κοίτα τσαντίλα τα παπούδια .....![]()
Εχω μια κόρη 24 χρονών και ένα γιο 20.
Εγώ είμαι 52.
Ομως ..... καμμιά κουφ@λα έρευνα δεν θα με πείσει να μην καβαλάω το Versys μου και παρέα με την κυρά (συνομήλικη), να μην φεύγουμε για τις εκδρομές μας.
JP
oxi re trelos eisai?kai fisika na sinexiseis.....apla na valeis mpagkaziera na kouvalas ta xapia sou....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
se peirazw vevaiws vevaiws....
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Και να παίρνουν φωτιά τα διαστημόπλοια λόγω βραχυκυκλωμάτων που προκαλούσε η αιωρούμενη σε μηδενική βαρύτητα σκόνη γραφίτη σε ατμόσφαιρα με 60% οξυγόνο. Αθάνατη κομουνιστική ευρηματικότητα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
καλα ρε
εδω φτιαξαν το διαστημικο στυλο
ενω μπορουσαν να γραφουν με μολυβι οπως οι ρωσσοι![]()
![]()
The Doctor. (no, really!)
Κοίτα προσεκτικά στο www.syrgamis.com τι μπορούν να κάνουν τα παππούδια χα χα χαΑρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
κοίτα τσαντίλα τα παπούδια .....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Από τι ηλικία ρε παιδιά ονομαζόμαστε παππούδια;
Έχω αρχίσει να ανησυχώ!
42 είμαι.Τη βγάζω η μαζεύω υπογραφές;
Ε,δεν είμαι και σαν την Πελοπόννησο!![]()
ρε μια δευτερα ταχω τα αμερικανακια![]()
που θα μας πουν να μην καβαλάμε.....![]()
ρε αντε γ@μηθητε ρε![]()
(γιατι εγω δεν σας μπορώ ολους πια)![]()
![]()
αντε........................αντε...........................γιατι αντε![]()
μικροι μεγαλοι στο καφενειο γιναμε
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Αφου την εχω γλυτωσει με τα 1000αρια τις δεκαετια του 1980 δεν νομιζω, θα 100σταρισωΒεβαια μακρια απο πεσιμο γιατι τα σπασμενα του 80 αν ξανασπασουν απαπαπα ξουτττ.Παντα ορθιοι ολοι παιδες.
![]()
Το μαχαιρι εφτασε κοκαλο η καθομαστε η μενουμε.
Ρε μαν εσυ γιατι αρπαζεσαι?Για μεγαλους μιλαει η ερευναΑρχικά δημιουργήθηκε από tai
ρε μια δευτερα ταχω τα αμερικανακια![]()
που θα μας πουν να μην καβαλάμε.....![]()
ρε αντε γ@μηθητε ρε![]()
(γιατι εγω δεν σας μπορώ ολους πια)![]()
![]()
οχι για τον Highlander.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Σεβασμός ρε ζουμπουρλούδια...που θεωρούμαστε γέροι στα δεύτερα ...άντα!!!!
Μην ξεχνάμε πως ο μέσος όρος ζωής του ανθρώπου συνεχώς αυξάνεται.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jps
Εχω μια κόρη 24 χρονών και ένα γιο 20.
Εγώ είμαι 52.
Ομως ..... καμμιά κουφ@λα έρευνα δεν θα με πείσει να μην καβαλάω το Versys μου και παρέα με την κυρά (συνομήλικη), να μην φεύγουμε για τις εκδρομές μας.Σε πάω για οτι λες αλλα και γιατί έχεις Versys!
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αμερικανοί ερευνητές αναφέρουν ότι όσο αυξάνεται η ηλικία των μοτοσικλετιστών, τόσο περισσότερο αυξάνονται και οι πιθανότητες οι επιπτώσεις ενός τροχαίου ατυχήματος να είναι εξαιρετικά σοβαρές. Ειδικοί του Πανεπιστημίου Ρότσεστερ στη Νέα Υόρκη διαπίστωσαν ότι οι μεγαλύτερης ηλικίας μοτοσικλετιστές έχουν ιδιαίτερα αυξημένες πιθανότητες να μετέχουν σε ένα τροχαίο ατύχημα και να τραυματιστούν σοβαρά (ή ακόμη και να χάσουν τη ζωή τους) σε σχέση με τους νεότερους μοτοσικλετιστές. Οι ερευνητές κατέληξαν στα συμπεράσματά τους αφού μελέτησαν 62.000 περιπτώσεις μοτοσικλετιστών ηλικίας 17-89 ετών σε χρονικό διάστημα εννέα ετών. Διαπίστωσαν ότι όσοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν μηχανές μετά την ηλικία των 40 ετών τραυματίζονται με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα αλλά και πολύ πιο σοβαρά από ό,τι οι νεότεροι. Αλλο ενδιαφέρον εύρημα είναι ότι ένας μοτοσικλετιστής άνω των 40 ετών θα μείνει περισσότερο καιρό στο νοσοκομείο ή μπορεί ακόμη και να χάσει τελικά τη ζωή του από ελαφρότερα τραύματα από εκείνα που έχει υποστεί κάποιος νεότερος μοτοσικλετιστής.
πηγή : Το Βήμα online
pes stous amerikanous na pane na mami8oune
afti an ixan pio poli mialo 8a tous epiane ponokefalos...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
to rekor taxititas gia kato apo 1000 kivika pankosmios to exi ena geronti 70 xronon apo tin afstralia me 321 xilimotera
ama to spasi kans pitsirikas ta ksanaleme![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
καλα ρε ηθελα να ξερα κανεις δε καταλαβε τι λεει η ερευνα?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: