Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
Εμένα δε με ενδιαφέρει αν κοιτάζει ή όχι. Το θέμα είναι πως ακούω το indiana jones theme και δεν καταλαβαίνω αν είναι το cd ή η κοπέλα με το synth. Αν μπει άλλο ένα video με κάποιον* άλλο που να κάνει το ίδιο ακριβώς με την ίδια επιτυχία, θα το βουλώσω για πάντα! Να η ευκαιρία να με ξεφορτωθείτε, αφού είδατε κι αποείδατε με τα ban και τις @@ριές.
*Όχι απαραίτητα κάποιος από σας. Άλλον Έλληνα ερασιτέχνη που παίζει μουσική στο παιδικό του δωμάτιο!
και που ξερεις οτι δεν κουναει απλα τα χερια της και παιζει ενα cd απο πισω?
Αντε γιατι ολα τα ξερετε!
Ακουγονται "λαθη" χρονισμου στο Star Wars που φαινεται οτι δεν ειναι CD.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
με το συγκεκριμενο σαουντρακ εχω μεγαλωσει οποτε...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Καχύποπτε!!!!
Και που ξέρεις ότι ο Rossi δεν έχει αυτοματισμούς στη μηχανή του????
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ακουγονται "λαθη" χρονισμου στο Star Wars που φαινεται οτι δεν ειναι CD.
Τώρα εξηγούνται όλα!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
δεν μιλησα για το original cd!
και δεν λεω οτι ειναι!
Ομως καποιος, απο αυτους που "ψαρωνει" (γι αυτους μιλαμε εξ αρχης) πως ξερει οτι δεν παιζει το cd με τα tracks που εγραψε καποιος στο cubase ή αλλου και απλα η οποια κοπελα, εγω, εσυ, ο άλλος, κουναμε τα χερια μας?
Ιωαννα ασ το... δεν εχει καμμια σχεση το ενα με το αλλο!
Ο ενας ειναι παγκοσμιος και ασχολειται ολη η υφηλιος μαζι του και η αλλη ειμαι (οπως προειπα) εσυ, εγω, ο Α ή ο Β που μπορει να "ψαρωσει" ευκολα καποιον!
Και η γιαγια μου ψαρωνει με τον καθε "ροσι" στο δρομο πως γινεται να μη πεφτει η μοτο οταν πλαγιαζει εστω και 10 μοιρες!
![]()
Νταξ' με την ίδια λογική, οτι ακουμε σε συναυλίες και νυχτομάγαζα μπορεί να ειναι πλέιμπακ....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
δεν μιλησα για το original cd!
και δεν λεω οτι ειναι!
Ομως καποιος, απο αυτους που "ψαρωνει" (γι αυτους μιλαμε εξ αρχης) πως ξερει οτι δεν παιζει το cd με τα tracks που εγραψε καποιος στο cubase ή αλλου και απλα η οποια κοπελα, εγω, εσυ, ο άλλος, κουναμε τα χερια μας?[...]![]()
Τι;![]()
Είναι;![]()
:rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Νταξ' με την ίδια λογική, οτι ακουμε σε συναυλίες και νυχτομάγαζα μπορεί να ειναι πλέιμπακ....
Τι;![]()
Είναι;![]()
:rotflmao:
σε συναυλιες παιζει!
σε "σκυλαδικα" οχι!
ακουγεται αλλωστε!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δε νομίζεις πως είναι πολύ τέλειος ο συγχρονισμός των κινήσεών της με τη μουσική για να παίζει cd; Αν έπαιζε playback, ακόμη κι από δικό της cd, ο συχρονισμός θα έμοιαζε με το συγχρονισμό των χειλιών των ηθοποιών με τον ήχο, σε γιαπωνέζικη μεταγλωτισμένη ταινία καράτε του '80 στα Ελληνικά κι εσύ να με ρωτούσες "πως ξέρεις πως δεν είναι 'Ελληνες που έτρωγαν πολύ ρύζι;"Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Αντε γιατι ολα τα ξερετε!![]()
Δε νομίζεις πως είναι πολύ τέλειος ο συγχρονισμός των κινήσεών της με τη μουσική για να παίζει cd;
οχι
επισης δεν ειπα οτι ειναι κανενας μπετατζης που εκατσε στα πληκτρα!
καμιά φρουτόκρεμα ,δεν έτρωγες ????
Δεν είπα πως είπες κάτι τέτοιο. Απλώς το ηχητικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Δε νομίζω πως μειώνει τις ικανότητες κανενός, το να εκφράσουμε οι μη έχοντες σχέση με το άθλημα, το θαυμασμό μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
οχι
επισης δεν ειπα οτι ειναι κανενας μπετατζης που εκατσε στα πληκτρα!
Δεν είπα πως είπες κάτι τέτοιο. Απλώς το ηχητικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Δε νομίζω πως μειώνει τις ικανότητες κανενός, το να εκφράσουμε οι μη έχοντες σχέση με το άθλημα, το θαυμασμό μας.
δε θα πω σε κανενα τι να θαυμασει και τι οχι!
οπως "εντυπωσιακο" δεν ειναι για ολους απαραιτητα το ιδιο!
Εγω απλως εκανα μια παρατηρηση με τη δική μου κρίση, τις οποιες γνωσεις (αν μου επιτρεπεις) εχω και οπως θα ειδες δεν το λεω μονο εγω!
και για να τελειωνουμε, οκ, η μικρη Γ@Μ@ΕΙ!!!!
Οπως κι εγω που στα 14 (το χω και σε βιντεο) επαιζα το θεμα απο το Midnight Express του G. Moroder σε ενα τετοιο οργανο και ολοι ειχαν μεινει μλκες!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Οπως κι εγω που στα 14 (το χω και σε βιντεο) επαιζα το θεμα απο το Midnight Express του G. Moroder σε ενα τετοιο οργανο και ολοι ειχαν μεινει μλκες!
![]()
![]()
ρώτησες γιατί; :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
οχι βεβαια... ξερεις ποσο ειχε το εισιτήριο για star wars? δεν περισσευαν λεφτα για πεταμαΑρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
καμιά φρουτόκρεμα ,δεν έτρωγες ????![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais