Για πειτε που ειναι τα καλυτερα ταξιδια.Μεσα στην ασφαλτο η χωμενα μεσα στην φυση??Υποστηριξτε την αποψη σας με φοτο αν μπορειτε![]()
OFF γιατι πολυ απλα..
http://fc01.deviantart.net/fs12/f/20..._creatyves.jpg
Για πειτε που ειναι τα καλυτερα ταξιδια.Μεσα στην ασφαλτο η χωμενα μεσα στην φυση??Υποστηριξτε την αποψη σας με φοτο αν μπορειτε![]()
OFF γιατι πολυ απλα..
http://fc01.deviantart.net/fs12/f/20..._creatyves.jpg
Here she comes a ridin,Well burning down the street.
καθενα εχει τη χαρη του πιστευω! και στα δυο αποκομιζεις εμπειριες! η διαφορα ειναι
στο ποσο περιπετιωδεις τυπος ειναι ο καθενας και κατα ποσο γουσταρει ταλαιπωρια
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
wow η εικονα που ενωνει και τα 2.καλα πως σταματησαν ετσι την ασφαλτο?Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
On-Off γιατι και τα 2 εχουν την χαρη τους και την ομορφια τους ποσο μαλιστα αν περνας ευκολα απο το ενα στο αλλο...Pan Vas περιμενουμε φωτογραφιεςςςςςς![]()
![]()
Here she comes a ridin,Well burning down the street.
η ασφαλτος απλα σκεπαστκε απο την αμμοθυελα.
Σκεψου οτι δουλευαμε εκει και καθε 6 μηνες αλλαζαμε στα αυτοκινητα παρμπριζ και φαναρια γιατι απο την αμμοβολη δεν εβλεπες τιποτα.
Παντως αυτο που κανει εντυπωση ειναι οτι αμμος η ερημος μαλλον ειναι απιστευτα καθαρη.
ψηφιζω και εγω εναλλαγη on-off road
Που πηγε παλι ο ανθρωπος?Παλι θα ξενυχτησουμε με τα ταξιδιωτικα του?ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
On-Off γιατι και τα 2 εχουν την χαρη τους και την ομορφια τους ποσο μαλιστα αν περνας ευκολα απο το ενα στο αλλο...Pan Vas περιμενουμε φωτογραφιεςςςςςς![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
..Pan Vas περιμενουμε φωτογραφιεςςςςςς![]()
![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
τυνησια αλγεριαΑρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Που πηγε παλι ο ανθρωπος?Παλι θα ξενυχτησουμε με τα ταξιδιωτικα του?ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
2 τροχούς να εχω ,και ας είναι όπου να ναι...
Εσεις οι Βλαχοι οπου λαχει,ενα πραγμα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
και ας είναι όπου να ναι...
Το καθενα εχει την χαρη του παιδες...![]()
![]()
![]()
Οποιος συνδιαζει και τα 2 ειναι ο καλυτερος
![]()
ολοι χρησιμοποιουμε την ασφαλτο για να φτασουμε σε μια παραλια η ενα βουνο...αν μπορουμε να μπουμε κ μεσα δεν θα ηταν τελεια??!!!μαλλον on-off κ ας οδηγω on.......αλλα κ η αποψη για τους βλαχους καλη ειναι...![]()
![]()
![]()
![]()
Βαρβάτη ανεμοθύελλα μάλλον.Αρχικά δημιουργήθηκε από Hillbilly
wow η εικονα που ενωνει και τα 2.καλα πως σταματησαν ετσι την ασφαλτο?![]()
Κι εμένα μ'αρέσουν και τα δυο αλλά στην άσφαλτο με εξιτάρει η ταχύτητα και η τάση των εσωτερικών μου οργάνων να κατέβουν προς τη σέλα στις στροφές, τρελαίνομαι να βλέπω την έξοδο υπό γωνία..![]()
με το cbf αυτα ??...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Βαρβάτη ανεμοθύελλα μάλλον.![]()
Κι εμένα μ'αρέσουν και τα δυο αλλά στην άσφαλτο με εξιτάρει η ταχύτητα και η τάση των εσωτερικών μου οργάνων να κατέβουν προς τη σέλα στις στροφές, τρελαίνομαι να βλέπω την έξοδο υπό γωνία..![]()
![]()
:rotflmao:
εχεις σκεφτει οτι μπορει να ναι κ κοψιμο αυτο και να μην εχει να κανει με τη μοτο?
GSX-R!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
με το cbf αυτα ??...![]()
εχεις σκεφτει οτι μπορει να ναι κ κοψιμο αυτο και να μην εχει να κανει με τη μοτο?![]()
αμα ο ανθρωπας ειναι μουνοπανο...χτυπα ρε χτυπα...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
GSX-R!![]()
:rotflmao:![]()
![]()