Σελίδα 16 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 252

Θέμα: ΔΙΟΔΙΑ (συγχωνευμένα θέματα) Αφιδνων-Χαλκίδας

Η Γέφυρα ξεκίνησε από 8 Ευρώ και έχει φτάσει 12. Ουσιαστικά αντί να ενώνει το Ρίο-Αντίρριο πλέον το χωρίζει γιατί από τη μία η ακρίβεια της γέφυρας από την άλλη τα πολυ αραιά δρομολόγια των ferries.
    Στα πλαίσια της συμφωνίας ήταν τα ferrιies να τα έχει η γέφυρα, πράγμα που έγινε και τωρα είναι τόσο αραιά τα δρομολόγια που δεν έχεις την υπομονή να περιμένεις καραβάκι.
    Αν όμως το περιμένεις, τελικά μπορεί να μη χωράς κ να περιμένεις το επόμενο. (+ μισή ωρα αναμονής, εκνευρισμός κ όμορφες ελληνικές σκηνές)
    Γιατί οι Γάλλοι που τη διαχειρίζονται συμπεριφέρονται σύμφωνα με τη νοοτροπία της χώρας που βρίσκονται. Κάνουν ότι θέλουν και κοιτάνε μόνο το κέρδος τους δηλαδή.

Παρ'όλα αυτά αν σε στεναχωρεί το να μην πληρώνεις τα χιλιοπληρωμένα-χιλιοφαγωμένα υπάρχει ενας λογαριασμός σε τράπεζα που μπορείς να καταθέτεις χρήματα ωστε να βοηθήσεις τον τόπο, τον δείχνει η τηλεόραση.

Φιλικά

όπου γης Το avatar του/της iosif
    "1. Τα διόδια ειναι για συντήρηση"

αρα μιλαμε για τελειωμενους ολοκληρωμενους δρομους.

οι οποιοι ειναι.....
    καποια κομματια της ΠΑΘΕ
    και στα οποια υποιθεται εδω και 6-7 χρονια θα εμπαιναν οι χρεωσεις με την καρτα αναλογα με την χιλιομετρικη χρηση του αυτοκινητοδρομου (αλα ιτάλια)

αληθεια η αυξηση στα διοδια με κλειστα τεμπη σε ταινια του βεγγου θα επαιζε ή παραειναι σουρεάλ?

υγ τσεκαρετε τα διοδια που πληρωνουμε στην εταιρεια ιονια οδος αε για κομματι εργου στην ...βοιωτια. πως υπογραφηκε η συμβαση κλπ
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
    Η Γέφυρα ξεκίνησε από 8 Ευρώ και έχει φτάσει 12....
    ...Παρ'όλα αυτά αν σε στεναχωρεί το να μην πληρώνεις τα χιλιοπληρωμένα-χιλιοφαγωμένα υπάρχει ενας λογαριασμός σε τράπεζα
    που μπορείς να καταθέτεις χρήματα ωστε να βοηθήσεις τον τόπο, τον δείχνει η τηλεόραση.
    Φιλικά
    Στα π@Π@ρια μου το κόστος για τα διόδια στα κουτάκια.

Η γέφυρα για τις μοτοσυκλέτες έχει 1.20 € ή 1.80 € κάπου εκεί τεσπα γιατί δεν έδωσα σημασία στο γύρνα μιάς και είμαι λαρτζ.
    και εγω φιλικά

έντιτ :

ΤΙΜΕΣ ΑΠΛΗΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010 Μοτοσικλέτες 1.80 €

μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

SUPERMARIONATIONjoe90
    ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ

ΤΟ ΜΑΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!

ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΕΓΩ

ΠΕΡΝΑΩ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

ONLY THE BRAVE

και κλανουν μεντες οι πορτιερισες...

Π Ρ Ο Σ

Τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών .........

Μ Η Ν Υ Σ Η - Ε Γ Κ Λ Η Σ Η

----------------------------------------------------- κατοίκου ......., οδός ...................................., τηλ. ........................................

Κ Α Τ Α

........................................... του Χρήστου, κατοίκου ................, οδός ......................, τηλ. ....................................................

Και παντός άλλου ηθικού αυτουργού, συνεργού, συμμετόχου και υπευθύνου.

Στις .............., ημέρα ............και περί ώρα ............ οδηγούσα το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με αριθμό κυκλοφορίας .............. επί της Εθνικής Οδού .........................., με κατεύθυνση από ............ προς ...............και συγκεκριμένα μετέβαινα………………….

Φτάνοντας στα διόδια των Αφιδνών δήλωσα στην ταμία που εργαζόταν εκείνη την ώρα στη θυρίδα υπ. αριθμ………….. ότι δεν επιθυμώ να καταβάλω το αντίτιμο, όπως και χιλιάδες άλλοι οδηγοί, διότι η καταβολή του αντιτίμου είναι αντισυνταγματική, παράνομη και καταχρηστική και δεν αναλογεί στη χρήση της οδού που έκανα και στην ποιότητά της.

Η ταμίας μου δήλωσε ότι είναι αναρμόδια να διευθετήσει το ζήτημα και απευθύνθηκε στον μηνυόμενο, ο οποίος ήταν ο προϊστάμενος της ομάδας των υπαλλήλων της εταιρείας με την επωνυμία .........................., που έχει αναλάβει τη συντήρηση και εκμετάλλευση του τμήματος του αυτοκινητόδρομου .............. από τη .............................................., που εργάζονταν εκείνη την ώρα στον σταθμό και υπεύθυνος εκ μέρους της εταιρίας για τη λειτουργία των Διοδίων.

Ο μηνυόμενος τότε έδωσε εντολή να μην ανοίξει η μπάρα των διοδίων ώστε να καταστεί δυνατή η διέλευση του οχήματός μου αν δεν καταβάλω το αντίτιμο μη επιτρέποντας την κίνηση μου έως την .......... ώρα της ίδιας ημέρας.

Στην ενέργεια αυτή προέβη παράνομα, χωρίς να έχει τέτοιο δικαίωμα, δεδομένου ότι η ισχύουσα από ............... σύμβαση παραχώρησης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της προαναφερόμενης εταιρίας, υπό τους όρους της οποίας εκμεταλλεύεται η παραπάνω εταιρία το έργο, ο ν. 3555/2007 (Φ.Ε.Κ. Α 81/2007/416), με τον οποίο η σύμβαση αυτή κυρώθηκε και απέκτησε ισχύ νόμου, και το όλο νομοθετικό πλαίσιο με το οποίο λειτουργούν όλοι οι σταθμοί διοδίων της Εθνικής Οδού ......................., μεταξύ των οποίων και ο συγκεκριμένος, δεν επιτρέπουν την παρεμπόδιση διέλευσης στους οδηγούς, οι οποίοι για διάφορους λόγους αρνούνται η αδυνατούν να καταβάλλουν το αντίτιμο των διοδίων.

Στις περιπτώσεις αυτές προβλέπεται μόνο η φωτογράφηση των οχημάτων κατά τρόπο που να φαίνεται ευδιάκριτα ο αριθμός κυκλοφορίας τους, με τη χρήση συστημάτων βιντεοσκόπησης εγκεκριμένων προηγουμένως για την εγκατάσταση και λειτορυγία τους από την Α.Π.Δ.Π.Χ. και στη συνέχεια η ταχυδρομική αποστολή ειδοποίησης πληρωμής στον «παραβάτη», του οποίου τα στοιχεία παρέχονται από το Υπουργείο Μεταφορών στην παραχωρησιούχο εταιρία εφόσον η φωτογράφηση εγένετο νόμιμα κατά τα ανωτέρω, και σε περίπτωση μη πληρωμής εντός προθεσμίας 15 ημερών, η παραχωρησιούχος εταιρία δύναται να επιδιώξει την έκδοση διαταγής πληρωμής για το ποσό του μη καταβληθέντος αντιτίμου πλέον της προβλεπόμενης αστικής ποινής (άρθρο 24.1.5 σελίδα 142 της από 19/12/2006 σύμβασης παραχώρησης).

Σε καμμία δε περίπτωση δεν προβλέπεται η στέρηση του δικαιώματος διέλευσης των αρνουμένων η αδυνατούντων την καταβολή του αντιτίμου των διοδίων εκ μέρους των υπαλλήλων της εταιρίας η άλλου οργάνου, ακόμη δε και εκ μέρους της Τροχαίας, η άλλης Δημόσιας Αρχής.

Ο μηνυόμενος τα γνωρίζει αυτά πολύ καλά διότι τυγχάνει στέλεχος της παραχωρησιούχου εταιρίας και έχει γνώση των σχετικών κειμένων της σύμβασης και των νόμων που προαναφέρθηκαν.

Επειδή συνεπώς ο μηνυόμενος με τις παραπάνω περιγραφόμενες πράξεις του μου στέρησε με πρόθεση και χωρίς τη θέλησή μου, την ελευθερία κίνησής μου.

Επειδή η ανωτέρω συμπεριφορά του μηνυομένου σε βάρος μου στοιχειοθετεί το αδίκημα της παράνομης κατακράτησης κατ’ άρθρο 325 του Ποινικού Κώδικα.

Επειδή κατόπιν αυτών επιθυμώ, έως έχω δικαίωμα, την ποινική δίωξη και τιμωρία του, καθώς και κάθε άλλου υπευθύνου, ηθικού αυτουργού, συνεργού και συμμετόχου.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου.

Μηνύω και εγκαλώ τον ....................................του ................., κάτοικο .............., οδός ..........., τηλ. .............................................
    για το αδίκημα της παράνομης κατακράτησης κατ’ άρθρο 325 Π.Κ. και κάθε άλλον κατά νόμο υπεύθυνο και ζητώ την ποινική δίωξη και τιμωρία τους.

Δηλώνω παράσταση πολιτικής αγωγής για χρηματική μου ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης.

Προσκομίζω το κατά νόμο απαιτούμενο παράβολο.

Προσκομίζω και επικαλούμαι τα ακόλουθα έγγραφα προς υποστήριξη της μήνυσής μου :

……………………………..

Προτείνω μάρτυρες τους :

1) ..................................... του ......................., κάτοικο .................., οδός .....................................................

2)

Διορίζω πληρεξούσιό μου, συνήγορο πολιτικής αγωγής και αντίκλητο τον δικηγόρο Αθηνών ....................................................
    ή
    Κωνσταντίνο Παπαδάκη του Αλεξάνδρου (Α.Μ. Δ.Σ.Α. 13 679), οδός Κάνιγγος 23 3ος όροφος, τηλ. 210 – 383 4545, 6937 – 068612.

Αθήνα, / /2010

Ο μηνύων και εγκαλών.

LC8ERGR1

SUPERMARIONATIONjoe90
    εκτυπωστε το

σε Α4

καντε κοπιες

και οταν πλησιαζετε τον γκισε

δειξτε το στο ΜΟΥΛΑΡΙ

θα κλασει μεντες

ΨΕΚΑΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΕΛΙΕΩΣΑΤΕ

αντε γΕΙα ΜΠΟΜΠΟΛΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    ...cause the place seems still alive...

Απο το έντυπο μηνυσης...

Φτάνοντας στα διόδια των Αφιδνών δήλωσα στην ταμία που εργαζόταν εκείνη την ώρα στη θυρίδα υπ. αριθμ………….. ότι δεν επιθυμώ να καταβάλω το αντίτιμο, όπως και χιλιάδες άλλοι οδηγοί, διότι η καταβολή του αντιτίμου είναι αντισυνταγματική, παράνομη και καταχρηστική και δεν αναλογεί στη χρήση της οδού που έκανα και στην ποιότητά της.
    να είστε σίγουροι οτι εαν μιλάμε για διόδια που ΕΙΝΑΙ σε αυτοκινητόδρομο (δλδ εκτός Κορινθου-Πατρών και Τεμπών), το 'χετε χάσει το παιχνιδι...

Οποιος δικηγόρος στηρίζει μήνυση σε αυτά θελει απλα να σας φάει τα λεφτα...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

SUPERMARIONATIONjoe90
    ποια λεφτα ρε μαγκα μου εφαγε ο δικηγορος??

ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

και περα απο αυτα

νομικα εισαι λαθος 100%

ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΟΥ και περνα μια βολτα απο το συνηγορο ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

σφυριξα και ΕΛΗΞΕΣ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
    [...]σφυριξα και ΕΛΗΞΕΣ!!!
    οκ

Προφανώς υπαρχει αποφαση του ΣΤΕ που έχει κρίνει την ύπαρξη διοδίων στο σύνολό της αντισυνταγματική - απόφαση που την αγνοώ. Εαν ειναι έτσι εχεις δίκιο

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΔΙΟΔΙΑ

Παιδιά επανέρχομαι στο θέμα. Εφυγα Μεγαλη Δευτερα για Θεσ/νικη και γυρισα Μεγαλη Παρασκευη. Ενοειται οτι δεν πληρωσα πουθενα. Περνουσα αναμεσα απο τις διπλες μπαριερες που βρισκονται τερμα δεξια. Με το που χτυπουσε η σειρηνα(προς θεου οχι η παραγωγος εταιρια της ΤΖΟΥΛΙΑΣ) χαιρετουσα τους υπαλληλους που με κοιταζαν εκπληκτοι και συνεχιζα. Σε καποια διοδια μαλιστα μετα τις μπαρες υπηρχε ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΝ το οποιο βεβαιως-βεβαιως σφυριζε αδιαφορα.
    a022

Εγώ περιμένω καποιον e-passάκια, τον ακολουθώ σε κοντινή απόσταση 1,5-2 μέτρα και περνάω χωρίς καν σειρήνα. Αν δε μου κάτσει e-pass, πηγαίνω σε ταμείο, περνάει ο προηγούμενος τον ακολουθώ και περνάω κ εγώ, χτυπάει η γνωστή σειρήνα και όλα οκ.

Ένας φίλος μου έχει πει οτι τα διόδια στα Μάλγαρα είναι ακόμη κρατικά. Εκεί ισχύουν τα παλιά και η αστυνομία έχει λόγο, το νου σου.

Κάτι τέτοιο άκουσα και γω για τα διόδια των Μαλγάρων. Απλώς κάνω το κόλπο με το e-pas ή πίσω δεξιά απο νταλίκα και με το που σηκώνεται η μπάρα την κάνω. Μόνο όταν είμαι με τα τέσσερα τους δίνω αριθμό πινακίδων και αν δεν μου ανοίξουν κατεβαίνω και (ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ) σπρώχνω την μπάρα και περνάω.
    a022

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    στο κοματι κορινθος πατρα που ειναι ακομα απαραδεκτο δεν πληρωνω μεχρι να τελειωσει. στα υπολοιπα κανονικα.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    http://www.capital.gr/tax/Article.aspx?id=973279

Φορολογικό αδίκημα η μη πληρωμή των διοδίων

Πέμπτη, 20/05/2010

Ως φορολογικό αδίκημα θα λογίζεται η μη καταβολή του αντιτίμου στα διόδια, σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Υποδομών, την ώρα που αυξάνεται η δυσαρέσκεια των οδηγών για το πλήθος των διοδίων και το ύψος του αντιτίμου, αλλά και ο αριθμός των οδηγών που αρνούνται να πληρώσουν.

Οδηγοί έχουν φτάσει στα διοικητικά δικαστήρια, ενώ κάτοικοι και φορείς από πολλές περιοχές έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Η κυβέρνηση που έχει υπογράψει πληθώρα συμβάσεων με κοινοπραξίες που εκμεταλλεύονται τους σταθμούς διοδίων, θα στηρίζει τη νομοθετική ρύθμιση στο επιχείρημα ότι το δημόσιο χάνει έσοδα μέσω της μη είσπραξης ΦΠΑ.

Την ίδια ώρα έρχονται και νέοι σταθμοί διοδίων, επί της Εγνατίας Οδού, αρχικά σε Μάλγαρα και Πολύμυλο.

Πηγή: www.athina984.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ...μιας και ειχα καιρο να περασω διοδια και μαλιστα με αμαξι...

την προηγουμενη Κυριακη περασα απο τα διοδια των Αφιδνων. ολοι πληρωναν κανονικα απ οσο μπορουσα να δω. εγω οταν εφτασα λεω στον υπαλληλο οτι δεν θελω να πληρωσω και να μου ανοιξει την μπαρα.
    με στραβωκοιταξε και μου ειπε οτι θα πιστωθω στην εταιρια!
    Τον κοιταω και τον ρωταω τι σημαινει αυτο και μου απαντησε οτι θα κρατησει τον αριθμο μου, θα γραψει στην φωτεινη ταμπελα "επι πιστωσει" (ή καπως ετσι) και οτι χρωσταω στην εταιρια το αντιτιμο...

καλα, καλα του λεω, ανοιξε την μπαρα και περασα!

Ε? Δλδ?

Σελίδα 16 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ 17/01/2010
    από trelf στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 21:48
  2. Απαντήσεις: 283
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2009, 00:08
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 08:32
  4. διοδια