Σελίδα 25 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 15202122232425262728293035 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 1102

Θέμα: Yamaha XJ6 (Diversion naked) - Γνωμες;

Re: Service??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mokilock
    Ρε παιδιά πάντα μπερδεύομαι…
    Το πρώτο service είναι στα 1000χλμ.
    Το δεύτερο είναι στις 3000χλμ. ή μετά από 3000χλμ. δηλ. στις 4000χλμ. ??
    1o sta 1000xlm
    2o sta 5000xlm (mikro)
    3o sta 10000xlm (megalo)
    k meta ana 5000 xlm mikro megalo antistixa!!!
    Ούτε χιλιοστό μη κάνεις χωρίς το ΚΡΑΝΟΣ σου!!

Νέο μέλος
    νεο μελος. Μπραβο πολυ ενδιαφερον το ολο forum και sorry,αν ειναι ακυρη η ερωτηση αλλα μηπως εχετε κανει καμια ομαδικη αγορα αξεσουαρ για τυχον καλυτερη τιμη.ευχαριστω

Παλαιό μέλος
    Πρώτο σερβις ( 1000 χλμ).

Τι ρευστότητας λάδια βάζω; Το βιβλιαράκι προτείνει διάφορα...

*Εβαλα τελικά 20-50 ημισυνθετικά της yamaha.

Παλαιό μέλος
    http://www.yamaha-motor.gr/products/...es/xj6-abs.jsp

έφτασε τα 8.000 ευρώ η γυμνή με abs;;;;;

Νομίζω οι περισσότεροι την τσιμπήσαμε -1000 τουλάχιστον πέρσυ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giovani64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli
    http://www.yamaha-motor.gr/products/...es/xj6-abs.jsp

έφτασε τα 8.000 ευρώ η γυμνή με abs;;;;;

Νομίζω οι περισσότεροι την τσιμπήσαμε -1000 τουλάχιστον πέρσυ...

το πιο κουφο ειναι οτι πουλανε το ντυμενο πιο φτηνα απο το γυμνο.
    το ντυμενο επεσε κατω απο τις 6.000
    μιλαω φυσικα παντα για τις εκδοσεις χωρις ABS
    τι θα γινω οταν μεγαλωσω?

συνταξιουχος................

Παλαιό μέλος
    http://www.yamaha-motor.gr/products/...ersion-abs.jsp

τελείως κουφό. Τώρα το είδα. Εχεις δίκιο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Παλαιό μέλος
    1) Για να μην τα ξαναγράφω, ρίξτε μιά ματιά εδώ για το τιμόνι:

http://www.moto.gr/forums/showthread...55#post1715555

2) επίσης μέτρησα την πίσω ανάρτηση και βρήκα στη θέση 3:

Στατικό SAG 13mm
    Rider SAG 4,2mm

Με δεδομένο ότι η ανάρτησή μας πίσω γράφει στο εγεχειρίδιο ότι έχει διαδρομή 130mm καλές δεν είναι αυτές οι μετρήσεις;

3) Ο θόρυβος (ένα "τακ" ) που ακούω πάντα από το μπροστινό όταν φρενάρω απότομα και δεν είμαι βέβαιος αν είναι ρουλεμάν τιμονιού, δαγκάνες, ή ελατήρια στις μπουκάλες...
    Μπόρεσα να τον επαναλάβω, αν και με μικρότερη ένταση, "παίζοντας" μέσα-έξω τα τακάκια με το χέρι.
    Στα συνεργεία δεν έχω απόλυτη εμπιστοσύνη διότι ξέρω ότι αποφεύγουν να πειράξουν ρουλεμάν τιμονιού καθότι μπελαλίδικη δουλειά... Γι αυτό το ψάχνω και μόνος μου.

Καλές βόλτες σε όλους και αν κάποιος έχει ασχοληθεί με αυτά που λέω (τιμόνι, ανάρτηση, φρένο) ας ποστάρει να πάρουμε μιά ιδέα.

*Το service manual το έχει βρει κανείς;

Παιδια εχω το xj6 naked αντιμετωπιζω προβλημα με το τιμονι καθως πιανονται οι αντιχειρες μου καθως εχω δοκιμασει διαφορες θεσεις και δεν μπορω να με ικανοποιη καμια μηπως ο φιλος εχει βρει αποστατατες και απο που για να παραγγειλω γιατι μαλλον θελει σηκωμα το τιμονι ευχαριστω

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panaconic1
    Παιδια εχω το xj6 naked αντιμετωπιζω προβλημα με το τιμονι καθως πιανονται οι αντιχειρες μου καθως εχω δοκιμασει διαφορες θεσεις και δεν μπορω να με ικανοποιη καμια μηπως ο φιλος εχει βρει αποστατατες και απο που για να παραγγειλω γιατι μαλλον θελει σηκωμα το τιμονι ευχαριστω
    σοβαρά; Λες τελικά να είναι και σε μένα από το μηχανάκι;

Νόμιζα ότι προερχόταν από αλλη αιτία και απλά ότι μου φάνηκε έντονα στη μηχανή διότι είχα καιρό να την οδηγήσω!

Δες λίγο εδώ τι γράφω: http://www.moto.gr/forums/showthread...55#post1715555

Ρε λέτε να την ξανακάνω για on-off μεριά; Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα...

Ισως πάντως στην xj6 να μην είναι το ύψος του τιμονιού αλλά η κακή μπροστινή ανάρτηση το πρόβλημα.

*Εδώ βρήκα αποστάτες http://shop.sw-motech.com/lshop,show...amaha.xj6,.htm τώρα που έψαχνα αλλά δεν ξέρω αν θα φτάνουν τα καλώδια μετά.

Εγω φιλε μου πιστευω για τον εαυτο μου φυσικα οτι φταιει η θεση του τιμονιου σε συνδυασμο και με το μπροστινο αμορτισερ εχω και αλλη μοτο στην οποια δεν εχω κανενα προβλημα απολυτος,για τον φιλο που εχει παραγγειλη αποστατες υπαρχει καποιο νεοτερο;

Εχει βαλει καποιος πισω σχαρα για βαλιτσα και αν εχει βαλει την γνησια YAMAHA η GIVI και απο που την εχει προμηθευτη; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Εγω φιλε μου πιστευω για τον εαυτο μου φυσικα οτι φταιει η θεση του τιμονιου σε συνδυασμο και με το μπροστινο αμορτισερ εχω και αλλη μοτο στην οποια δεν εχω κανενα προβλημα απολυτος,για τον φιλο που εχει παραγγειλη αποστατες υπαρχει καποιο νεοτερο;

Εχει βαλει καποιος πισω σχαρα για βαλιτσα και αν εχει βαλει την γνησια YAMAHA η GIVI και απο που την εχει προμηθευτη; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    οι αποστατες θα ερθουν τελη απριλιου μαζι με αλλα πραγματα που εχω παραγγειλει.
    τωρα σχετικα με την σχαρα της yamaha και την βαλιτσα της yamaha τα εχω παρει εγω απο το μαγαζι που πηρα την μηχανη. τιμη δεν θυμαμαι καθολου. η σχαρα δενει πολυ καλα στην μοτο και η βαλιτσα πιανει κατευθειαν πανω της αλλα μαλλον τωρα θα εχω προβλημα γιατι εχω παραγγειλει πλαινες βαλιτσες givi E 41 και οι βασεις δεν μπαινουν αν δεν βγει η σχαρα. αν λοιπον σκεφτεσαι αργοτερα για πλαινες βαλιτσες ψαξτο καλυτερα αν οχι ειναι πολυ γερη κατασκευη, λιγο ογκωδης αλλα δενει με το συνολο.επισης η βαλιτσα της yamaha ειναι KAPPA απλα την πληρωνεις παραπανω γιατι εχει απλα το λογοτυπο της yamaha.

Ευχαριστω giovani64 για την αμεση απαντηση σου απο οτι καταλαβα εχεις βαλει την σχαρα της YAMAXA την οποια για να τοποθετηθη πρεπει να αφαιρεθη το υπαρχον χερουλι του επιβατη σωστα;
    και κατι αλλο αν δεν γινωμαι κουραστικος,εχεις παραγγειλη καβαλετα για το τιμονι απο που; αντιμετωπιζες και εσυ προβλημα με την θεση οδηγησης απο οτι καταλαβαινω σε ευχαριστω και παλι.

Ευχαριστω giovani64 για την αμεση απαντηση σου απο οτι καταλαβα εχεις βαλει την σχαρα της YAMAXA την οποια για να τοποθετηθη πρεπει να αφαιρεθη το υπαρχον χερουλι του επιβατη σωστα;
    και κατι αλλο αν δεν γινωμαι κουραστικος,εχεις παραγγειλη καβαλετα για το τιμονι απο που; αντιμετωπιζες και εσυ προβλημα με την θεση οδηγησης απο οτι καταλαβαινω σε ευχαριστω και παλι.
    δεν γινεσαι καθολου κουραστικος. μακαρι να σε βοηθουν οι απαντησεις μου.
    ναι εχεις δικιο. πρεπει να βγει το χερουλι του συνεπιβατη για να μπει η σχαρα.

τα καβαλετα τα παραγγειλα απο το:

http://www.motoraid.eu/shop/

επισεις παραγγειλα και προεκτασεις για τους καθρεφτες γιατι ειναι αρκετα στενο το οπτικο τους πεδιο.
    μολις ερθουν τα πραγματα θα τα βαλω φωτο να παρετε μια ιδεα. ολα τα συγκεκριμενα αξεσουαρ ειναι της SW-motech απλα αν τα παρεις απο το motoraid και ξεπερνουν καποιο ποσο εχεις και εκπτωση και δωρεαν μεταφορικα.
    ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. και αν θες να ρωτησεις και κατι ακομα εδω ειμαστε

Ευχαριστω φιλε μου και παλι για τις χρησιμες πληροφοριες θα περιμενω τα αποτελεσματα οταν με το καλο κανεις τις μετατροπες μηπως μπορεσω και εγω να λυσω το προβλημα του τιμονιου,κατα τα αλλα το μηχανακι ειναι αψογο,οπως το ηθελα χαμηλοροπο και μαζεμενο για βολτιτσες και οχι για τρελιτσες, καθοτι παλιος οδηγος ΥΑΜΑΗΑ RD-350 LC και RD-350 YPVS, σε ευχαριστω και παλι και ειμαι σε αναμονη αποτελεσματων.

Νέο μέλος
    Ήρθαν τα πραγματάκια που περίμενες? Οι προεκτάσεις για τους καθρέφτες? Τα καβαλέτα?

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha XJ6 Diversion Full Fairing
    από makis206 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2009, 08:30
  2. Yamaha XJ6 Diversion ABS vs Honda CBF-600S ABS
    από ilion10 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2009, 11:05
  3. yamaha xj6 diversion
    από dimdil στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 2