Εισαι υπερβολικη....................Οχι Ευη μην νευριασεις πλακα κανω.Δεν θελω να σε προκαλεσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΚΟΥΛΑΔΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ
ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ... ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΩ....
![]()
![]()
![]()
![]()
Εισαι υπερβολικη....................Οχι Ευη μην νευριασεις πλακα κανω.Δεν θελω να σε προκαλεσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτοι που λες ειναι οι οικοδομοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
με κρανος μπουφαν μποτες...(σε αντιθεση με καποια χρονια πριν που ηταν αμανικοι ακρανωτοι με το τσιγαρο στο στομα)
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Εισαι υπερβολικη....................Οχι Ευη μην νευριασεις πλακα κανω.Δεν θελω να σε προκαλεσω.![]()
![]()
![]()
αναλογος αν εισαι κουλαδι η οχι :rotflmao:![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Κουλη με λενε αρα και κουλαδι το δευτερο μου ονομα.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αναλογος αν εισαι κουλαδι η οχι :rotflmao:![]()
![]()
![]()
δεν ηξερα οτι πρεπει να πουλησω το shoei μου και να παρω nova για να καβαλησω παπι....Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε φιλε αμα εισαι με την παπια με το ΧΡ1000 και το πετσινο του πρωταθλητη,ε καζουρα θα τη φας, μη περιμενεις διαφορετικη αντιδραση
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παλι καλα που διαβασα τα ποστ σου και εμαθα οτι πρεπει να περιμενω καζουρα απο ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟΥΣ οταν με βλεπουν πανω σε παπι με τον ιδιο εξολισμο που φοραω και οταν καβαλαω μια απο τις μηχανες μου...
Εχεις πολλες?Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
οταν καβαλαω μια απο τις μηχανες μου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δεν ηξερα οτι πρεπει να πουλησω το shoei μου και να παρω nova για να καβαλησω παπι....
παλι καλα που διαβασα τα ποστ σου και εμαθα οτι πρεπει να περιμενω καζουρα απο ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟΥΣ οταν με βλεπουν πανω σε παπι με τον ιδιο εξολισμο που φοραω και οταν καβαλαω μια απο τις μηχανες μου...
den eipa οτι πρεπει να βαλεις νοβα...
η του υψους η του βαθους ειστε εδω μεσα...
εδω μεσα ειστε η rx7 gp ακομα και οταν κανετε στατικο ποδηλατο στο σπιτι, αλλιως κρανος πρακτικερ για παντου...ελεος
ημουν ξεκαθαρος...αν οδηγας την παπια μονο, και εχεις ενα κρανος χρ1000, πανε χαμενες οι αρετες του, ενω με τα μισα λεφτα μπορεις να εχεις ενα αξιοπρεπες κρανος, που θα σε προστατεψει το ιδιο...
το ιδιο και για το δερματινο
αντε ψαχνεστε να αρπαχτειτε ολοι με το παραμικρο...τετοια εποχη η ιδια συζητηση γινεται καθε χρονο...
και εχουν και αλλοι πολλες μηχανες, δεν εισαι ο μονος...
![]()
μα δε τα εβαλα μαζι σου... εσυ δε κανεις καζουρα σε καποιον που φοραει arai με το παπι του, φανταζομαι, γιατι αλλιως δεν θα υπήρχε λογος να εισαι σε αυτο το φορουμ ... το θεμα ειναι οτι πρωτη φορα διαβαζω οτι καποιος συμφωνει με αυτη την λογικη τεσπα... τσακο μια μπυρα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μα δε τα εβαλα μαζι σου... εσυ δε κανεις καζουρα σε καποιον που φοραει arai με το παπι του, φανταζομαι, γιατι αλλιως δεν θα υπήρχε λογος να εισαι σε αυτο το φορουμ ... το θεμα ειναι οτι πρωτη φορα διαβαζω οτι καποιος συμφωνει με αυτη την λογικη τεσπα... τσακο μια μπυρα![]()
ρε δεν ειπα οτι συμφωνω με αυτη τη λογικη![]()
![]()
![]()
απλα ειπα, πως ειναι πολυ πιθανο να βρεθει καποιος να ριξει καζουρα
καζουρα στο δρομο δε κανω σε κανεναν, ειτε ειναι σαν αστακος, ειτε ειναι με ολοσωμη, ειτε με φανελακι αμανικο ασπρο και λαδωμενο μαλλι
![]()
Ετσι ειναι ο τρουπερ οταν κατεβαινει απο τη μηχανη :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ειτε με φανελακι αμανικο ασπρο και λαδωμενο μαλλι
[/B]
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
καποιος γραφει με το νικναμε του ιντι πρεπει να τον παρω τηλ να του το πωΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
![]()
:rotflmao:
και εκεί που είσαι στο φανάρι με το σκούτερ ,αρμάτωμενη με όλα τα καλά σου-σκάει τύπας με ΤDΜ αρμάτωμενος με φανέλακι,παντόφλα,ζελέ,δίπλα σου και με ειρωνικό υφακι σου πετάει το άλλο "κολλημα":Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ XR-1000 ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ
ΕΠΙΣΕΙΣ ΦΟΡΑΩ ΜΠΟΤΕΣ SIDI ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑ ΚΑΚΟΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΩΜΑΤΙΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ
![]()
-κοίτα ρε που καβάλαν και τα κοριτσάκια ρόδα και το παίζουν μούρη με τα σκούτερ...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
και εκεί που είσαι στο φανάρι με το σκούτερ ,αρμάτωμενη με όλα τα καλά σου-σκάει τύπας με ΤDΜ αρμάτωμενος με φανέλακι,παντόφλα,ζελέ,δίπλα σου και με ειρωνικό υφακι σου πετάει το άλλο "κολλημα":
-κοίτα ρε που καβάλαν και τα κοριτσάκια ρόδα και το παίζουν μούρη με τα σκούτερ...
![]()
![]()
![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
αμαν!!!! μου το εχουν πειΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
και εκεί που είσαι στο φανάρι με το σκούτερ ,αρμάτωμενη με όλα τα καλά σου-σκάει τύπας με ΤDΜ αρμάτωμενος με φανέλακι,παντόφλα,ζελέ,δίπλα σου και με ειρωνικό υφακι σου πετάει το άλλο "κολλημα":
![]()
![]()
και αλλα κουλα σαν και αυτο και σαν αυτα που γραφει το αρχικο ποστ του θρεντ
με τη μηχανη ποτε δεν μου εχουν πει τπτ....αλλα να μου πεις δεν προλαβαινουν κιολας:rotflmao:
![]()
![]()
επισεις αν και κυκλοφορω ολη μερα σε αθηνα και πειραια κανεις δεν με εχει γραψει στο ΣΕ ΕΙΔΑ οπωτε μαλλον ουτε με το
ταιφουν με προλαβαινουνχαχαχαχαχχαχΧΑΧΑΧ
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
....οπωτε μαλλον ουτε με το
ταιφουν με προλαβαινουνχαχαχαχαχχαχΧΑΧΑΧ
Μένουν μακρυά απο την μποχα του σαράβαλου....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.