλυσιδα και ειχε σκαλοπατια οπως προανεφερα.
Αποτελεσμα : Ποιο αθορυβη η αλυσιδα και καλυτερη κυλιση οταν την εχω στο διπλο σταντ,δηλαδη κανει παρισσοτερη περιστροφη ο τροχος οταν τον σπρωχνω με το ποδι πραγμα που σημαινει οτι τα σπρευ με τα κολλωδη και τα γραφιτουχα που εχουν μεσα προκαλουν μεγαλυτερη τριβη απο τα απλα λαδια.
Το μονο που απομενει ειναι να εχω μαζι μου ενα πλαστικο απλικατερ με βαλβολινη στην ουρα και να μηδενιζω τον χιλιομετρητη ωστε να μην ξεχνιεμαι στο λαδωμα,στο μελλον σκεφτομαι για αυτοματο συστημα λιπανσης αλλα πρωτα να βελτιωθουν σαν μηχανισμοι και αλλο,δηλαδη αν ειχαν ενα τροπο να ριχνουν σταγονα μετρωντας τις περιστροφες του τροχου θα ηταν τελειο!
Yπάρχουν συστήματα που λειτουργούν με ακριβώς αυτόν τον τρόπο ήδη...Αρχικά δημιουργήθηκε από mankam
στο μελλον σκεφτομαι για αυτοματο συστημα λιπανσης αλλα πρωτα να βελτιωθουν σαν μηχανισμοι και αλλο,δηλαδη αν ειχαν ενα τροπο να ριχνουν σταγονα μετρωντας τις περιστροφες του τροχου θα ηταν τελειο!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Yπάρχουν συστήματα που λειτουργούν με ακριβώς αυτόν τον τρόπο ήδη...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Τι γελά ρε βλαμένο;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: