Κράτα λίγο γιατί μπορεί να έχει CBF ο Λεώ μέχρι τότε..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πάλι με Βστρωμ θα είσαι λουλη;![]()
![]()
Κράτα λίγο γιατί μπορεί να έχει CBF ο Λεώ μέχρι τότε..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πάλι με Βστρωμ θα είσαι λουλη;![]()
![]()
Απο εσας εξαρτάται.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ!
![]()
Εμένα οι μέρες μου ειναι φιξ για πανω
(αρκει να μη γ@μηθουν κι αλλο τα σπρεντ...)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Απο εσας εξαρτάται.
Σταματα να κλαιγεσαι ρε ππρ ολη την ωρα! σε βαρεθηκα!
![]()
του το χρωσταγα!:a39:
και μια γιαγιά αυτό ακριβώς είπε προχθές στον Αυτιά...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Σταματα να κλαιγεσαι ρε ππρ ολη την ωρα! σε βαρεθηκα!
Τώρα που οι αποζημιώσεις για απόλυση ειναι αφορολόγητες, δεν κλαίγομαι![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
μπα...
Τώρα που οι αποζημιώσεις για απόλυση ειναι αφορολόγητες, δεν κλαίγομαι![]()
στο "απο εσας εξαρταται" αναφερομουν!
κατι εχει σημερα αυτος και δε με "πιανει"![]()
Σιγά ρε....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
στο "απο εσας εξαρταται" αναφερομουν!
![]()
Κάντε την όποτε μπορείτε...
Τα 'πα και στον άλλονΑ, ή θα με δείτε ή θα σας στείλω τα φιλιά μου απο τις όχθες της λιμνης Μπάλατον![]()
![]()
![]()
(ειναι για να κλαίγομαι;)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
πρέπει να δούμε μερικές λεπτομέρειες και τότε θα ανοιχτεί το κανονικό θρεντ με την οριστικοποιημένη διαδρομή, για τις συμμετοχές κλπ κλπ... Εκτός απροόπτου αυτό θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Μην το κάνετε σαν τους γκουζέους,
Πείτε τι ξέρετε![]()
Η ημερομηνία έχει καθορισθεί το ίδιο και η διαδρομή. Οπότε αυτά δεν αλλάζουν και δεν έχει κανένα νόημα να γίνει τέτοιου είδους συζήτηση (γιατί εκεί και όχι αλλού).![]()
Παρόλα αυτα, ο λόγος που το άνοιξα απο τώρα είναι :
1) για να γίνει παρεϊστικος χαβαλές και να μπαίνουμε στο κλίμα
2) για να προετοιμάζονται όσοι θέλουν να έρθουν, κυρίως από άποψη πρόβλεψης υποχρεώσεων και εξόδων τα οποία θα κυμαίνονται στα συνηθισμένα επίπεδα μιας ημερήσιας εκδρομής.
Όσο απίθανο και αν ακούγεται, υπάρχουν κάποιοι που ζορίζονται να βγάλουν ακόμα και τις καθημερινές τους βενζίνες και όμως θέλουν πολύ να έρθουν στην εκδρομή. Άμα έχουν μπροστά τους 1 - 1,5 μήνα περιθώριο ίσως τα καταφέρουν υπολογίζοντας τις οικονομίες τους.
Σωτήρη δεν τα ξέρω τα χωμάτινα κατατόπια εκεί. Θεωρώ όμως ότι σίγουρα θα παίζουν έστω τμήματα που θα μπορείτε να τα κάνετε απο χώμα και να καταλήξετε στα ίδια σημεία συνάντησης με τους υπόλοιπους. Αυτό όμως θα πρέπει να το αναλάβει κάποιος απο εσας τους βρωμερούς και ανάλογα να οργανώσετε χωμάτινο γκρουπ και διαδρομή! σου στέλνω πμΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Πήγαινε-έλα από χώμα παίζει?![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
[B]Πήγαινε-έλα από χώμα παίζει?
Μέσα !! Δεν θα με χάλαγε καθόλου΄.
+750![]()
CAGIVA ELEFANT 750
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zezes
[B]Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Πήγαινε-έλα από χώμα παίζει?
Μέσα !! Δεν θα με χάλαγε καθόλου΄.
+750![]()
εχεις παει απο χωμα με τον βρωμοπουλο?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
η ακριβης ημερομηνια δεν εχει ανακοινωθει ομως αποσο ειδα.ξερεις καποιος κατι παραπανω?
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
πρέπει να δούμε μερικές λεπτομέρειες και τότε θα ανοιχτεί το κανονικό θρεντ με την οριστικοποιημένη διαδρομή, για τις συμμετοχές κλπ κλπ... Εκτός απροόπτου αυτό θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.
Η ημερομηνία έχει καθορισθεί το ίδιο και η διαδρομή. Οπότε αυτά δεν αλλάζουν και δεν έχει κανένα νόημα να γίνει τέτοιου είδους συζήτηση (γιατί εκεί και όχι αλλού).![]()
Παρόλα αυτα, ο λόγος που το άνοιξα απο τώρα είναι :
1) για να γίνει παρεϊστικος χαβαλές και να μπαίνουμε στο κλίμα
2) για να προετοιμάζονται όσοι θέλουν να έρθουν, κυρίως από άποψη πρόβλεψης υποχρεώσεων και εξόδων τα οποία θα κυμαίνονται στα συνηθισμένα επίπεδα μιας ημερήσιας εκδρομής.
Όσο απίθανο και αν ακούγεται, υπάρχουν κάποιοι που ζορίζονται να βγάλουν ακόμα και τις καθημερινές τους βενζίνες και όμως θέλουν πολύ να έρθουν στην εκδρομή. Άμα έχουν μπροστά τους 1 - 1,5 μήνα περιθώριο ίσως τα καταφέρουν υπολογίζοντας τις οικονομίες τους.
Σωτήρη δεν τα ξέρω τα χωμάτινα κατατόπια εκεί. Θεωρώ όμως ότι σίγουρα θα παίζουν έστω τμήματα που θα μπορείτε να τα κάνετε απο χώμα και να καταλήξετε στα ίδια σημεία συνάντησης με τους υπόλοιπους. Αυτό όμως θα πρέπει να το αναλάβει κάποιος απο εσας τους βρωμερούς και ανάλογα να οργανώσετε χωμάτινο γκρουπ και διαδρομή! σου στέλνω πμ![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
η ακριβης ημερομηνια δεν εχει ανακοινωθει ομως αποσο ειδα.ξερεις καποιος κατι παραπανω?
η CIA μερικα και αυτή οχι όλα ομως!
![]()
Κλικαδόρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
+1000![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
+1000![]()
κλικαδορέ....
Ξέρω την ημερομηνία! Για να ακούω ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!!!
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!