Σελίδα 176 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 76126166171172173174175176177178179180181186 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.626 έως 2.640 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Χρόνια πολλά και πάλι παιδιά.
    Πέρασα σήμερα απ τη Suzuki στο Μπουρνάζι να ρωτησω για το ληστη.Το συναγερμό το χρεώνει με έκπτωση 15% στα 240 με την εγκατάσταση και μου είπε ότι μπαίνει κουμπωτά και έχει εγγύηση εφ όρου ζωής.Αξίζει?
    Οσον αφορά τη μηχανή στα 6.100 περίπου μπορώ να τη βρω οπουδήποτε ή μονο στου Σφακιανάκη τα μαγαζιά?
    Για μπαγκαζιέρα τελικά ποια αξίζει περισσότερο και ποιο το συνολικό κόστος μαζί με τη βάση?Μήπως είναι πιο συμφέρον να παω σε tank bag?

Χρονια πολλα σε σας και τις οικογενειες σας!!
    ANTE KAI ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!

ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΩ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από eddiedimitris
    ...Το συναγερμό....Αξίζει?
    Εξαρτάται που μένεις και που κινείσαι. Εμένα εδώ στην εξοχή δεν θα την κλέψει κανείς... Για εσένα μπορεί να έχει νόημα να βάλεις. Εσύ σταθμίζεις τους κινδύνους, εσύ αποφασίζεις.

Οσον αφορά τη μηχανή στα 6.100 περίπου μπορώ να τη βρω οπουδήποτε ή μονο στου Σφακιανάκη τα μαγαζιά?
    Πιο φτηνά δεν έχω δει διαφημίσεις. Αν έχεις όρεξη να σπάσεις τα @@ του πωλητή μπορεί να σου κάνει δώρο κάτι, πχ συναγερμό, κάγκελα κλπ, πάντα ανάλογα και με το πόσα μετρητά θα του δώσεις. Κάνε τις βόλτες σου και από μεγαλέμπορους που διαφημίζουν "πακέτα δώρων" και μπορεί να βρεις καμμιά ευκαιρία. Έχει και καλά μεταχειρισμένα στη Motoselect που είναι του επίσημου δικτύου στη Θηβών, εκεί είχα πάρει και το δικό μου. Τελευταία φορά που πέρασα πριν λίγο καιρό είχε τρία Bandit μέσα.

Για μπαγκαζιέρα τελικά ποια αξίζει περισσότερο και ποιο το συνολικό κόστος μαζί με τη βάση?Μήπως είναι πιο συμφέρον να παω σε tank bag?
    Τι θα κουβαλάς; Αν είναι απλά να πάρεις μερικά χαρτιά μαζί σου, τότε τσάντα πλάτης ή tank bag. Αν -όπως εγώ- φορτώνεις πολύ προίκα επάνω, ψώνια super market και μαναβική και κάθε είδους αντικείμενα και γουστάρεις και να κλειδώνεις το κράνος μέσα (έστω και αν παρέχει μικρή ασφάλεια) πάρε βαλίτσα/μπαγκαζιέρα. Το ποιά μάρκα... Δες το πορτοφόλι σου και αποφάσισε! Όλες οι επώνυμες Kappa, Givi, SW Motech κλπ κάνουν την ίδια δουλειά. Απλά μάλλον αξίζει τα κάγκελα στερέωσης να τα πάρεις από την Suzuki είναι πιο καλαίσθητα και παρέχουν καλύτερες λαβές για το δεύτερο άτομο. Η "Suzuki" βαλίτσα πάντως είναι της Givi/Kappa αλλά με "καπέλο" στην τιμή.

Βαριέσαι να ψάξεις, όλα αυτά τα έχουν ξαναρωτήσει και τα έχουμε ξαναματαπει δεκάδες φορές... Είναι πολλές σελίδες το thread αλλά πραγματικά δεν αφήνει πολλές απορίες άλυτες!

Χτες το βράδι κατέβηκα Αθήνα, μετά τη βροχή (εδώ πάνω ακόμα έβρεχε). Τέτοιες γλίστρες δεν έχω ξαναφάει ποτέ! Μία φορά είπα "hello" στην άσφαλτο αλλά δεν απάντησε ευτυχώς και συνέχισα: Μπαίνοντας Αθήνα από Λ. Αθηνών, στο τελευταίο φανάρι πριν τη γέφυρα, αλλάζω πρώτη πολύ χαμηλά ακριβώς για να μην σπινάρει και με το που πάω να ανοίξω δευτέρα (είχε δεν είχε 2000-2500) τραβάει ένα σπαστικό "σπαρτάρισμα" δεξιά αριστερά, κλείνω το γκάζι, αφήνω το τιμόνι ήσυχο και μαζεύτηκε μόνο του. Και το σκηνικό συνεχίστηκε και σε άλλους δρόμους. Σαπούνι έβρεξε χτες; Και να πει κανείς ότι είναι η πρώτη βροχή της χρονιάς ή ότι έχει καιρό να το κάνει ή ακόμα πως δεν έχω ξανακατέβει κέντρο με βρεγμένο... Που να οδηγούσα και το μεγάλο!

Για να γκρινιάξω λίγο ακόμα να ησυχάσω, κατάφερα και διάλυσα ακόμα μία αλυσίδα, τέλος πάντων στα τελευταία της είναι, σε 20,000 χιλιόμετρα. Τι στο διάλο, στα δικά μου μπουκάλια Motul βάζουν οξύ μέσα αντί για λάδι;

Φιλε amyroukai καταρχας ευχαριστω.Το χω διαβασει όλο το thread απλα εχω δει να αλλαζετε γνωμες και στα θεματα βαλιτσων αλλα και στα λαστιχα.Επισης αλλαζουν πολυ και τα δεδομενα στις τιμές γι αυτο ρωταω.
    Οσον αφορα το συναγερμο εννοουσα αν αξιζει ο συγκεκριμενος της Suzuki γιατι ετσι κι αλλιως θα βαλω.Στο σπιτι εχω υπογειο γκαραζ αλλα επειδη ειμαι αρκετες ωρες εξω λογω δουλειας και ισως και για ψυχολογικους λογους λεω να βαλω.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη το θέμα βαλίτσας είναι καθαρά αισθητικό, αν δεν την χρειάζεσαι απαραίτητα όπως εγώ. Διαλέγεις αυτήν που σου κάνει "κλικ" στο μάτι. Έχοντας δει αρκετές, οι Givi/Kappa είναι πιο προσεγμένες σε ποιότητα, ευκολία χρήσης και κλειδαριές και είναι δοκιμασμένα αδιάβροχες. Motomarket, Stelpet και Δημητρόπουλος έχουν και ανταλλακτικά ότι χρειαστείς. Κάγκελα βαλίτσας "μαμά" αν δεν κάνω λάθος πάνε στα 140 (με λίγο παζάρι ο Degree0 τους κατάφερε έκπτωση) και βαλίτσα ανάλογα τη χωρητικότητα, αλλά είναι ανούσιο να πάρεις μικρή. Tankbags στα 25-30 λίτρα πάνε στα 80-120 ευρώ ανάλογα τη μάρκα.

Λογικό είναι ανάλογα τον οδηγό και τη χρήση, ο κάθε ένας να έχει άλλη άποψη και για το Bandit και για τα περιφερειακά. Οπότε οι αλλαγές γνώμης που λες, σαφώς και συμβαίνουν αλλά δεν είναι και τόσο παράξενες. Με τη χρήση θα σχηματίσεις και εσύ γνώμη που μπορεί να διαφέρει ή να συμπίπτει με κάποιες.

Ο συναγερμός που δίνουν είναι της ΜΕΤΑ Systems, δες και αυτό: http://www.metasystem.gr/products_moto.asp κάποιον από αυτούς βάζουν. Δες ποιό μοντέλο σου πουλάει η Suzuki και αν αξίζει να το πάρεις από την αντιπροσωπεία ή όχι. Ποιοτικά πάντως, είναι από τις καλύτερες μάρκες.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Χτες το βράδι κατέβηκα Αθήνα, μετά τη βροχή (εδώ πάνω ακόμα έβρεχε). Τέτοιες γλίστρες δεν έχω ξαναφάει ποτέ! Μία φορά είπα "hello" στην άσφαλτο αλλά δεν απάντησε ευτυχώς και συνέχισα: Μπαίνοντας Αθήνα από Λ. Αθηνών, στο τελευταίο φανάρι πριν τη γέφυρα, αλλάζω πρώτη πολύ χαμηλά ακριβώς για να μην σπινάρει και με το που πάω να ανοίξω δευτέρα (είχε δεν είχε 2000-2500) τραβάει ένα σπαστικό "σπαρτάρισμα" δεξιά αριστερά, κλείνω το γκάζι, αφήνω το τιμόνι ήσυχο και μαζεύτηκε μόνο του. Και το σκηνικό συνεχίστηκε και σε άλλους δρόμους. Σαπούνι έβρεξε χτες; Και να πει κανείς ότι είναι η πρώτη βροχή της χρονιάς ή ότι έχει καιρό να το κάνει ή ακόμα πως δεν έχω ξανακατέβει κέντρο με βρεγμένο... Που να οδηγούσα και το μεγάλο!

Για να γκρινιάξω λίγο ακόμα να ησυχάσω, κατάφερα και διάλυσα ακόμα μία αλυσίδα, τέλος πάντων στα τελευταία της είναι, σε 20,000 χιλιόμετρα. Τι στο διάλο, στα δικά μου μπουκάλια Motul βάζουν οξύ μέσα αντί για λάδι;
    Kαλα ρε φιλε μονο 20000χλμ.εβγαλε?
    Βαλε μια did να ησυχασεις!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

χρονια πολλα χριστος ανεστη και απο εμενα...επιστροφη εχθες το απογευμα με πολυ κινηση στους δρομους αλλα ολα καλα

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Xρονια πολλα σε ολους και απο εμενα!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Xρονια πολλα σε ολους αντε τωρα και καλο καλοκαιρι
    ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΩ!!!!

Βρηκα σε ενα μαγαζι Bandit 650 Abs που συμφωνα με τα λεγομενα του πωλητη ειναι 20 ημερων εχει πανω απο οτι ειδα μονο 550 χιλιομετρα,βασεις για τριβαλιτσο και αλλη λιγο ψηλοτερη ζελατινα.Μου ειπε οτι το αγορασε πριν 20 μερες ενας τυπος το πηγε ενα ταξιδι ειδε οτι δε του κανει και το εδωσε πισω για να παρει το V-strom.Το πουλαει τωρα σε μενα το μαγαζι στα 5.000.Οπτικα το μηχανακι φαινεται αψογο.Τι λετε ρε παιδια αξιζει?Δεν εχω και εμπειρια καθολου απο μεταχειρισμενα.Μεχρι τωρα οτι οχημα εχω παρει το εχω παρει καινουργιο.Τι να προσεξω?Γενικα στεκει ολο αυτο το σεναριο?

Αν είναι έτσι, θα φαίνεται και από την άδεια, ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας. Και γιατί να μην γλιτώσεις ένα 1100άρι από την τιμή και άλλο ένα 350άρι εξοπλισμό... Και καινούρια πρακτικά μοτοσικλέτα;

http://motoselect.car.gr/bikes/ αυτά είναι τα μεταχειρισμένα του επίσημου δικτύου.

edit: Γελάω πάντως με την ιστορία, γιατί σε 550 χιλιόμετρα ποιός είναι ο θεός της οδήγησης που "κατάλαβε ότι δεν του κάνει" και πήρε στρώμα; Νταξ δεν λέω, το Strom έχει πιο πολύ πουλ-καφετέρια-μουρ και στάτους... Άσε που, ταξίδι 550 χιλιόμετρα; ΛΟΛ και πάλι ΛΟΛ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από EGRAS
    ... καλο καλοκαιρι...
    Ρε φίλε κάθε φορά που το γράφεις συννεφιάζει, άστο το τιμημένο να έρθει με το καλό όποτε να'ναι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Αν είναι έτσι, θα φαίνεται και από την άδεια, ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας. Και γιατί να μην γλιτώσεις ένα 1100άρι από την τιμή και άλλο ένα 350άρι εξοπλισμό... Και καινούρια πρακτικά μοτοσικλέτα;

http://motoselect.car.gr/bikes/ αυτά είναι τα μεταχειρισμένα του επίσημου δικτύου.

edit: Γελάω πάντως με την ιστορία, γιατί σε 550 χιλιόμετρα ποιός είναι ο θεός της οδήγησης που "κατάλαβε ότι δεν του κάνει" και πήρε στρώμα; Νταξ δεν λέω, το Strom έχει πιο πολύ πουλ-καφετέρια-μουρ και στάτους... Άσε που, ταξίδι 550 χιλιόμετρα; ΛΟΛ και πάλι ΛΟΛ.
    Απλα λογω απειριας φοβαμαι μη τυχον ειναι απο καμμια πτωση το μηχανακι και το εχουν μαζεψει και δε βλεπω τιποτα απο ζημιες πλεον.Και απ την αλλη ο αλλος ιδιοκτητης τοσο χαλαρα εχασε κοντα 1.500 χιλιαρικο?Οι βασεις για βαλιτσες του Bandit δεν κανουν για το Strom?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Κανε οτι σου λεει το ενστικτο σου βασικα.

Προσωπικα εγω ακολουθω τον κανονα :
    Αμα εχεις υπόνοιες για κατι...καλα κανεις και τις εχεις.

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •