Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: mhxanaki

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Στην εφηβεία όλοι περάσαμε την άγνοια κινδύνου... ήμασταν όλοι άτρωτοι στο μυαλό μας... προσωπικά θυμάμαι οτι ετών 19 με ενα Τ90 κατέβαινα μαλιοκούβαρα προς στήλες Ολυμπίου Διός ακράνωτος.

Μέχρι που έσπασα τον πρώτο καρπό με μια χαζοπτώση και κατάλαβα οτι μόνο άτρωτος δεν είμαι και διαπίστωσα οτι καρπός και κρανίο είναι οστά και μπορεί να σπάσουν.

Ο πιτσιρικάς εδώ είναι μέσα στην καύλα και δεν καταλαβαίνει τα "γεροντίστικα" που λέμε εμείς. Ξέρει οτι θα έχει "ρόδα" και θα ρίξει την γκόμενα , πηγαίνοντας στο cafe-bar-παραλία , με γυαλάκι τυπάδικο κτλ κτλ.... αφού την ξέρουμε την ψυχολογία όλοι.. εκεί ήμασταν όλοι..

Και αυτά περί γονιών κτλ... δεν του καίγεται καρφάκι ακόμα γιατί πολύ απλά τα έχει όλα έτοιμα. Κια έτοιμα δεν εννοώ το χαρτζηλίκι μόνο.. εννοώ τα έξοδα συντήρησης και επιβίωσης που έχουμε όλοι μας (ενοίκια, δάνεια, εφορίες, κτλ. ).

Αν μπορούμε να του πούμε κάτι;... φυσικά...

Οτι θα δείχνεις φιλαράκο πολύ πιο "μόστρα/μούρη" με ενα κρανάκι που θα έχει ωραίο σχέδιο και φιμέ ζελατινούλα. Ενα ωραίο μπουφανάκι με προστασίες που θα έχει μια αλεπού (Dainese) ¨η μια αρκούδα (Bering) ή δεν ξέρω τι άλλο πάνω σε κάποιο σημείο του. Θα είσαι πιο ξεχωριστός ρε αδερφέ και θα ανήκεις σε μια ομάδα συνειδητοποιημένων αναβατών μοτοσυκλετιστών , με εξοπλισμό που μοιράζονται κάτι που δεν κατανοούν πολύ. Θα είσαι δηλαδή ξεχωριστός αλλά συνάμα ανάμεσα σε μια ομάδα που θα ξέρει κάτι παραπάνω απο τους περισσότερους που θα σπάνε την μαπα τους στο χώμα/άσφαλτο , ενώ εσύ δεν θα κρυώνεις, δεν θα βρέχεσαι (τόσο πολύ... μηχανή είναι είπαμε), και θα έχεις και περισσότερες πιθανότητες να την σκαπουλάρεις αν χτύπα ξύλο πάθεις κάτι.

Είτε είναι παπί 50cc , είτε είναι Busa 1300 , το κράνος και το μπουφάν πέρα απο το θέμα της ασφάλειας που σίγουρα είναι βαρετό για πάρτη σου... υπάρχει και αυτό που λέμε όσον αφορά την εικόνα ... το ωραίο και αισθησιακό του πράγματος.

Σίγουρα θα έχεις δεί αναβάτη με πλήρη εξοπλισμό και πόσο ταιριαστός δείχνει με την μηχανή του, σε σύγκριση με κάποιον που φοράει ενα φούτερ, σορτσάκι και διχάλα σαγιονάρα πάνω στην όποια μηχανή του.

Κακά τα ψέματα παιδιά...οι νεαροί ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ αυτά που λέμε για ασφάλεια κτλ... είναι "γεροντίστικα" στα αυτιά τους. Ασφάλεια και δεν ξέρω τι άλλο.

Δείχτε τους μια εικόνα όμως με ενα αναβάτη με πλήρη ενδυμασία και θα δείτε οτι θα τους τραβήξετε αμέσως την προσοχή. Μην ξεχνάτε οτι και εμείς ήμασταν πιτσιρικάδες και γουστάραμε να "δείχνουμε" κάτι παραπάνω για να αρέσουμε στην παρέα. Κακός τρόπος ίσως γιατί τονίζει την ματαιοδοξία, αλλά μερικές φορές ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αν μη τι άλλο τους δίνουμε χρόνο να έχουν μια Α ασφάλεια μέσω της εικόνας... μέχρι να κατανοήσουν οι ίδιοι γιατί πρέπει να είναι ασφαλείς.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Στην εφηβεία όλοι περάσαμε την άγνοια κινδύνου... ήμασταν όλοι άτρωτοι στο μυαλό μας... προσωπικά θυμάμαι οτι ετών 19 με ενα Τ90 κατέβαινα μαλιοκούβαρα προς στήλες Ολυμπίου Διός ακράνωτος.

Μέχρι που έσπασα τον πρώτο καρπό με μια χαζοπτώση και κατάλαβα οτι μόνο άτρωτος δεν είμαι και διαπίστωσα οτι καρπός και κρανίο είναι οστά και μπορεί να σπάσουν.

Ο πιτσιρικάς εδώ είναι μέσα στην καύλα και δεν καταλαβαίνει τα "γεροντίστικα" που λέμε εμείς. Ξέρει οτι θα έχει "ρόδα" και θα ρίξει την γκόμενα , πηγαίνοντας στο cafe-bar-παραλία , με γυαλάκι τυπάδικο κτλ κτλ.... αφού την ξέρουμε την ψυχολογία όλοι.. εκεί ήμασταν όλοι..

Και αυτά περί γονιών κτλ... δεν του καίγεται καρφάκι ακόμα γιατί πολύ απλά τα έχει όλα έτοιμα. Κια έτοιμα δεν εννοώ το χαρτζηλίκι μόνο.. εννοώ τα έξοδα συντήρησης και επιβίωσης που έχουμε όλοι μας (ενοίκια, δάνεια, εφορίες, κτλ. ).

Οτι θα δείχνεις φιλαράκο πολύ πιο "μόστρα/μούρη" με ενα κρανάκι που θα έχει ωραίο σχέδιο και φιμέ ζελατινούλα. Ενα ωραίο μπουφανάκι με προστασίες που θα έχει μια αλεπού (Dainese) ¨η μια αρκούδα (Bering) ή δεν ξέρω τι άλλο πάνω σε κάποιο σημείο του. Θα είσαι πιο ξεχωριστός ρε αδερφέ και θα ανήκεις σε μια ομάδα συνειδητοποιημένων αναβατών μοτοσυκλετιστών , με εξοπλισμό που μοιράζονται κάτι που δεν κατανοούν πολύ. Θα είσαι δηλαδή ξεχωριστός αλλά συνάμα ανάμεσα σε μια ομάδα που θα ξέρει κάτι παραπάνω απο τους περισσότερους που θα σπάνε την μαπα τους στο χώμα/άσφαλτο , ενώ εσύ δεν θα κρυώνεις, δεν θα βρέχεσαι (τόσο πολύ... μηχανή είναι είπαμε), και θα έχεις και περισσότερες πιθανότητες να την σκαπουλάρεις αν χτύπα ξύλο πάθεις κάτι.

Είτε είναι παπί 50cc , είτε είναι Busa 1300 , το κράνος και το μπουφάν πέρα απο το θέμα της ασφάλειας που σίγουρα είναι βαρετό για πάρτη σου... υπάρχει και αυτό που λέμε όσον αφορά την εικόνα ... το ωραίο και αισθησιακό του πράγματος.

Σίγουρα θα έχεις δεί αναβάτη με πλήρη εξοπλισμό και πόσο ταιριαστός δείχνει με την μηχανή του, σε σύγκριση με κάποιον που φοράει ενα φούτερ, σορτσάκι και διχάλα σαγιονάρα πάνω στην όποια μηχανή του.

Κακά τα ψέματα παιδιά...οι νεαροί ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ αυτά που λέμε για ασφάλεια κτλ... είναι "γεροντίστικα" στα αυτιά τους. Ασφάλεια και δεν ξέρω τι άλλο.

Δείχτε τους μια εικόνα όμως με ενα αναβάτη με πλήρη ενδυμασία και θα δείτε οτι θα τους τραβήξετε αμέσως την προσοχή. Μην ξεχνάτε οτι και εμείς ήμασταν πιτσιρικάδες και γουστάραμε να "δείχνουμε" κάτι παραπάνω για να αρέσουμε στην παρέα. Κακός τρόπος ίσως γιατί τονίζει την ματαιοδοξία, αλλά μερικές φορές ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αν μη τι άλλο τους δίνουμε χρόνο να έχουν μια Α ασφάλεια μέσω της εικόνας... μέχρι να κατανοήσουν οι ίδιοι γιατί πρέπει να είναι ασφαλείς.

Gandalf
    Gandalf αυτα που λες πιστεψε με δεν ακουγονται γεροντιστικα.Περα απο αυτο εχω μια απορια.Ειμαι ο μονος 19χρονος που γουσταρει να φοραει κρανος και μπουφαν?Περα απο την ασφαλεια που ειναι το πρωτευον εγω οταν φοραω τον εξοπλισμο νιωθω οτι δεν οδηγαω παπακι αλλα μηχανη.Και μεσα μου,μου δημιουργει το συναισθημα πως πρεπει να τα φοραω ακομα και οταν δεν ειμαι στον δρομο.Δεν καταλαβαινω ομως μερικους συνομηλικους μου.Πως τους εχει κολλησει αυτο στο μυαλο οτι το κρανος ειναι φλωρια.Και εμενα οταν πηγα να παρω το μπουφαν οι φιλοι μου,μου ελεγαν ελα ρε μηχανοβιε που νομιζεις οτι οδηγας μηχανη κτλ.Ολα ειναι στο μυαλο του καθενος και πανω απο ολα το πως ο ιδιος θα προστατεψει τον εαυτο του.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Το να μην ανεβαίνεις στα μηχανάκια των φίλων σου ,είναι ένα καλό διαπραγματευτικό χαρτί ! Το άλλο το πιο σημαντικό είναι να τους πείσεις ότι θα είσαι προσεχτικός και υπεύθυνος ! Οπότε άρχισε να ψάχνεις για κράνος και μπουφάν , έστω και σαν συνοδηγός, σου είναι απαραίτητα και στην συνέχεια βλέπεις για κανένα παπάκι !!!!!

@ koulis19 ειμαι και εγω εδω αν μονο 16 φοραω κρανος παντα και οχι μονο επειδη θα με σωσει αλλα γιατι τα γουσταρω(σχεδιακια,χρωματα)και μενα μου τη σπαει που χαλαει το μαλλι αλλα προτιμω να εχω το κεφαλι μου ολοκληρο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Νικος64
    @ koulis19 ειμαι και εγω εδω αν μονο 16 φοραω κρανος παντα και οχι μονο επειδη θα με σωσει αλλα γιατι τα γουσταρω(σχεδιακια,χρωματα)και μενα μου τη σπαει που χαλαει το μαλλι αλλα προτιμω να εχω το κεφαλι μου ολοκληρο
    Ανεφερα φιλε μου εγω οτι δεν γουσταρω κρανος για το μαλλι?Ετσι και αλλιως δεν φοραω ζελε για να το χαλασω.Εγω ισα ισα που ειπα οτι εχω τετοιο κολλημα που θελω να φοραω κρανος ακομα και οταν περπαταω.

Μην αγχώνεστε για το μαλί, σε λιγα χρονακια θα σας έχει πέσει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κακιες...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ρε Καπιτάνιο... μην τα τρομάζεις τα παιδιά... να ήταν μόνο το μαλί που πέφτει απο ενα σημείο και ύστερα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ρε Καπιτάνιο... μην τα τρομάζεις τα παιδιά... να ήταν μόνο το μαλί που πέφτει απο ενα σημείο και ύστερα...

Φιλαράκι, το μαλλί πέφτει όσο εκρίνεται τεστοστερόνη να πούμε...

εμένα βέβαια σταμάτησε να πέφτει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Φιλαράκι, το μαλλί πέφτει όσο εκρίνεται τεστοστερόνη να πούμε...

Αμα ηταν ετσι καπετανιε θα επρεπε τωρα να ειμαι καραφλος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Αμα ηταν ετσι καπετανιε θα επρεπε τωρα να ειμαι καραφλος.
    κανε λιγο υπομονη
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos

Gandalf
    Απο τα καλύτερα μηνύματα που έχω διαβάσει εδώ και αρκετό καιρό στο Φόρουμ! :a19:

Νέο μέλος
    Μια άλλη άποψη είναι να συνειδητοποιήσεις τους λόγους που θέλεις την μηχανή. Αν είναι επιφανειακοί τα αποτελέσματα της επιλογής σου θα φανούν σύντομα με αρνητικές ίσως συνέπειες. Δεν θέλω να κινδυνολογώ, αλλά δεν θέλω κανείς να έρχεται σε δύσκολη θέση όταν οδηγεί και ειδικά να σκέφτεται κατόπιν εορτής το κράνος ή την μπότα ή το μπουφάν που δεν φόρεσε για χ-ψ λόγους ακόμα και αν δεν εμπλακεί σε ατύχημα. Πόσες φορες έχουμε έρθει αντιμέτωποι με οτιδήποτε και δεν μας έχει λούσει κρύος ιδρώτας σκέφτόμενοι αυτό το αν... Αυτό που θέλω να πω είναι να καταλάβεις ότι το κάνεις για σένα επειδή σου αρέσει, έχεις πάθος, οτιδήποτε. Τότε θα καταλάβεις ότι έισαι εσύ αυτός που πρέπει να προστατέψεις τον εαυτό σου με κάθε διαθέσιμο μέσο. Να μην σε νοιάζουν τα οποιαδήποτε σχόλια των φίλων σου. Αν οι γονείς σου δουν οτι συμπεριφέρεσαι ώριμα τότε και εκείνοι δεν θα σε ζαλίζουν στο βαθμο που φαντάζεσαι. Αν όμως είσαι ωχαδερφιστής τότε να ξέρεις ότι διακυβεύεις περισσότερα πράγματα. Χαίρομαι που γνωρίζω ανθρώπους που πρώτα είχαν αγοράσει όλο τον προστατευτικό εξοπλισμό και μετά αγόρασαν και τη μηχανή τους.Και για να κλείσω: Εσύ πόσο κοστολογείς το κεφάλι σου?

+9999999

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Και εμενα οταν πηγα να παρω το μπουφαν οι φιλοι μου,μου ελεγαν ελα ρε μηχανοβιε που νομιζεις οτι οδηγας μηχανη κτλ..
    Μη νομίζεις,αυτή την παπάρα τη λένε και κάποιοι στην ηλικία μου.........μέχρι που έφαγε δύο απανωτές σούπες και με ρώτησε που και πόσο αγόρασα μπότες-παντελόνι!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. POIO mhxanaki?
    από rataplanakos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2009, 00:05
  2. glx h ena kainourgio mhxanaki
    από Tupac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2009, 15:00
  3. Mhxanaki gia polh(kai douleia)
    από tRElOs_18 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2006, 19:38
  4. Mhxanaki Toy Koloy!!! :-)
    από billgeo στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2005, 15:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •