Σελίδα 72 από 145 ΠρώτοΠρώτο ... 2262676869707172737475767782122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.066 έως 1.080 από 2170

Θέμα: Aκουει η Πατρα,Οβερ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MIXALHS 400SF R
    Χρόνια Πολλά.. Σας ξετρύπωσα κι εγώ μετά από Π.μ. που ήρθε... Λοιπόν Σάββατο ερχόμενο κατα 60% θα είμαι Πάτρα. Κανονίζουμε καφέ ή βόλτα. Που βρίσκεστε συνήθως???
    Μα καλα,αυτα τα ΠΜ ποιος τα στελνει

Καλως ηρθες φιλε στην παρεα μας και Χρονια Πολλα!!!Αυτο το Σαββατο δεν ξερω αν θα παιξει κατι λογω του οτι οι περισσοτεροι ειτε λειπουμε ειτε θα επιστρεφουμε...Εν καιρω ομως σιγουρα θα συναντηθουμε...

Χρόνια πολλά και από μένα και... καλή χώνεψη!!!

τεντωσα στο φαι ηπια και τα απαραιτητα...μετα βρηκα και wi fi(να ναι καλα οι δορυφοροι και τα κεραιο συστηματα ) και αμεσως σας γραφω και γω τα χρονια πολλα και καλη ξεκουραση σε οσους συνεχιζουν διακοπουλες,καλη δουλεια στους υπολοιπους δυστυχους

συντομα πισω για να ξανα παρουμε τους δρομους brothers
    athens.indymedia.org

ΜΕΛΟΣ: WITHUS ORAGAINSTUS Το avatar του/της MIXALHS 400SF R
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen

Καλως ηρθες φιλε στην παρεα μας και Χρονια Πολλα!!!Αυτο το Σαββατο δεν ξερω αν θα παιξει κατι λογω του οτι οι περισσοτεροι ειτε λειπουμε ειτε θα επιστρεφουμε...Εν καιρω ομως σιγουρα θα συναντηθουμε...
    Ένας καλός άγνωστος... Γνωστός
    ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ CB ΝΑ ΦΥΓΩ...

GIB MIR BENZIN

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Παρόν...Κάνω συστράτευση για τις ωραίες μέρες που έρχονται...Να έχουν κόσμο οι βόλτες μας...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MIXALHS 400SF R
    Που βρίσκεστε συνήθως???
    Εξαρτάται...Από κάποιον καφέ κάπου γύρω από την πόλη μέχρι βόλτες τα Σαββατοκύριακα όπου κάτσει.Και κανα-δυο φορές έχουν κανονιστεί και τριήμερα.

ΥΓ.Θα δούμε μεγάλο παιχνίδι και απόψε (Arsenal-Barcelona γαρ)...

Messi-Arsenal: 4-1

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Λοιπόν μπήκαμε σιγά σιγά στους ρυθμούς της καθημερινότητας και ο καιρός είναι καλός, ευνοε ίδηλαδής τις βολτούλες. Θέλετε μια ωραία βολτούλα στο δάσος της καλόγριας (πήγα το Πάσχα - ήταν εκπληκτικά), να μυρίσουμε λίγο πευκοβελόνα, να κάνουμε κι ένα ξεσκουριασματάκι? Ψήνομαι αν υπάρχει παρεούλα και μπορούμε να κάτσουμε και για φαγητό (μοτοτρως).

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Λοιπόν μπήκαμε σιγά σιγά στους ρυθμούς της καθημερινότητας και ο καιρός είναι καλός, ευνοε ίδηλαδής τις βολτούλες. Θέλετε μια ωραία βολτούλα στο δάσος της καλόγριας (πήγα το Πάσχα - ήταν εκπληκτικά), να μυρίσουμε λίγο πευκοβελόνα, να κάνουμε κι ένα ξεσκουριασματάκι? Ψήνομαι αν υπάρχει παρεούλα και μπορούμε να κάτσουμε και για φαγητό (μοτοτρως).

Επιστεφω αυριο αλλα δεν υπαρχει σαλιο...
    Οτι μαζεψα θα παει στο "χρεος"...Για να ειμαστε cool το καλοκαιρι...

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    oi wraioi exoun xreh....mhn kollas....oloi xrwstame
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
    mhn kollas....

Κολλαω γιατι οταν καποιος δειχνει καλη πιστη και μονο στα λογια σε εμπιστευεται να του δωσεις τα λεφτα του οποτε μπορεις,πρεπει να ειμαι και εγω ενταξει απεναντι του και να του δινω καποια Χ ποσα...
    Οχι οτι θα μου πει τιποτα το παλικαρι αμα δεν του τα δωσω τωρα αλλα το καλοκαιρι.Αλλα εγω δεν αισθανομαι καλα και προτιμω να στερηθω μια βολτα και να ξεχρεωσω ενα μερος του χρεους...

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    i know i know....mia apo ta idia...prwta oi ipoxrewseis kai meta oi tarzanies...
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Θέλετε μια ωραία βολτούλα στο δάσος της καλόγριας (πήγα το Πάσχα - ήταν εκπληκτικά), να μυρίσουμε λίγο πευκοβελόνα, να κάνουμε κι ένα ξεσκουριασματάκι? Ψήνομαι αν υπάρχει παρεούλα και μπορούμε να κάτσουμε και για φαγητό (μοτοτρως).
    Ωράια ιδέα και ψήνομαι και εγώ,αλλά θα προτιμούσα να γίνει το επόμενο σκ να έχουν επιστρέψει και όλοι,να είμαι και εγώ λίγο πιο χαλαρός γιατί αυτό το σκ μάλλον θα ΠΝΙΓΟΜΑΙ ...

Δυστυχώς τα επόμενα 3-4 ΣΚ είναι κλεισμένα (δεν ξέρω πως τα κατάφερα έτσι!) Δεν θα χαθούμε όμως... Αν πάτε, καλά να περάσετε!

Και κάτι άσχετο... ψάχνω κράνος και μπουφάν για την κοπέλα μου. Προτεραιότητα έχει το κράνος. Κλειστό full face. Έχετε κάτι να προτείνετε στα 150-200 γιούρια? Βασικό, εκτός της ασφάλειας, είναι η άνεση (προστασία από θόρυβο, ελαφρύ)
    Επίσης κάτι που μου έκανε εντύπωση στο ψάξιμο για μπουφάν είναι η πολύ μικρή ποικιλία εδώ στην Πάτρα. Ίσως να μην πήγα στα σωστά μαγαζιά αλλά παντού είχε μαύρα μπουφάν μόνο και και όχι ποικιλία σε σχέδια και μάρκες. Πχ δεν βρήκα κάπου ένα bering... Πως δουλεύει το σύστημα? Γιατί δεν νομίζω να πρέπει να πας Αθήνα για να δεις και να δοκιμάσεις κανά μπουφανάκι παραπάνω...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
    Ωράια ιδέα και ψήνομαι και εγώ,αλλά θα προτιμούσα να γίνει το επόμενο σκ να έχουν επιστρέψει και όλοι,να είμαι και εγώ λίγο πιο χαλαρός γιατί αυτό το σκ μάλλον θα ΠΝΙΓΟΜΑΙ ...
    Πάμε όποτε θέτε, έτσι κι αλλιώς δίπλα μας είναι. Ααα και ο camen δεν θα έρθει γιατί το μηχανάκι του είναι μουσταρντ και δεν πάει καθόλου χώμα. Να το ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Guess what! πάλι στον vaska έπεσα

Στα πλαίσια της ευρύτερης προσπάθειας συμμαζέματος των συναντήσεων, το παρόν θρεντ μεταφέρεται στις γενικές. Παρακαλούνται οι φίλτατοι πατρινοί, αν και όταν αποφασίζουν να βολτάρουν και έχουν καταλήξει σε μέρος και ημερομηνία, να ανοίγουν ένα νέο, καθαρό θρεντ με τα δεδομένα και τις συμμετοχές στις συναντήσεις, με ένα μεγαλοπρεπές "ΠΑΤΡΑ" μπροστά από τον (υπόλοιπο) τίτλο.

Ευχαριστώ.

moto.gr moderation team
    safety doesn't happen by accident

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1000
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2025, 17:24
  2. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2004, 13:18
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 09:11
  4. Πάτρα
    από infidel στο forum Συναντήσεις & βόλτες