Ενας μηχανόβιος έτρεχε με την άθλια R1 του, σε μια στροφή του φεύγει και καρφώνεται στα πασαλάκια (σ.σ. μακρυά από εμάς). Σκοτώθηκε λοιπόν και βρίσκεται με τη μηχανή του στην πόρτα του Παραδείσου. Ο Αγ. Πέτρος εξετάζει τον φάκελλό του:
-Χμ! Ναρκωτικά δεν έπαιρνες, με πόρνες δεν πήγαινες, ποτέ δεν παρενέβηκες τον ΚΟΚ, σούζες δεν έκανες, μέταλ μουσική δεν άκουγες, άρα δικαιούσαι να μπεις στον Παράδεισο. Ομως, εδώ πέρα απαγορεύεται αυστηρά να τρέχεις με ταχύτητα πάνω από... 20 χλμ/ώρα!
-Ωχ! Αγ. Πέτρε με... σκοτώνεις!
-Λυπάμαι, αλλά οι κανονισμοί είναι αυστηροί, ο Κ.Ο.Κ. εδώ είναι πολύ αυσηρότερος, εδώ είναι τόπος γαλήνης και ησυχίας, αν ξεπεράσεις αυτό το όριο θα σου αφαιρεθεί η άδεια και θα σου κατασχεθεί η μηχανή.
Τι να κάνει ο κακομοίρης, συμβιβάστηκε και άρχισε να κάνει βόλτες στον παράδεισο με την επιτρεπτή ταχύτητα.
Ξαφνικά περνάει δίπλα του σφαιράτος ένας μηχανόβιος με μια κατακόκκινη 999R, κάνοντας παντιλίκια, σούζες, endo και λοιπά. Η ταχύτητα ήταν τόσο μεγάλη που το μόνο που πρόλαβε να δει ήταν μια ταμπέλα πίσω του που έγραφε «ΩΡΑΙΟΣ».
Αυτό συνέβη αρκετές φορές και για κάμποσο καιρό, το μόνο που προλάβαινε να δει ήταν αυτή η ταμπέλα.
-Χμ! Θα βάλω και εγώ μια τέτοια ταμπέλα και θα φεύγω σφαιράτος!
Βάζει λοιπόν μια ταμπέλα «ΩΡΑΙΟΣ» πίσω του και αρχίζει να το πατάει όσο δεν παίρνει.
Αμέσως όμως ο αρχάγγελος Γαβριήλ (τροχομπάτσος του Παραδείσου) τον σταματάει και του αφαιρεί την άδεια κυκλοφορίας.
-Λυπούμαι, αλλά έχετε υπερβεί κατά πολύ το ανώτατο όριο ταχύτητας, σας προειδοποίησα για τον κώδικα κυκλοφορίας!
-Μα... καλά, αφού έχω πίσω μου μια ταμπέλα που γράφει «ΩΡΑΙΟΣ»
-Ε, και;
-Μα... αφού και ένας ακόμα έχει μια τέτοια ταμπέλα πίσω του και το πατάει για τα καλά!
-Χα, χα! Απ’ τα γκάζια του δεν προλάβαινες να την διαβάσεις σωστά. Γράφει «ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ», είναι ο γιός του αφεντικού και κάνει ό,τι του γουστάρει!