Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 89

Θέμα: Η κοπέλα έχει σοβαρό πρόβλημα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ακολουθεί κι αλλο ποστ του μοτσαρτ...

ε μα συγνωμη

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ε μα συγνωμη

Περίμενε, σε προλαβαινω...

Maira, όταν έχεις μαθει καλά καποιο όργανο δεν κοιτάς πλέον τα πληκτρα ή τις χορδες η τα ταστα, τα χερια πανε μονα τους

(αλλιως οι βιολιστές θα είχαν στραβολαιμιασει )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Εγώ ξέρετε με τι ψάρωσα???

Που εκτός από το ότι έπαιζε πλήκτρα με τα χέρια της, χρησιμοποιούσε και το πόδι της το οποίο και δεν έβλεπε τι πάταγε! Απλά είχε συνηθίσει την θέση! Και τα πλήκτρα κάτω ήταν διπλά! Άλλος ήχος πάνω άλλος κάτω!!!

Δεν έχω ιδέα από μουσική αλλά ρε φίλε για να μάθεις ντραμς που χρησιμοποιείς χέρια πόδια και θες πόσα χρόνια! Και τα πόδια απλά κρατάνε ρυθμό!!!!

Μπράβο στην κοπέλα!!!!

Ιωαννα, δε θελω ουτε να το παιξω καποιος ουτε οτι δεν ειναι δυσκολο κατι τετοιο, αλλα...

κανενα οργανο δεν ειναι ευκολο, ενα αυτο
    2ον, τα πενταλ στα ποδια παιζουν το ρολο του μπασσου
    3ον, οπως εσυ και εγω και ολοι μας εχουμε μαθει να συνδιαζουμε το φρενο, το γκαζι, τις ταχυτητες, χωρις να κοιταμε, ετσι κανει και αυτη
    4ον, εχω παρει πτυχιο σε τετοια οργανα και κατι ξερω περισσοτερο
    5ον, και το ποδι κατω, πληκτρα παιζει!

αυτα!

παντως δεν αντιλεγω οτι ειναι ψαρωτικο.... επιμενω ομως οτι ειναι γι αυτους που δεν εχουν επαφη με το αντικειμενο! και το ελεγα και τοτε που το εκανα εγω ενω θα μπορουσα το αντιθετο!

Περίμενε, σε προλαβαινω...

Maira, όταν έχεις μαθει καλά καποιο όργανο δεν κοιτάς πλέον τα πληκτρα ή τις χορδες η τα ταστα, τα χερια πανε μονα τους

(αλλιως οι βιολιστές θα είχαν στραβολαιμιασει )

εμ, ειδες?

Κατ' αρχην δείτε κανονικούς μουσικούς (συμφωνικής ορχήστρας και όχι της νυχτας ), σε συναυλίες.

Κοιτάνε μια την παρτιτούρα και μια το διευθυντη ορχήστρας. Και να ήθελαν (όσοι μπορουν) να κοιτάξουν πληκτρα ή ταστα, δεν υπάρχει χρονος

Και που 'σαι, Βολφγκανγκ, για τα κλειδιά άλλο εννοούσα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Συγνώμη τώρα αλλά αν στο πεντάλ του φρένου μας έβαζαν 10 πεντάλ με δύο θέσεις το καθένα που πρέπει να το πατάμε ανάλογα την περίπτωση, και στα χέρια αντί για μια μανέτα από πόσες μανέτες........

Ε δεν θα μπορούσαν όλοι να οδηγήσουν μηχανή!

Θέλει λίγη μεγαλύτερη συνδιαστικότητα! Άλλωστε αν ήταν έτσι, όλοι θα έπαιζαν βιολί, πιάνο, κιθάρα, φλογερα κλπ.

Ε όσο να το κάνουμε δεν είναι κι εύκολο!

Δλδ τι, αν έβλεπε αυτή τον rossi έπρεπε να πει...... "σιγά τον μπαγλαμά! έχει δυο μανέτες και δυο μασπιέδες και κάτι κάνει!!!!"

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Θέλει λίγη μεγαλύτερη συνδιαστικότητα! Άλλωστε αν ήταν έτσι, όλοι θα έπαιζαν βιολί, πιάνο, κιθάρα, φλογερα κλπ.
    Εύκολο είναι να συνηθίσει το χέρι και το πόδι να πηγαινουν εκεί που πρέπει...

Εξάσκηση θέλει, ακόμα και τα πιτσιρικια που παίζουν πιανο στον "Παρνασσο" απο τα ωδεία δεν κοιτάνε πληκτρα. Το οτι δεν παίζουν ολοι τόσο καλά έχει να κάνει με άλλους παράγοντες, θέληση, μουσικότητα, μουσικό αυτί, αντίληψη, διαύγεια...

Αλλα ΟΛΟΙ εαν ασχοληθουν για 2-3 χρονια με καποιο οργανο θα παιζουν prima vista χωρις να κοιτάνε. Απλα οι καλοι θα παιζουν πιο γρήγορα, θα μαθαίνουν πιο εύκολα, θα χρωματίζουν το παίξιμο αλλιώς, θα κανουν λιγότερα λάθη

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Συγνώμη τώρα αλλά αν στο πεντάλ του φρένου μας έβαζαν 10 πεντάλ με δύο θέσεις το καθένα που πρέπει να το πατάμε ανάλογα την περίπτωση, και στα χέρια αντί για μια μανέτα από πόσες μανέτες........
    Ε δεν θα μπορούσαν όλοι να οδηγήσουν μηχανή!
    Δλδ τι, αν έβλεπε αυτή τον rossi έπρεπε να πει...... "σιγά τον μπαγλαμά! έχει δυο μανέτες και δυο μασπιέδες και κάτι κάνει!!!!"
    Μαιράκι... μαντάρα...

Αν πιστεύεις αυτά που λες στην αρχή, αυτό ακριβώς θα έπρεπε να πει αν τυχόν έβλεπε τον Ρόσσι να οδηγεί τη Μ1..

Άσε που αν την βάλεις πάνω στη Μ1 και της πεις να την οδηγήσει...όμποε.. :rotflmao:

Εύκολο είναι να συνηθίσει το χέρι και το πόδι να πηγαινουν εκεί που πρέπει...

Εξάσκηση θέλει, ακόμα και τα πιτσιρικια που παίζουν πιανο στον "Παρνασσο" απο τα ωδεία δεν κοιτάνε πληκτρα. Το οτι δεν παίζουν ολοι τόσο καλά έχει να κάνει με άλλους παράγοντες, θέληση, μουσικότητα, μουσικό αυτί, αντίληψη, διαύγεια...

Αλλα ΟΛΟΙ εαν ασχοληθουν για 2-3 χρονια με καποιο οργανο θα παιζουν prima vista χωρις να κοιτάνε. Απλα οι καλοι θα παιζουν πιο γρήγορα, θα μαθαίνουν πιο εύκολα, θα χρωματίζουν το παίξιμο αλλιώς, θα κανουν λιγότερα λάθη

Δλδ αν έχω χορηγό για 2-3 χρόνια,και πλερώνει μηχανάκια και προπονήσεις, θα τρέχω σαν τον Rossi??? (σαν είπα!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Μαιράκι... μαντάρα...

Αν πιστεύεις αυτά που λες στην αρχή, αυτό ακριβώς θα έπρεπε να πει αν τυχόν έβλεπε τον Ρόσσι να οδηγεί τη Μ1..

Άσε που αν την βάλεις πάνω στη Μ1 και της πεις να την οδηγήσει...όμποε.. :rotflmao:

:rotflmao:

Ακριβώς αυτό θέλω να πω!!!!!

Γιατί κάποιος :a13: έκανε σύγκριση μηχανής και πλήκτρων!

Δλδ αν έχω χορηγό για 2-3 χρόνια,και πλερώνει μηχανάκια και προπονήσεις, θα τρέχω σαν τον Rossi??? (σαν είπα!)
    Οχι, δεν εγραψα αυτό.

Θα μαθεις ανετα να χειρίζεσαι τη μηχανη (πενταλ, μανετες, σωμα κλπ), θα μαθεις ανετα να στριβεις σε μια πιστα, θα ανεβεις ΣΙΓΟΥΡΑ επιπεδα, αλλα για να γίνεις ροσι κλπ χρειάζεται ενα κλικ στο μυαλό που το έχουν λιγοι σε καθε τομέα (είτε αθλημα, είτε μουσική)

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε να είσαι τρελός για να φρενάρεις σαν τον Schwantz...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Οχι, δεν εγραψα αυτό.

Θα μαθεις ανετα να χειρίζεσαι τη μηχανη (πενταλ, μανετες, σωμα κλπ), θα μαθεις ανετα να στριβεις σε μια πιστα, θα ανεβεις ΣΙΓΟΥΡΑ επιπεδα, αλλα για να γίνεις ροσι κλπ χρειάζεται ενα κλικ στο μυαλό που το έχουν λιγοι σε καθε τομέα (είτε αθλημα, είτε μουσική)

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε να είσαι τρελός για να φρενάρεις σαν τον Schwantz...

Άρα θα γίνω ΣΑΝ τον Rossi!

Έναν χορηγό ρε παιδιά!!!!!

Εξάσκηση, φαντασία, αποφασιστικότητα, αίσθημα δημιουργίας.. πολλά...

Κι εμένα δεν μου έμαθε κανείς να παίζω τζουρά αλλά σήμερα σου ρίχνω και ζεϊμπεκιά και πεντοζάλη άμα θέλεις. Κι άμα ανοίξω το μυαλό μου και το ψάξω περισσότερο μπορεί να σου βγάλω και Νιρβάνα..

Υπόψιν ότι δεν ήξερα καν που πατάει το δάχτυλο τη χορδή, και δεν μου τό'δειξε ποτέ κανείς. Άμα θέλεις ψάχνεις, βρίσκεις, δημιουργείς, αφήνεις άφωνο τον κόσμο που σ'ακούει.. ακόμα κι απ'τη στιγμή που δεν έχεις τίποτα και ξεκινάς απ'το μηδέν.

Άρα θα γίνω ΣΑΝ τον Rossi!
    Έναν χορηγό ρε παιδιά!!!!!
    Συγγνωμη, αλλα αμφιβάλλεις οτι εαν κατσεις δυο χρονια και περνας τις μερες σου στην πιστα θα ανεβάσεις πολυ την τεχνική και θα κατεβασεις πολυ τους χρονους;

Ο οποιοσδήποτε θα το κατάφερνε (ακομα κι ο αμαντέους πιο πάνω )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    και ομως ειναι ετσι..

με 3 χρονια εντατικης δουλειας θα γινει παρα πολυ καλος οδηγος

οχι σαν τον ροσσι
    γιατι ο ροσσι τρεχει μαλλον πανω απο 20 χρονια
    και εχει και ταλεντο φυσικα

τα 3 χρονια φυσικα παιζει ρολο αν δουλευεις αποδοτικα ππου αυτο σημαινει ολοκληρωτικη αφοσιωση

τρανο παραδειγμα ειναι ενας πιανιστας, δυστηχως δεν θυμαμαι ονομα,
    που θεωρειται απο τους καλητερους που εχουν περασει, και ο οποιος εμαθε πιανο σε πολυ μεγαλη ηλικια (γυρω στα 40, ισως και ποιο μεγαλος)

του την βιδωσε, και αφιερωσε τα τελευταια χρονια της ζωης του στο πιανο, ειχε καταπιεσμενο ταλεντο οπως φανηκε, και εγινε παιχταρας..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Modenas Kristar 125cc με ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα...
    από aian στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2016, 15:43
  2. Σοβαρό πρόβλημα
    από paranoikos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2007, 21:46
  3. Σοβαρο Προβλημα
    από samoure στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2007, 22:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα