Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 94

Θέμα: Λεει θα το εκλεβε...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    ..ουτε εγω σε ειρωνευτηκα....μαλλον πηρα λιγο παραπανω αμυντικη σταση λογω του προηγουμενου ερωτοδικιου , εαν νομιζες οτι σε ειρωνευομαι ζητω συγνωμη.
    ...παιρνω αυτο που λες τοις μετρητοις και δεν το εκλαμβανω σαν ειρωνια και απο μερους σου!

...ειμαστε οκ?

Και τωρα η αποψη μου.Διαφωνω με οσα λες καθετα ,οριζοντια και διαγωνια...πιανεσαι απο το συμπερασμα της υποτιθεμενης ''πλακας'' και βγαζεις ακυρη οποιαδηποτε φυσικη βια....
    εαν ηταν ετσι θα ειχες και δικιο , μαλιστα το παραδεχομαι πρωτος!!

...απο την αλλη εγω προσπαθησα να παραθεσω την γνωμη μου κανοντας μια ''μεταφορα'' στο σκηνικο Live και ασχετα οτι δεν φημιζομαι για την νευροψυχικη μου εγκρατεια , δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι που να εβλεπαν καποιον να σκαλιζει την μηχανη τους και να χαμογελαγανε...

Εχεις ομολογουμενως καλο γραπτο λογο αλλα επειδη προσωπικα μενω στην ουσια και κοιταω αποκλειστικα και μονο το αποτελεσμα , sorry αλλα χρειαζεται κατι περισσοτερο απο καλο βαθμο στην εκθεση και μια μεταφορα ala ξανθοπουλος για να πεισεις καποιον μηχανοβιο οταν βλεπει να του τσιτσιριζουν την μηχανη να χαμογελαει και μαλιστα να φοβοται και τις συνεπειες αν δεν χαχανιζει.....

και επειδη σαν ανθρωπος ποτε δεν μιλαω για κατι που δεν γνωριζω σου κανω γνωστο οτι πριν 4 χρονια ειχα τουλουμιασει ενα τσογλανι που μας ειχε γ@μησει τα αυτοκινητα στην λακουβα....

...μιση νυχτα στο τμημα , συμφωνια με τον γονιο να μην γινουν μυνησεις και ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ!!

...ανυπολογιστη αξια!
    σωστότατος.
    Όλα στην εποχή μας τα έχουμε κάνει για γέλια και για πλάκα.όχι δεν είναι όλα για πλάκα και χαβαλέ.αν τον τσακώνες και δεν σήκωνες χέρι να τον χτυπήσεις,θα έπρεπε τουλάχιστον να ειδοποιούσες τα στρουμφ έτσι για να χεζόταν λίγο...εγώ αυτό θα έκανα...

..ουτε εγω σε ειρωνευτηκα....μαλλον πηρα λιγο παραπανω αμυντικη σταση λογω του προηγουμενου ερωτοδικιου , εαν νομιζες οτι σε ειρωνευομαι ζητω συγνωμη.
    ...παιρνω αυτο που λες τοις μετρητοις και δεν το εκλαμβανω σαν ειρωνια και απο μερους σου!

...ειμαστε οκ?

Και τωρα η αποψη μου.Διαφωνω με οσα λες καθετα ,οριζοντια και διαγωνια...πιανεσαι απο το συμπερασμα της υποτιθεμενης ''πλακας'' και βγαζεις ακυρη οποιαδηποτε φυσικη βια....
    εαν ηταν ετσι θα ειχες και δικιο , μαλιστα το παραδεχομαι πρωτος!!

...απο την αλλη εγω προσπαθησα να παραθεσω την γνωμη μου κανοντας μια ''μεταφορα'' στο σκηνικο Live και ασχετα οτι δεν φημιζομαι για την νευροψυχικη μου εγκρατεια , δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι που να εβλεπαν καποιον να σκαλιζει την μηχανη τους και να χαμογελαγανε...

Εχεις ομολογουμενως καλο γραπτο λογο αλλα επειδη προσωπικα μενω στην ουσια και κοιταω αποκλειστικα και μονο το αποτελεσμα , sorry αλλα χρειαζεται κατι περισσοτερο απο καλο βαθμο στην εκθεση και μια μεταφορα ala ξανθοπουλος για να πεισεις καποιον μηχανοβιο οταν βλεπει να του τσιτσιριζουν την μηχανη να χαμογελαει και μαλιστα να φοβοται και τις συνεπειες αν δεν χαχανιζει.....

και επειδη σαν ανθρωπος ποτε δεν μιλαω για κατι που δεν γνωριζω σου κανω γνωστο οτι πριν 4 χρονια ειχα τουλουμιασει ενα τσογλανι που μας ειχε γ@μησει τα αυτοκινητα στην λακουβα....

...μιση νυχτα στο τμημα , συμφωνια με τον γονιο να μην γινουν μυνησεις και ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ!!

...ανυπολογιστη αξια!
    το εξέλαβα για ειρωνεία αλλά αφού λες ότι δεν ήταν είμαστε οκ, δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω

από εκεί και πέρα,

εάν ήταν όπως είπα και πριν πλάκα (δεν μπορώ να ξέρω όπως και κανένας βέβαια), εμμένω στην άποψη μου και από ότι βλέπω περιέργως συμφωνείς και εσύ παρότι πριν έλεγες το αντίθετο αλλά οκ αφού συμφωνούμε δεν βλέπω πρόβλημα.

δεν ανέφερες για σκάλισμα μηχανής πιο πριν, αλλά απλά για ένα χαρτάκι που σου άφησε κάποιος οπότε και εκείνη την ώρα που το άφηνε να τον πετύχαινες δεν θα τον έβλεπες να σου <<σκαλίζει>> την μηχανή. Ομολογουμένως κανείς όπως λες δεν θα χαμογελούσε αλλά βλέποντας κάποιον να αφήνει ένα χαρτάκι δεν <<θα τα έπαιρνε και κρανίο>>, πιο πολύ περίεργος θα αισθανόταν για το τι γράφει στο χαρτάκι.... (εάν σκάλιζε τη μηχανή είναι τελείως διαφορετική συζήτηση νομίζω, οπότε είναι σημαντική λεπτομέρεια)

ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κατά πρώτον , κατά δεύτερον και εμένα το αποτέλεσμα με νοιάζει όπως όλους μας αλλά όπως είπα και πιο πάνω ένα χαρτάκι άφησε, ούτε σκάλισε, ούτε τσιτσίρισε, ούτε χαρχάλευσε από όσο καταλαβαίνω. Εκείνη την ώρα που αφήνουν ένα χαρτάκι στο όχημα μου εγώ θα σκεφτόμουν τις συνέπειες μιας τελείως αδικαιολόγητης επίθεσης μου με μανία σε κάποιον που δεν έκανε κάποια ζημιά άρα δεν διέπραξε κανένα έγκλημα για να του επιτεθώ και αν χαλιόμουν θα του έκανα μια φραστική επίθεση του τύπου <<τι κανεις εκεί ρε @@ θα σε γ@@@σω>> αλλά θα έμενε εκεί δεν είπα ότι θα έπινα και μπύρες μαζί του. Εσύ μάλλον κακώς δεν το σκέφτεσαι.

το τσογλάνι που τουλούμιασες στο ξύλο δεν θα το υπερασπιστώ καθότι έκανε ζημιά στο όχημα το δικό σου και των άλλων παραδίπλα οπότε καλά του έκανες, εδώ μιλάμε για τελείως διαφορετική περίπτωση όμως και καλό θα είναι να μπορέσεις και εσύ να δεις την μεγάλη διαφορά που υπάρχει στις 2 περιπτώσεις που αναφέρεις, αν την καταλάβεις εξάλλου δεν νομίζω ότι θα διαφωνούμε πλέον.

αυτό που αναφέρεις προϋποθέτει να τα βρεις με το γονιό του τσογλανιού και μπορεί να έχει ανυπολόγιστη αξία, αλλά....

η προϋπολογισμένη αξία του να μην τα βρεις με το γονιό γιατί αυτός θα ξέρει τα δικαιώματα του και θα σε πάει στα δικαστήρια για ξυλοδαρμό να δεις πόσο θα σε πονέσει και θα σου κοστίσει αν παρ ελπίδα σου συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο που δεν στο εύχομαι σε καμία περίπτωση

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    αν τον τσακώνες και δεν σήκωνες χέρι να τον χτυπήσεις,θα έπρεπε τουλάχιστον να ειδοποιούσες τα στρουμφ έτσι για να χεζόταν λίγο...εγώ αυτό θα έκανα...
    αυτό το καταλαβαίνω και συμφωνώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    σωστότατος.
    Όλα στην εποχή μας τα έχουμε κάνει για γέλια και για πλάκα.όχι δεν είναι όλα για πλάκα και χαβαλέ.αν τον τσακώνες και δεν σήκωνες χέρι να τον χτυπήσεις,θα έπρεπε τουλάχιστον να ειδοποιούσες τα στρουμφ έτσι για να χεζόταν λίγο...εγώ αυτό θα έκανα...
    Ναι ρε φιλε...αλλα μεχρι να ερθουν τα παιδια με τα μπλε αυτος εκει θα περιμενε?

Η αυτοδικια ειναι μια πολυ παρεξηγημενη εννοια , λογω του hollywood μαλλον....
    ..η αληθεια κρυβεται πισω απο πολυ πιο απλα πραγματα οπως η απωλεια περιουσιακων στοιχειων , η αδικια και η ανυπαρκτη δικαιοσυνη.

Λυπαμαι αν ταραζω σε πολλους τα νερα , αλλα οταν συνδυαζονται τα παραπανω η αυτοδικια ειναι η τελευταια λυση. (..η αλλη λυση ειναι η ''αδιαφορια-και-πληρωνε'', αλλα δεν ειμαι προσωπικα καλος σε αυτην)

...και φυσικα δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε και να ειρωνευομαστε!...ο καθενας επιλεγει και τραβα τον δρομο του.....

θα κατσω να δω τον αλλον να μου πειραζει την περιουσια και θα φοβηθω τις συνεπειες?...πορτ μπαγκαζ και οινοφυτα.....

Βεβαια δεν συνεβη τιποτα απο αυτα χτες , απλα ηταν αρωγος για μια πολυ πιο γενικη συζητηση.
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

...κατσε μεγαλε να σε ''κοψω'' σε quotακια γιατι εισαι χειμαρος...

Βασικα δεν σε προλαβα γιατι πριν ειπα οτι δεν εγινε και η καταστροφη του κοσμου , απλα γενικευτηκε η κουβεντα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

εάν ήταν όπως είπα και πριν πλάκα (δεν μπορώ να ξέρω όπως και κανένας βέβαια), εμμένω στην άποψη μου και από ότι βλέπω περιέργως συμφωνείς και εσύ παρότι πριν έλεγες το αντίθετο αλλά οκ αφού συμφωνούμε δεν βλέπω πρόβλημα.
    ...δεν συμφωνω ακριβως.....ειπα ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι εγινε , απλα ΚΛΙΝΩ προς την αποψη οτι επροκειτο για αστειο.

δεν ανέφερες για σκάλισμα μηχανής πιο πριν, αλλά απλά για ένα χαρτάκι που σου άφησε κάποιος οπότε και εκείνη την ώρα που το άφηνε να τον πετύχαινες δεν θα τον έβλεπες να σου <<σκαλίζει>> την μηχανή. Ομολογουμένως κανείς όπως λες δεν θα χαμογελούσε αλλά βλέποντας κάποιον να αφήνει ένα χαρτάκι δεν <<θα τα έπαιρνε και κρανίο>>, πιο πολύ περίεργος θα αισθανόταν για το τι γράφει στο χαρτάκι.... (εάν σκάλιζε τη μηχανή είναι τελείως διαφορετική συζήτηση νομίζω, οπότε είναι σημαντική λεπτομέρεια)

....εχεις δικιο , δεν ανεφερα οτι το γαντζακι ειναι μεσα απο την ποδια δεξια , κατω απο την κλειδαρια.
    Το μηχανακι ηταν παρκαρισμενο με τον φραχτη στα δεξια , οποτε για να φτασει καποιος εκει το κουλο του επρεπε να σκυψει και να απλωθει πανω απο το μηχανακι , συν του οτι θα επρεπε να σκαλισει 3cm κατω απο την κλειδαρια....

Τεσπα , και επειδη οταν βλεπεις καποιον να χαρχαλευει (επιμενω) την κλειδαρια , δεν μπορεις να ξερεις απο την υπερενταση αν εχει ηδη παραβιασει τα λουκετα η οχι...τρελαινεσαι και τρεχεις αμεσως....

Σημαντικη παραλειψη απο μερους μου (και σοβαρολογω).

...αν ηταν ετσι οποιος αφηνε χαρτακια για διαφημηση ΙΚΤΕΟ , θα ηταν τωρα στο νοσοκομειο , και οι διανομεις διαφημιστικων εντυπων θα κολλαγαν βαρεα/ανθυγιεινα ενσημα..

το τσογλάνι που τουλούμιασες στο ξύλο δεν θα το υπερασπιστώ καθότι έκανε ζημιά στο όχημα το δικό σου και των άλλων παραδίπλα οπότε καλά του έκανες, εδώ μιλάμε για τελείως διαφορετική περίπτωση όμως και καλό θα είναι να μπορέσεις και εσύ να δεις την μεγάλη διαφορά που υπάρχει στις 2 περιπτώσεις που αναφέρεις, αν την καταλάβεις εξάλλου δεν νομίζω ότι θα διαφωνούμε πλέον.

αυτό που αναφέρεις προϋποθέτει να τα βρεις με το γονιό του τσογλανιού και μπορεί να έχει ανυπολόγιστη αξία, αλλά....

η προϋπολογισμένη αξία του να μην τα βρεις με το γονιό γιατί αυτός θα ξέρει τα δικαιώματα του και θα σε πάει στα δικαστήρια για ξυλοδαρμό να δεις πόσο θα σε πονέσει και θα σου κοστίσει αν παρ ελπίδα σου συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο που δεν στο εύχομαι σε καμία περίπτωση
    ...η ''ανυπολογιστη αξια'' παει για την ικανοποιηση για το ξυλο που εφαγε , αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.

Θα εκανα και εγω μηνυση για φθορα περιουσιας και με μαρτυρες ολη την κακομοιρα την γειτονια που ειχε παθει τα ιδια......δεν επαιζε σου λεω να μπλεξω!

...α!...δεν σου ειπα και για το ξυλο που εφαγε απο τον πατερα του μετα!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Παντως πολυ παλια ενας ζακιαπρε κλεφτρονις μου ειχε φαει λεφτα ...... 60.000δρχ με ενα ωραιο κολπο ....... ουτε ασχοληθηκα μου εφτανε που καταλαβα οτι ο κολητος μου τα εκανε πλακακια με αυτον ........... Ε λοιπον οποτε εβλεπε την μανα μου , της ελεγε , πες του γιου σου οτι τα λεφτα θα του τα φερω......... ετσι εσχετα ειχε αναλαμπες ........... λες κ του τα ζητησα.......

πς τελικα τον εφαγαν τον τυπο .......... καλα ναναι εκει που ειναι ......... εκανε καλη σουζα τρωγοντας σουβλακι ............
    love will save the planet,hate is a good start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    μου ειχε φαει λεφτα ...... 60.000δρχ με ενα ωραιο κολπο .......
    ...πες μας και το κολπο ρε φιλε!Πως στα εφαγε?

Ντρεπομαι πραγματικα ομως .............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    με ενα ωραιο κολπο ....... εκανε καλη σουζα τρωγοντας σουβλακι ............
    ποιο κολπο ??? καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη ... γιατι ναναι τα κολπα ?

σουζα - σουβλακι ??? πως τον φαγανε τελικα ?

Κοναν : Μιλας με γριφους γεροντα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    το παμε διαμαχες?

Να πω, να πω?????

:wacko:

Ντρεπομαι πραγματικα ομως .............
    Μ@λκς δεν ειναι αυτος που κανει την μ@λκια.....ειναι αυτος που την ξανακανει!

(αλλιως)...το δις εξ'αμαρτειν ουκ ανδρος σοφου

...οσο ανοητο και αν ακουγεται , θα μπορουσες να ''βγαλεις'' κατι καλο απο αυτην την εμπειρια προειδοποιωντας και αλλους!

...εχω ακουσει πολλα και διαφορα που κατορθωνουν τα κλεφτρονια να μηχανευονται για να σου παρουν την μηχανη ή να αποσπασουν χρηματικα ποσα....δεν μπορει να ειναι τοσο κακο ρε φιλε.....

...εκτος βεβαια αν δεν θες να πεις , αλλα εσυ το ανεφερες....

Ειμουν 16 ετων χαρτζιλικας ........ του λεω του κολητου θελω λαστιχα ......... το ακουει το αλανι ........ μου λεει εγω εδω παμφθηνα ........ παμε το βραδυ στο δασακι νικαιας ..... μου λεει κοιτα , το παληκαρι που θα τα φερει , ειναι κλεφτρονι κ δε θελει να τον δεις , ασε τα λεφτα σεκεινο το σημειο , θα αφησει τα λαστιχα κ πας κ τα περνεις ........ το κανω :a028: , βλεπω ενα τυπο , περνει τα λεφτα αφηνει μια μαυρη σακουλα , παω εγω .......... τιποτα !!!!!!! ολοι ειχαν φυγει ......... κ εριξα κατι γελια .......... :rotflmao: :rotflmao: , ουτε κ εγω ξερω γιατι ........ ? Τεσπα αφου εκαναν μια βδομαδα κοκα παρτυ ...... με πιανου φταλε αραγε ......????? Με βρισκει κ μου λεει οτι ο αγνωστος Χ μας εξαπατησε ........... στην μανα μου ελεγε οτι θα μου τα δωσει πισω τα λεφτα ......... εγω δεν του ειχα ζητησει τιποτα ......... απλα κοιταγα τον κολητο μου , στα ματια σιωπηλα .......... Στην πορεια γνωρισα κ αλλους 15 , που τον εψαχναν ............ Δε του κανα κατι ....... ηταν ειδη κατεστραμενος , ετσι κ αλλιως , σπιτι παραγκα , εθισμενος , κατεστραμενη οικογενεια ......... σκασιλα μου ..... ειχα πολλα λεφτα τοτε..... απλα ηταν το πρωτο ραγισμα στην λεξη φιλια ....... μια λεξη που καποτε σημαινε πολλα........

Νέο μέλος Το avatar του/της zagaro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Στυλό bic και πάμε στο οπισθόφυλλο...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ειμουν 16 ετων χαρτζιλικας ........ του λεω του κολητου θελω λαστιχα ......... το ακουει το αλανι ........ μου λεει εγω εδω παμφθηνα ........ παμε το βραδυ στο δασακι νικαιας ..... μου λεει κοιτα , το παληκαρι που θα τα φερει , ειναι κλεφτρονι κ δε θελει να τον δεις , ασε τα λεφτα σεκεινο το σημειο , θα αφησει τα λαστιχα κ πας κ τα περνεις ........ το κανω :a028: , βλεπω ενα τυπο , περνει τα λεφτα αφηνει μια μαυρη σακουλα , παω εγω .......... τιποτα !!!!!!! ολοι ειχαν φυγει ......... κ εριξα κατι γελια .......... :rotflmao: :rotflmao: , ουτε κ εγω ξερω γιατι ........ ? Τεσπα αφου εκαναν μια βδομαδα κοκα παρτυ ...... με πιανου φταλε αραγε ......????? Με βρισκει κ μου λεει οτι ο αγνωστος Χ μας εξαπατησε ........... στην μανα μου ελεγε οτι θα μου τα δωσει πισω τα λεφτα ......... εγω δεν του ειχα ζητησει τιποτα ......... απλα κοιταγα τον κολητο μου , στα ματια σιωπηλα .......... Στην πορεια γνωρισα κ αλλους 15 , που τον εψαχναν ............ Δε του κανα κατι ....... ηταν ειδη κατεστραμενος , ετσι κ αλλιως , σπιτι παραγκα , εθισμενος , κατεστραμενη οικογενεια ......... σκασιλα μου ..... ειχα πολλα λεφτα τοτε..... απλα ηταν το πρωτο ραγισμα στην λεξη φιλια ....... μια λεξη που καποτε σημαινε πολλα........
    ..ενταξει ρε μεγαλε!...πιτσιρικος εισουνα και το'χαψες!

Βασικα στην λεξη: ''κλεφτρονι'' επρεπε να χαλαγες την συμφωνια και να λακιζες , αλλα τεσπα....

Το ξανακανες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ..ενταξει ρε μεγαλε!...πιτσιρικος εισουνα και το'χαψες!

Βασικα στην λεξη: ''κλεφτρονι'' επρεπε να χαλαγες την συμφωνια και να λακιζες , αλλα τεσπα....

Το ξανακανες?

εσυ που πουλας συνεχως λαστιχα εδω μεσα, μπας και ξερεις κανεναν απο δαυτους?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

συγνωμη "ρε", δεν γνωριζόμαστε!

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σιγά που δεν θα τό'κανα κι αυτό !
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 259
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 09:51
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2006, 20:17
  3. Θα το πάρω, μια 2η 3η 4η....γνώμη
    από J.R στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 13:55
  4. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2006, 10:51
  5. Θα το βρουν το γηπεδο η οχι
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2004, 13:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία