σωστότατος.Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
..ουτε εγω σε ειρωνευτηκα....μαλλον πηρα λιγο παραπανω αμυντικη σταση λογω του προηγουμενου ερωτοδικιου , εαν νομιζες οτι σε ειρωνευομαι ζητω συγνωμη.
...παιρνω αυτο που λες τοις μετρητοις και δεν το εκλαμβανω σαν ειρωνια και απο μερους σου!
...ειμαστε οκ?
Και τωρα η αποψη μου.Διαφωνω με οσα λες καθετα ,οριζοντια και διαγωνια...πιανεσαι απο το συμπερασμα της υποτιθεμενης ''πλακας'' και βγαζεις ακυρη οποιαδηποτε φυσικη βια....
εαν ηταν ετσι θα ειχες και δικιο , μαλιστα το παραδεχομαι πρωτος!!
...απο την αλλη εγω προσπαθησα να παραθεσω την γνωμη μου κανοντας μια ''μεταφορα'' στο σκηνικο Live και ασχετα οτι δεν φημιζομαι για την νευροψυχικη μου εγκρατεια , δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι που να εβλεπαν καποιον να σκαλιζει την μηχανη τους και να χαμογελαγανε...
Εχεις ομολογουμενως καλο γραπτο λογο αλλα επειδη προσωπικα μενω στην ουσια και κοιταω αποκλειστικα και μονο το αποτελεσμα , sorry αλλα χρειαζεται κατι περισσοτερο απο καλο βαθμο στην εκθεση και μια μεταφορα ala ξανθοπουλος για να πεισεις καποιον μηχανοβιο οταν βλεπει να του τσιτσιριζουν την μηχανη να χαμογελαει και μαλιστα να φοβοται και τις συνεπειες αν δεν χαχανιζει.....
και επειδη σαν ανθρωπος ποτε δεν μιλαω για κατι που δεν γνωριζω σου κανω γνωστο οτι πριν 4 χρονια ειχα τουλουμιασει ενα τσογλανι που μας ειχε γ@μησει τα αυτοκινητα στην λακουβα....
...μιση νυχτα στο τμημα , συμφωνια με τον γονιο να μην γινουν μυνησεις και ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ!!
...ανυπολογιστη αξια!
Όλα στην εποχή μας τα έχουμε κάνει για γέλια και για πλάκα.όχι δεν είναι όλα για πλάκα και χαβαλέ.αν τον τσακώνες και δεν σήκωνες χέρι να τον χτυπήσεις,θα έπρεπε τουλάχιστον να ειδοποιούσες τα στρουμφ έτσι για να χεζόταν λίγο...εγώ αυτό θα έκανα...