θα εχουμε θεμα αν δε σβυστει απο το ποστ της, το όνομα του τυπου
(αν και επειδη δεν με ενδιαφερει καθόλου το τι της στειλανε στο φορουμ της καλό θα είναι να σβυστει όλο το ποστ)
θα εχουμε θεμα αν δε σβυστει απο το ποστ της, το όνομα του τυπου
(αν και επειδη δεν με ενδιαφερει καθόλου το τι της στειλανε στο φορουμ της καλό θα είναι να σβυστει όλο το ποστ)
Always made to mean nothing
ιλου!αλόΧα
![]()
![]()
Σωστο το ''έτσι τους αρέσει'' . Αυτές έχουν το καρπούζι, αυτες έχουν και το μαχαίρι. Αλλα! Απο την στιγμή που γινεται αυτό (το φόρουμ το μονο με γυναίκες) κάποια πραγματα γίνονται αυτονόητα.... θωθτά?
Stoke, αν αυτούς του βλέπεις λόγουςνα ανοίξω ένα φόρουμ για αντρες που έχουν μονον CBR, κόκκινα, με κιτ Dynojet (stage 1 όμως), λάστιχα MeZ1 (μπροστά) και Bridgestone Exedra Πίσω (ναι λεει περίμενε...
) λάμπες HID μπροστά και φοράνε κόκκινα μποξεράκια. Όταν γίνωνταν club για Αfrica, Transalp, CApo, Vstrom, VFR, CBR, Bros, και δεν ξέρω γω τί, τότε θεωρούνταν ξευτίλα γιατί να υπάρχει ενας ''γενικός'' σύλλογος, ο καθένας ήθελε να απομακρυνθεί απο την γενική ιδέα και να κάνει τα γκρουπάκια του.
Να αποφύγεις τα καμάκια μπορείς να το κάνεις με άλλον τρόπο και πιο αποτελεσματικό. Δεν χρειάζεται να κλείνεις την πόρτα. Λες κι αμα θέλω δεν μπορώ να φτιάξω μέηλ, νικ και τα ρεστα και να μπαίνω ως ''Ευλαμπία με Saxo'' , στέλνω και δυο φωτό μιας φίλης μου, είμαι και στην Αγγλία τρεχα γύρευε....
Όι μειοψηφίες σε τούτη την ζωή (σε άλλη δεν θυμάμαι τι έγινε :hypnotize ) είτε χάνονται, είτε ακούγωνται....
Το ζήτημα Κώστα ξέρεις πιο είναι? Ότι οι γυναίκες (και δεν ξέρω προσωπικα καμία μοτοΡγυναίκα οπότε δεν μιλαω γι αυτές ) θέλουν να αντιμετωπίζωνται σε μια παρέα ως 'ίδιες'. Ως ''όχι διαφορετικές''. Αφου απο μόνες τους τραβιούνται σε μία γωνία και λενε ''μοτοΡγυναίκες - Άντρες αποκλείωνται'' ... go figure...
Και στο Bikenet καναν γυναικωμαζώξεις... αλλα όχι ''φάτε πόρτα κάνουμε και σέξ-ιον για πλεκτά και DMC''
Δεν μιλάω ούτε για ρατσισμό, ούτε για ελευθερίες λόγου, ούτε για δημοκρατίες, κομμουνισμό και Πολυτεχνεία. Αλλα σΕ φαίνεται λογικό να υπάρχει φόρουμ για γυναίκες αποκλειστικά, για gay, για λεσβίες, για αμφί, για TV, για μηχανόβιους, για παπάκιδες, για καθαρίστριες, για λαντζιέρηδες, για σερβιτόρους και για κολομπίνες???
-οο-
-0o-
Περίμενα να με πιάσεις λίγο καλύτερα ρε Μήτσο, αλλά δεν πειράζει.
Είναι μια κουβέντα που δεν γουστάρω να την κάνω εδώ μέσα.
Από ΄κεί και πέρα, φόρουμ σημαίνει "αίθουσα συζητήσεων". Όταν λοιπόν φτιάχνω και εγώ μια τέτοια, μπορώ να θεσπίσω ότι κανόνα με γουστάρει και να επιτρέπω να μιλάνε μόνο όσοι γουστάρω. Είναι έτσι ή δεν είναι;
Δες το αλλιώς. Κάνεις ένα πάρτυ σπίτι σου και καλείς όποιον γουστάρεις. Ε, αυτές καλούνε μόνο γυναίκες.
Μα, στην παρέα που δημιούργησαν ή που θέλουν να δημιουργίσουν, ως "ίδιες" (μεταξύ τους) θα αντιμετωπίζονται. Αν ήθελαν να αντιμετωπιστούν ως΄"ιδιες" με ΄σένα, θα έγραφαν στο bikenet ή στο moto.gr.Το ζήτημα Κώστα ξέρεις πιο είναι? Ότι οι γυναίκες (και δεν ξέρω προσωπικα καμία μοτοΡγυναίκα οπότε δεν μιλαω γι αυτές ) θέλουν να αντιμετωπίζωνται σε μια παρέα ως 'ίδιες'. Ως ''όχι διαφορετικές''
Και βέβαια αυτά τα γράφω με μια μεγάλη δόση υπόθεσης, μιας και δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό τους και να ξέρω τι σκέφτονται.
Δηλαδή, εγώ με το ψεκαστό, θα πάρω τ΄αρχίδια μου;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από VFR_
ένα φόρουμ για αντρες που έχουν μονον CBR, κόκκινα, με κιτ Dynojet (stage 1 όμως)
Επειδη η συζητηση εχει καταντησει μονολογος (απο την πλευρα του moto.gr) δεν βλεπω το λογο να συζητατε το θεμα και μαλιστα χωρις την αποψη της αλλης πλευρας.
Εαν καποιος δεν συμφωνει και εχει διαφορετικες αποψεις, μπορει να παει στο www.motorwomen.gr στον δικο τους χωρο οπου θα μπορεσει να ακουσει και τις αποψεις των κοριτσιων για να υπαρξει ουσια στην συζητηση.
:a19:
![]()
:a026:
![]()
Αν μπορουσαμε θα πηγαιναμε αυτο δεν λεμε τοση ωρα???Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Επειδη η συζητηση εχει καταντησει μονολογος (απο την πλευρα του moto.gr) δεν βλεπω το λογο να συζητατε το θεμα και μαλιστα χωρις την αποψη της αλλης πλευρας.
Εαν καποιος δεν συμφωνει και εχει διαφορετικες αποψεις, μπορει να παει στο www.motorwomen.gr στον δικο τους χωρο οπου θα μπορεσει να ακουσει και τις αποψεις των κοριτσιων για να υπαρξει ουσια στην συζητηση.
:a19:
![]()
:a026:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Αν μπορουσαμε θα πηγαιναμε αυτο δεν λεμε τοση ωρα???FYIΑρχικά δημιουργήθηκε από Eva
Το Forum είναι ελεύθερο προς ανάγνωση από όλους τους επισκέπτες, ενώ υπάρχει ειδικό shoutbox στο τέλος κάθε σελίδας όπου μπορούν ακόμα και οι επισκέπτες να συμβάλουν δημοσιεύοντας ένα μήνυμα.
Το shoutbox ειναι ενα απλο chat το οποιο χανει αυτα που εχεις πει αν μιλησουν 4-5 (η οσες τελως παντων φορες εχει ρυθμιστει)
Τι να πω την αποψη μου εκει?
Τεσπα
Who gives a f*** anyway....![]()
χμμμ τελικα κι εδω η Ευα...τελικα απο moto.gr και συζητησεις για μηχανες το χασατε το μπαλακι.!!!τελοσπαντων forum ειτε για γυναικες ειτε μονο για αντρες το παθος ιδιο ειναι ρε παιδακια!!!εγω προσωπικα γουσταρω και τα δυο πηγαίνοντας περισσοτερο προς τη μηχανη!!!και δεν υπαρχει θεμα αντιμετωπισης ως ιδιου η ως οχι διαφορετικου.τα πραματα ειναι απλα.υπαρχουν γυναικες οδηγοι υπαρχουν και αντρες οδηγοι.καποιοι το χουν μεσα τους καποιοι δνε την παλευουν οσο και να το ζορισουν...ανεξαρτητως φυλου...που να ησασταν στο OFF-ROAD στην Κερατεα να σασ εφευγε η μαγκια!!!Ετσι Ευα???:rotflmao:
Stoke το παράδειγμα με το πάρτυ με κάλυψε πλήρως. Όπως με κάλυψε και το παράδειγμα με το καρπούζι που είπα νωρίτερα...
Για σένα θα κάνουμε άλλο φόρουμ που θα μπαίνεις μονος σου για να γουστάρεις:hypnotize
![]()
-0o-
ααααααααααααααααχχχχ αααααααχχχχχχ............
πότε ρε παιδιά θα κανονίσουμε καμία κοινή εκδρομούλα των δύο φόρουμ............έτσι για να λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις..................???????
:a07: :a07: :a07:
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Γουοτ ις δις ντοκτορ ες?
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
διζ αρ δύο από τις κοπέλες του motorwomen.gr.........από μια χθεσινή μου επίσκεψη στη φώτο γκάλερύ τους................ααααααααααααχχχχχχχχχχΑρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
Γουοτ ις δις ντοκτορ ες?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν γίνεται να κάνουμε ανταλλαγή πληθυσμου.........?????????
έστω για μια δευτέρα στο δέλεαρ βρε πιδιμ..................ουφ.........!!!!!!!
:rotflmao:
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!