Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 86

Θέμα: ο καλος που εχεις ειναι οσο και τα κυβικα της μηχανης σου?

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΚΟΥΛΑΔΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ... ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΩ....
    Εισαι υπερβολικη....................Οχι Ευη μην νευριασεις πλακα κανω.Δεν θελω να σε προκαλεσω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

με κρανος μπουφαν μποτες...(σε αντιθεση με καποια χρονια πριν που ηταν αμανικοι ακρανωτοι με το τσιγαρο στο στομα)
    Αυτοι που λες ειναι οι οικοδομοι.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Εισαι υπερβολικη....................Οχι Ευη μην νευριασεις πλακα κανω.Δεν θελω να σε προκαλεσω.

αναλογος αν εισαι κουλαδι η οχι :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

αναλογος αν εισαι κουλαδι η οχι :rotflmao:
    Κουλη με λενε αρα και κουλαδι το δευτερο μου ονομα.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ρε φιλε αμα εισαι με την παπια με το ΧΡ1000 και το πετσινο του πρωταθλητη,ε καζουρα θα τη φας, μη περιμενεις διαφορετικη αντιδραση

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    δεν ηξερα οτι πρεπει να πουλησω το shoei μου και να παρω nova για να καβαλησω παπι....

παλι καλα που διαβασα τα ποστ σου και εμαθα οτι πρεπει να περιμενω καζουρα απο ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟΥΣ οταν με βλεπουν πανω σε παπι με τον ιδιο εξολισμο που φοραω και οταν καβαλαω μια απο τις μηχανες μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

οταν καβαλαω μια απο τις μηχανες μου...
    Εχεις πολλες?

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    δεν ηξερα οτι πρεπει να πουλησω το shoei μου και να παρω nova για να καβαλησω παπι....

παλι καλα που διαβασα τα ποστ σου και εμαθα οτι πρεπει να περιμενω καζουρα απο ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟΥΣ οταν με βλεπουν πανω σε παπι με τον ιδιο εξολισμο που φοραω και οταν καβαλαω μια απο τις μηχανες μου...

den eipa οτι πρεπει να βαλεις νοβα...

η του υψους η του βαθους ειστε εδω μεσα...

εδω μεσα ειστε η rx7 gp ακομα και οταν κανετε στατικο ποδηλατο στο σπιτι, αλλιως κρανος πρακτικερ για παντου...ελεος

ημουν ξεκαθαρος...αν οδηγας την παπια μονο, και εχεις ενα κρανος χρ1000, πανε χαμενες οι αρετες του, ενω με τα μισα λεφτα μπορεις να εχεις ενα αξιοπρεπες κρανος, που θα σε προστατεψει το ιδιο...

το ιδιο και για το δερματινο

αντε ψαχνεστε να αρπαχτειτε ολοι με το παραμικρο...τετοια εποχη η ιδια συζητηση γινεται καθε χρονο...

και εχουν και αλλοι πολλες μηχανες, δεν εισαι ο μονος...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    μα δε τα εβαλα μαζι σου... εσυ δε κανεις καζουρα σε καποιον που φοραει arai με το παπι του, φανταζομαι, γιατι αλλιως δεν θα υπήρχε λογος να εισαι σε αυτο το φορουμ ... το θεμα ειναι οτι πρωτη φορα διαβαζω οτι καποιος συμφωνει με αυτη την λογικη τεσπα... τσακο μια μπυρα

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    μα δε τα εβαλα μαζι σου... εσυ δε κανεις καζουρα σε καποιον που φοραει arai με το παπι του, φανταζομαι, γιατι αλλιως δεν θα υπήρχε λογος να εισαι σε αυτο το φορουμ ... το θεμα ειναι οτι πρωτη φορα διαβαζω οτι καποιος συμφωνει με αυτη την λογικη τεσπα... τσακο μια μπυρα

ρε δεν ειπα οτι συμφωνω με αυτη τη λογικη

απλα ειπα, πως ειναι πολυ πιθανο να βρεθει καποιος να ριξει καζουρα

καζουρα στο δρομο δε κανω σε κανεναν, ειτε ειναι σαν αστακος, ειτε ειναι με ολοσωμη, ειτε με φανελακι αμανικο ασπρο και λαδωμενο μαλλι

ειτε με φανελακι αμανικο ασπρο και λαδωμενο μαλλι

[/B]
    Ετσι ειναι ο τρουπερ οταν κατεβαινει απο τη μηχανη :rotflmao:
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

καποιος γραφει με το νικναμε του ιντι πρεπει να τον παρω τηλ να του το πω :rotflmao:

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ XR-1000 ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ

ΕΠΙΣΕΙΣ ΦΟΡΑΩ ΜΠΟΤΕΣ SIDI ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑ ΚΑΚΟΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΩΜΑΤΙΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΚΟΥΛΑΔΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ... ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΩ....
    και εκεί που είσαι στο φανάρι με το σκούτερ ,αρμάτωμενη με όλα τα καλά σου-σκάει τύπας με ΤDΜ αρμάτωμενος με φανέλακι,παντόφλα,ζελέ,δίπλα σου και με ειρωνικό υφακι σου πετάει το άλλο "κολλημα":
    -κοίτα ρε που καβάλαν και τα κοριτσάκια ρόδα και το παίζουν μούρη με τα σκούτερ...
    :rotflmao:

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    και εκεί που είσαι στο φανάρι με το σκούτερ ,αρμάτωμενη με όλα τα καλά σου-σκάει τύπας με ΤDΜ αρμάτωμενος με φανέλακι,παντόφλα,ζελέ,δίπλα σου και με ειρωνικό υφακι σου πετάει το άλλο "κολλημα":
    -κοίτα ρε που καβάλαν και τα κοριτσάκια ρόδα και το παίζουν μούρη με τα σκούτερ...

επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    αμαν!!!! μου το εχουν πει και αλλα κουλα σαν και αυτο και σαν αυτα που γραφει το αρχικο ποστ του θρεντ
    με τη μηχανη ποτε δεν μου εχουν πει τπτ....αλλα να μου πεις δεν προλαβαινουν κιολας :rotflmao:

επισεις αν και κυκλοφορω ολη μερα σε αθηνα και πειραια κανεις δεν με εχει γραψει στο ΣΕ ΕΙΔΑ οπωτε μαλλον ουτε με το
    ταιφουν με προλαβαινουν χαχαχαχαχχαχΧΑΧΑΧ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ....οπωτε μαλλον ουτε με το
    ταιφουν με προλαβαινουν χαχαχαχαχχαχΧΑΧΑΧ

Μένουν μακρυά απο την μποχα του σαράβαλου....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η Δεκαετία του Μηδέν και τα Παιδιά της
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2010, 13:12
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2007, 16:18
  3. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2005, 10:52
  4. Η περιπετεια με τα λαδια της μηχανης μου TDM 850
    από petros047 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks