Καλημέρα και χρόνια πολλά !!!![]()
ρε παιδιά βενζινάδικα πάνω στην εγνατία και από το κομμάτι Ιωαννινα μέχρι Θεσσαλονίκη υπάρχουν ??
...άμα δεν υπάρχουν τον ηπια κανονικά αύριο !!!![]()
![]()
Καλημέρα και χρόνια πολλά !!!![]()
ρε παιδιά βενζινάδικα πάνω στην εγνατία και από το κομμάτι Ιωαννινα μέχρι Θεσσαλονίκη υπάρχουν ??
...άμα δεν υπάρχουν τον ηπια κανονικά αύριο !!!![]()
![]()
Υπάρχει ένα και μοναδικό βενζινάδικο ξεκινώντας από Γιάννενα, πριν την σήραγγα Δρίσκου. Καλλίτερα όμως να γεμίσεις στην Λ. Δωδώνης για να είσαι σίγουρος.
Από εκεί και πέρα τίποτα. Αν χρειασθείς ανεφοδιασμό πρέπει να βγεις από την Εγνατία και να ξαναμπείς. Χρονοβόρο αλλά χωρίς κόστος μια και δεν υπάρχουν διόδια.
Μην ρισκάρεις στην ρεζέρβα, οι αποστάσεις μεταξύ εξόδων στην Εγνατίας είναι σχετικά μεγάλες.
Χρόνια Πολλά
'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'
Αν ξεμεινεις μην αγχωθεις...Περνεις ενα τηλεφωνο την οδικη της εγνατιας και στελνουν βανακι να σου βαλει 3-4 λιτρα μπετζινα...Συνηθως,τσαμπα![]()
Ειχε μεινει φιλος και του ειπαν οτι καθε μερα εξυπηρετουν τουλαχιστον 30-40 μηχανες..
Καλο δρομο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιώργο στα Γρεβενά βγες και ξαναμπες... Φτάνεις άνετα...
καλό ταξίδι!!! Και προσοχή .... παλιοκάγκουρα!!!
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Τσαμπα?Ρε φιλε μην ψαχνεις αδικα.Την βρηκαμε την λυση και ειναι free.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αν ξεμεινεις μην αγχωθεις...Περνεις ενα τηλεφωνο την οδικη της εγνατιας και στελνουν βανακι να σου βαλει 3-4 λιτρα μπετζινα...Συνηθως,τσαμπα![]()
Ειχε μεινει φιλος και του ειπαν οτι καθε μερα εξυπηρετουν τουλαχιστον 30-40 μηχανες..
Καλο δρομο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Γρεβενά ....μπορεί βέβαια και οριακά να με βγάλει αλλά δε το ρισκάρω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Γιώργο στα Γρεβενά βγες και ξαναμπες... Φτάνεις άνετα...
καλό ταξίδι!!! Και προσοχή .... παλιοκάγκουρα!!!
![]()
![]()
εξάλλου δεν θέλω να αργήσω στο ραντεβού μου με την Ιταλίδα που με περιμένει !!!![]()
Tου φιλου μου του εβαλαν 4 λιτρα τσαμπα...Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Τσαμπα?Ρε φιλε μην ψαχνεις αδικα.Την βρηκαμε την λυση και ειναι free.Αλλα αμα θες δινεις ενα ταληρο στα παιδια που σε εξυπηρετουν να πιουν μια μπυρα...
![]()
Ναι ρε ενταξει.Δεν ειμαστε τοσο τσαμπατζηδες.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Tου φιλου μου του εβαλαν 4 λιτρα τσαμπα...Αλλα αμα θες δινεις ενα ταληρο στα παιδια που σε εξυπηρετουν να πιουν μια μπυρα...
![]()
![]()
Φίλε Ιωάννινα-Θεσσαλονίκη 270 χλμ. Οπότε: Φουλάρεις στα Γιάννενα στη Shell περίπου 10 χλμ. μόλις ξεκινάει η Εγνατία δεξιά (έχει αυτόματο πωλητή), φουλάρεις Γρεβενά (διανυκτερεύει) και backup βενζινάδικο στη Βέροια. Όλα εκτός Εγνατίας. SOS ΔΕΝ διανυκτερεύουν τα περισσότερα βενζινάδικα που ξέρω! Βρες ένα GPS ενημερωμένο για να υπάρχει!
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
και χτύπα και σουβλάκι στην πλατεία και σκιά κάτω από τον πλάτανο.
Καλό ταξίδι.
Έχει ενα shell ανάμεσα Κυπουριό και γρεβενά.Σχεδόν πάνω στην εγνατία σε κόμβο που βγαίνεις στον παλιό δρόμο.
Ρε παιδια ποσα χιλιομετρα ειναι τα γρεβενα απο τα γιαννενα γιατι σκεφτομαι και εγω να πεταχτω για
καφεδακι μεσ στη βδομαδα σαλονικα κ η γιαγια βγαζει (μες τη πολη) γυρω τα 120χμ...
Να μη παω αν ειναι...
![]()
![]()
![]()
περιπου 170-180.βενζιναδικα:1.βεροια.2.στα διοδια μετα τα τουνελ απο βεροια για κοζανη εχει μια εξοδο που ειναι η παλια εθνικη.μετα την εξοδο προσ κοζανη σε 1 χλμ περιπου.μετα παλι πισω απτην ιδια εισοδο-εξοδο.3σε ολες τις εξοδους αναμεσα διοδια πολυμυλου(αυτα μετα τα τουνελ) προσ γρεβενα υπαρχουν βενζιναδικα τα οποια δεν ειναι μακρυα απο μια εισοδο-εξοδο της εγνατιας.στα γρεβενα στην εξοδο για κηπουριο-βαλια καλντα.απο κει και περα δεν πιστευω να χεις προβλημα εμειναν πολυ λιγα χλμ![]()
....λοιπον μόλις γύρισα από salonika και παραθέτω το σχέδιο δράσης που πρέπει να κάνετε για να μη μείνετε από βενζίνη στο δρόμο .
φουλάρετε στα Γιάννενα για αρχή ώστε να μπείτε στο δρόμο με όσο το δυνατόν περισσότερα καύσιμα .
στα 120 περίπου χλμ ( πρέπει να είναι λίγο λιγότερα) και αφού περάσετε από τους βιότοπους της αρκούδας χωρίς να σας φάει καμμία![]()
....φτάνετε Γρεβενά.
βγαίνετε στη πρώτη έξοδο και στα 50 μέτρα έχει βενζινάδικο φουλάρετε και συνεχίζετε ...
το ίδιο και στο γυρισμό πάλι στη πρώτη έξοδο μόνο που στο γυρισμό θα μπείτε κανα δυό χλμ μέσα για να βρείτε βενζινάδικο .![]()