δυο προβληματα που με εχουν απασχολησει πολυ...
το πιο ευκολο πρωτα...
σε ενα Typhoon που εχω το μπροστηνο φρενο ακουμπαει μεχρι το γκριπ κατα το φρεναρισμα..
οσο εξαερωση καιαν κανω δεν υπαρχει βελτιωση (δεν γινετε πιο "σκληρη" η μανετα δλδ). Φταιει το οτι τα τακακια ειναι τελειωμενα? πως ακριβος γινετε αυτο??
το πιο δυσκολο τωρα...
εχω και ενα DT200R (3ET) το οποιο οταν πιγα να το βαλω μπροστα (μετα απο 2 μηνες ακινησιας) δεν επερνε με τιποτα μπροστα... κοιταζωντας το μπουζι το ειδα "λαδωμενο" και υπεθεσα οτι κατι παιζει με την αντλια λαδιου ή οτι η τσιμουχα στοφαλου τα ειχε παιξει... αφου το παιδεψα πολυ ωρα το παρατησα... εκανε παντος να παρει κανα δυο φορες αλλα ματαια.. (ερηχνα βενζινη απο την τρυπα του μπουζι)
μετα απο κανα 2 μηνο που κατεβικα ξανα Ζακυνθο τα παντα ηταν κολημενα... και τελικα καταλαβα οτι ηταν παραφλου και οχι λαδυ...
καποια φλατζα προφανος δεν αντεξε... η γλικοζη (μαλον) απο το παραφλου ειχε επικαθησει παντου και ειχε κολησει τα παντα... αρκει να σας πω πως το πιστονι ξεκολησε απο τον κυλινδρο με εντονες σφηριες![]()
![]()
![]()
μετα απο κανα 24ωρο μουλιασμα σε λαδι ξεκολησε και ο στροφαλος...
το προβλημα ηταν οταν ανοιξα το καρμπιρατερ... τα παντα κολημενα και εκει απο παραφλου!!! παντου ενα πρασινοπο φιλμ...
πως στο καλο μπικε και στο καρμπιρατερ το παραφλου???![]()
![]()
ενας μαστορας που ρωτησα μου ειπε οτι μαλλον περασε μεσα απο τα reed... παιζει οτνος κατι τετοιο?