Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: σελα ktm 990 adventure

Παλαιό μέλος

σελα ktm 990 adventure

Καλημερα και καλο μηνα η σελα gel της ktm αξιζει η να παω στο makan για touratech

Εγώ προτίμησα τοπικές λύσεις.

Φάρδημα της σέλας με σκληρό σφουγγάρι για καλύτερη κατανομή της πίεσης.
    Γειά χαρά.

Παλαιό μέλος
    και θα ειναι πιο ξεκουραστη σε πολυωρα ταξιδια?

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S
    Η σέλα gel έχει μεγάλη διαφορά, ιδιαίτερα στα ταξίδια με δεύτερο άτομο. Επιπλέον επειδή είναι "σκαμένη" σε τοποθετεί πιο μέσα στη moto, ότι πρέπει για στροφιλίκι.
    Αντίθετα η γεωμετρία, το αντιολισθητικό υλικό και το αφρώδες ( ???) της άλλης, προδιαθέτουν για οδήγηση OFF, ειδικά όρθιος ( πιάνεσαι ευκολότερα).
    Αν τα φράγκα λείπουν, τότε η λύση του gefr είναι η πιο καλή. Αν θυμάμαι στην περιοχή Διοικητηρίου υπάρχει ένας παλιός και αξιόλογος μάστορας για τροποποίηση σελών.

Παλαιό μέλος
    δεν ειναι ακριβη η gel κανει περιπου 170,00 euro απλα περσι ειχα κανει σε 8 μερες 2,800 χλμ στην τουρκια με την μαμα σελα και δεν την παλεψα .

Σέλες του Jimmy στη Διοικητηρίου

Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
    και θα ειναι πιο ξεκουραστη σε πολυωρα ταξιδια?
    Ναί είναι καλύτερη. Πρέπει να πατάει όλος ο κ@#$λος. Ζητήστε να τη δοκιμάσετε πρίν να την ντύσει, όσο ακόμα σηκώνει τροποποίηση.
    Γειά χαρά.

Παλαιό μέλος
    εγω λεω να παρω την ετοιμη της ktm και οχι να φτιαξω . εσυ τι λες να φτιαξω ειναι καλυτερα ?

Το καλύτερο θα ήταν να δοκιμάσεις καμμιά έτοιμη

από κανένα συμφορουμίτη. Δές και το οικονομικό θέμα. Εγώ έφτιαξα σε έναν εδώ στη Αθήνα.
    Γειά χαρά.

Εγώ φοράω μόνιμα πλέον την gel(KTM).Η ιδιότητα της είναι ότι θέλει περισσότερη ώρα για να συμπιεστή από την στιγμή που κάτσεις πάνω της.Οπότε ενδεικνύεται για ταξίδι.Την πρώτη φορά που θα κάτσεις πάνω της θα πεις αμάν(σου φαίνεται υπερβολικά σκληρή).Ένα παράδειγμα είναι ότι μια μέρα που είχα κάνει 350κμ στροφιλικια και ήμουν οκ την επόμενη ήμερα έπρεπε να γυρίσω πίσω.Με το που ανέβηκα στο πρώτο 20λεπτο είχε πιαστεί ό κ... μου, έλεγα πως θα την παλέψω.Μόλις πέρασε το 20λεπτο και βυθίστηκε υπό το βάρος μου ήμουν κομπλέ.Άλλοι λένε δεν βλέπουν διάφορα.Εγώ με αυτήν την σέλα νιώθω ποιο άνετα στα ταξίδια.Στην πόλη να σου πω την αλήθεια δεν έχω παρατηρήσει,έχω τον νου μου σε άλλα

ΥΓ :Πιστεύω ότι μια δοκιμή όπως σου λένε δεν θα καταλάβεις τπτ.Πρέπει να κάτσεις επάνω της πάνω μισή ώρα σε ταξίδι.
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Πιστεύω οτι κάθονται όταν ζεσταθεί η σέλα από κάτω.

Οι εξατμίσεις που περνανε από κάτω την ζεσταίνουν και μαλακώνει, από ότι υλικό και αν είναι και θα υποχωρήσει αρχικά και θα καθίσει σε πιό σκληρό υλικό.
    Για εμένα είναι προτιμότερο να έχεις μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής σε βάρος βέβαια της ευκολίας να πατήσεις κάτω, γιατί όσο φαρδαίνει ανοίγουν τα πόδια και είναι και ψηλή(μιλάω για την 950).
    Επίσης έχουν και λίγο χειρότερη αισθητική, αλλά για μένα η πρακτικότητα είναι πιό σημαντική.
    Αυτά.

Παρόμοια θέματα

1. KTM 990 Adventure VS R1200GS Adventure
    από Spike στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2009, 23:18
  2. ktm 990 adventure
    από Ayr στο forum KTM
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 22:12
  3. BMW R1200GS ή KTM 990 Adventure
    από MikeG στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2006, 14:36
  4. KTM 990 Adventure vs. KTM 950 Adventure
    από Nik0s στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2006, 02:07
  5. Ktm 990 Adventure Fotos & 950 Mx
    από DUKASII στο forum KTM
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2005, 10:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα