Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 55

Θέμα: Αγγελίες ή εκτος πραγματικότητας

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από donjuan
    Πουλαει ο αλλος dr800 του 93 2000 να μην το βοηθησουμε? Τοσα χρονια το ειχε ο ανθρωπος και το εβλεπε αλλιως δεν εξηγουνται τα 40,000 χλμ.
    Εχουμε χασει τελειως την μπαλα:rotflmao: :rotflmao:
    παλευεις κι εσυ με τα απωθημενα βλεπω..ε? :wacko:
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    παλευεις κι εσυ με τα απωθημενα βλεπω..ε? :wacko:

χαχα @@μησε τα

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Πουλαει ο αλλος dr800 του 93 2000 να μην το βοηθησουμε? Τοσα χρονια το ειχε ο ανθρωπος και το εβλεπε αλλιως δεν εξηγουνται τα 40,000 χλμ.
    Εχουμε χασει τελειως την μπαλα:rotflmao: :rotflmao:
    Αυτό ειναι πολύ πιθανόν να είναι αλήθεια, πας το βλέπεις και κρίνεις αν ειναι παραμύθι.
    Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί μια μοτοσυκλέτα να μην εχει κάνει χιλιόμετρα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Στο θέμα πώλησης αξιόπιστης μεταχειρισμένης μηχανής υπάρχουν δύο σχολές κατά τη γνώμη μου, όλα τα άλλα είναι ενδιάμεσα.
    Η πρώτη λέει δώσε φθηνότερα το μηχανάκι να φύγει πιο γρήγορα από τον ανταγωνισμό και η δεύτερη προσπάθησε για καλή τιμή και περίμενε με ρίσκο να μην πουληθεί.
    Είναι λογικό ο πωλητής να υπερεκτιμεί κάτι για το οποίο έχει μοχθήσει κι έχει δεθεί ενδεχομένως , στο κάτω κάτω αν πλησιάσει κάποιος 100 γυναίκες κάποια θα του κάτσει , όπως κι ο αγοραστής να πιέσει για καλύτερη τιμή.
    Τελικά οι ανάγκες και ο τρόπος σκέψης μας καθορίζουν ότι κάνουμε.

Το θεμα ειναι να μην κατηγορουμε συλληβδην μια κατηγορια ανθρωπων που ουτος ή αλλιως ολοι μας ειμαστε αναγκασμενοι να βρεθουμε...!
    Εχω δει πολλες αγγελιες που ειναι πραγματι πολυ καλες ευκαιριες, αντι αυτου ασχοληθηκαμε με το κολλημα καποιου-ων να ζητησει υπερμετρα πολλα και να κατηγοριοποιησουμε την αγορα μεταχειρισμενου βασει αυτων που στο κατω-κατω της γραφης...το ξαναγραφω...δεν σας υποχρεωνει κανεις να ασχοληθειτε μαζι τους.

Αδερφε η εναρξη μιας τετοιας συζητησης δεν εχει να κάνει με οδηγιες αγορας, ουτε κακιζουμε τον 'πωλητη'. Το μέτρο ψαχνουμε να βρουμε και καποιο οριο.
    Τα ποστ πριν απο μενα δεν εδωσαν τετοιο στιγμα. Περα απο αυτο ομως οφειλουμε να γνωριζουμε πως το οριο τιθετε απο δυο πλευρες ΚΑΙ απο τον εκαστοτε αγοραστη λοιπον!
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Μιλαμε παντα για το "υπερβολικο"

Αν καποιος πηρε το TTR 600 και εδωσε 2500 σε Ohlins + BERINGER δε μπορει να κοστολογει το μηχανακι του ΟΣΟ ΤΟ ΠΗΡΕ + 2500 χιλιαρικα...

Ο αλλος μπορει να βαλει Zwarofski στο CBR ...επειδη εχει μαλακια γουστο πρεπει να πουληθει κιολας το γουστο του??

Οι νομοι της αγορας ειναι οι ιδιοι ΚΑΙ στα αυτοκινητα ΚΑΙ στις μηχανες....

Αν σου δωσω εγω ενα IBIZA 1400 μετατροπη σε Cupra και σε βρω υποψηφιο αγοραστη και αρχισω "- θα μου δωσεις 6000 για το IBIZA, 150 ευρω για την σκουπα , 360 ευρω για το προγραμμα το revo 15 ευρω για τα πατακια τα νικελα......"

ΠΡΕΠΕΙ να παρουμε αποφαση πως ΟΤΙ λεφτα ριχνουμε ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ πανε χαμενα και ΔΕΝ τα παιρνουμε πισω..... ΑΝ εγω για το ματρακα μου εχω καβατζα 2ο κοστουμι πολυεστερικο....είναι σωστό να το φορτόσω στον επομενο αγοραστη και να επιβαρυνω την τιμη?
    Accipere quam facere praestat injuriam

Το θεμα είναι οτι η αγορα αυτοκινητου ειναι πιο συνειδητοποιημενη και εκει ειναι διαφορετικα τα πραγματα. Στις μοτο ο καθενας κανει οτι να'ναι.

Το θεμα είναι οτι η αγορα αυτοκινητου ειναι πιο συνειδητοποιημενη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    as me purovolisei kapoios na stamatisw na gelaw giati 8a paw apo riksi splaxnwn!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

mpa se kalo sou meshmeriatika..
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Το θεμα είναι οτι η αγορα αυτοκινητου ειναι πιο συνειδητοποιημενη και εκει ειναι διαφορετικα τα πραγματα. Στις μοτο ο καθενας κανει οτι να'ναι.

και στα ποδήλατα είναι συνειδητοποιημένοι ...
    στα πατίνια πάλι ,είναι οτι να'ναι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    as me purovolisei kapoios na stamatisw na gelaw giati 8a paw apo riksi splaxnwn!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

mpa se kalo sou meshmeriatika..
    το ξερω μικρη μου οτι σου ειναι δυσκολο να το παραδεχτεις αλλα ετσι ειναι

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    και στα ποδήλατα είναι συνειδητοποιημένοι ...
    στα πατίνια πάλι ,είναι οτι να'ναι
    φιλε διαφωνω καθετα εχεις ψαξει για ποδηλατο του '05 με καινουρια τακακια και εξτρα τη βαση για το νερο? πανακριβα τα δινουν

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Μιλαμε παντα για το "υπερβολικο"

Αν καποιος πηρε το TTR 600 και εδωσε 2500 σε Ohlins + BERINGER δε μπορει να κοστολογει το μηχανακι του ΟΣΟ ΤΟ ΠΗΡΕ + 2500 χιλιαρικα...

Ο αλλος μπορει να βαλει Zwarofski στο CBR ...επειδη εχει μαλακια γουστο πρεπει να πουληθει κιολας το γουστο του??

Οι νομοι της αγορας ειναι οι ιδιοι ΚΑΙ στα αυτοκινητα ΚΑΙ στις μηχανες....

Αν σου δωσω εγω ενα IBIZA 1400 μετατροπη σε Cupra και σε βρω υποψηφιο αγοραστη και αρχισω "- θα μου δωσεις 6000 για το IBIZA, 150 ευρω για την σκουπα , 360 ευρω για το προγραμμα το revo 15 ευρω για τα πατακια τα νικελα......"

ΠΡΕΠΕΙ να παρουμε αποφαση πως ΟΤΙ λεφτα ριχνουμε ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ πανε χαμενα και ΔΕΝ τα παιρνουμε πισω..... ΑΝ εγω για το ματρακα μου εχω καβατζα 2ο κοστουμι πολυεστερικο....είναι σωστό να το φορτόσω στον επομενο αγοραστη και να επιβαρυνω την τιμη?
    εγω πιστευω οτι μπορεις να κανεις οτι θες στο μηχανακι σου.να βαλεις οτι θες.
    νταξει το να θες να τα παρεις ολα πισω δεν γινεται.αλλα οχι να πανε και χαμενα
    εχεις ενα μηχανακι που κανει μαμα πανω κατω στα μεταχειρο 4κ
    εσυ εχεις ριξει σε αναρτησεις 1κ
    δωστο 4800.
    εγω θα το προτειμουσα απο ενα μαμα.
    γιατι ουτως η αλλως θα τα εριχνα τα 1000 μετα εγω οποτε με 800 ειμαι και κερδισμενος.
    καποιος μπορει να μην γουσταρει.απλα μην το αγορασει.να πα να παρει ενα μαμα και να αφησει τα τουμπανα ησυχα
    γιατι να μην παρω ενα μοτο με σωλυνακια υψηλης,καλα λαστιχα,ισως αλλο μπροστινο??

Παίδες περιμένετε το φθινόπωρο και αν πουλιέται έστω και ....R1 του 08, 4Κ τα ξαναλέμε. ¨Οσο για τη συμπαθή κάστα των μαντράδων, βλέπω να μειώνονται αισθητά. Θα μείνουν μόνο οι τράπεζες που θα πουλάνε τα κατασχεμένα. Ειλικρινά εύχομαι να κάνω λάθος, αν και πολύ θα ήθελα αυτό το R1!!!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ρε μαγκες παιζουν παρα πολλα ρολο...

1) η εμπορικοτητα του μοντελου
    2) η κατασταση του
    3) τα χλμ του
    ..ακομα και ο ιδιοκτητης του...

γιατι δλδ τα ss χανουν την μιση τους σχεδον αξια μετα απο 1 χρονο?

γιατι εχει επικρατησει η αποψη οτι τα παιρνουν κ@υλογκαζι και τα πανε τερμα παντου...

ετσι κρατανε τιμη τα v-strom και τα tdm...

γιατι οταν λεει καποιος οτι το μηχανακι εχει πεσει,να σε κοιταει ο αλλος με μισο ματι?

φυσικα και τα μηχανακια πεφτουν. και ειναι το 90% ψεμματα αυτων που λενε οτι ειναι απεφτα.

και εννοειτε οτι θα συνυπολογιστουν τα εξτρα μεχρι ενος σημειου.

γιατι ενα μηχανακι "φορτωμενο" να δινετε το ιδιο με ενα γυμνο?

αν και σε αυτη την περιπτωση το καλυτερο ειναι να γδυνεται και να πωλουνται ξεχωριστα τα εξτρα και ας παιρνει καποιο χρονο παραπανω. ειναι σιγουρο οτι και ο πωλητης θα βγει πιο κερδισμενος και θα εκτιμηθουν περισσοτερο τα εξτρα.

ολα ειναι σχετικα.
    ακομα και το κατα ποσο καποιος εχει αναγκη τα λεφτα. αν δεν σε νοιαζει το εχεις αγγελια 2-3 χρονια και περιμενεις το θυμα. αν θες να το δωσεις θα κατεβασεις τιμη και θα πας με την αγορα και ισως και λιγο πιο κατω...

για συναισθηματικες αξιες να μην ακουω εκτος αν μιλαμε για συλλεκτικα κομματια, που ουτως ή αλλως, εκτιμωνται διαφορετικα...

xaxaxaaxaxaxa

sorry ρε παιδια αλλα δεν κρατηθηκα!!!!!!!!!!!!

http://www.car.gr/classifieds/bikes/...50556/:eyepop:

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αγγελίες
    από death_stv στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 09:40
  2. Μικρές Αγγελίες....
    από DEMINIO στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2005, 12:01
  3. Αγγελιες