από το startpoint η φωτογραφία
http://users.ntua.gr/cv99124/diafora/Dscf5959.jpg
![]()
![]()
από το startpoint η φωτογραφία
http://users.ntua.gr/cv99124/diafora/Dscf5959.jpg
![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
ΒΟΛΑΡΑΑΑΑαααααα!
σου 'ρχομαι αυριο λεμεεεεεε!
![]()
![]()
![]()
![]()
"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"
ρε nimbus αρχιζω να ανησυχω για εσενα...
ολοκαινουριο σουπερντουπερ μοτορι (Ιταλικο) σε συνδυασμο με Σ.Κ. και το αποτελεσμα ειναι κεραυνοι και ουρανια τοξα???
και οχι βολτες μεχρι τελικης πτωσεως και ηλιοβασιλευμετα με τον ετσι...
καθησυχασε με σε παρακαλω... μονο μην μου το γυρισεις στα ποιηματα και στα τραγουδια... δεν θα το αντεξω...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
ρε nimbus αρχιζω να ανησυχω για εσενα...
ολοκαινουριο σουπερντουπερ μοτορι (Ιταλικο) σε συνδυασμο
δεν χρειάζεται να ανησυχείς, διόλου![]()
![]()
κάνω απίστευτες βόλτες καθημερινά με την καινούργια μου μηχανήτο ότι δεν το αναφέρω, δεν λέει κάτι
![]()
![]()
για αυτό μικρέ μου, οφείλω να σε καθησυχάσω, ότι ειμαι μια χαρα![]()
όταν θα σταματήσω να μιλάω για ποίηση και μουσική, μόνο τότε να ανησυχήσεις![]()
![]()
![]()
Για την ώρα, i feel good!!!![]()
![]()
aΚαι πίστεψέ με, δεν χρειάζεται κανείς "έτσι"για να απολαύσεις ένα ηλιοβασίλεμα
![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
εκτος και αν εχεις το lap top μαζι πανω στο μηχανακι και γραφεις οταν καθε φορα που σταματας στα φαναρια ή για καφε δεν δικαιολογητε τοσο μπλα μπλα...![]()
![]()
![]()
οταν ειχα πρωτο φτιαξει το DT μου 200αρι με εχανε το σπιτι μου...
εφεβγα πρωι και γυρναγα οταν σουρουπονε... δεν ειχαμε κινητα τοτε και δεν ειχα και λευτα για φαγητο... τα ειχα βαλει βενζινη...![]()
και δεν σταματαγα για καφε και ετσι... αφου ειχα μαθει να κανω ασκησεις ξεπιασματος πανω στο μηχανακι (επεσα και κανα δυο φορες οταν προσπαθουσα να πετυχω πληρη περιστροφη του σωματος εν κινηση...![]()
![]()
)
αυτα βεβαια σε ηλικια 17-18 χρονο
αν εσυ feel good τωτε εμενα δεν μου drop λογος...![]()
![]()
οσο για την ποιηση δικιο εχεις... οταν τα καναρηνια τραγουδανε δεν υπαρχει δηλιτηριοδες αεριο στην ατμοσφαιρα... αλλα πολλα ποιηματα και πολοι στοιχοι βρε παιδι μου... που στο καλο τους εχετε αποθυκευμενους?
![]()
![]()
![]()
![]()
εδω ομως πιστευω εχεις λαθος...Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
a Και πίστεψέ με, δεν χρειάζεται κανείς "έτσι"για να απολαύσεις ένα ηλιοβασίλεμα
![]()
![]()
αν δεν υπαρχει κανεις-καμια (αναλογα τα γουστα) διπλα ο ηλιος ειναι ο ιδιος και στις 12 το μεσημερι... στρογκηλος και κητρινος...
και οταν λεω διπλα ενοω και νοερα αγαπητη nimbus...
δεν βλεπεις με τα ματια αλλα με το μιαλο...![]()
![]()
![]()
Φίλε μου, ημουν το μεσημέρι έξω με την μοτοπαρέα μουΑρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
εκτος και αν εχεις το lap top μαζι πανω στο μηχανακι και γραφεις οταν καθε φορα που σταματας στα φαναρια ή για καφε δεν δικαιολογητε τοσο μπλα μπλα...![]()
![]()
![]()
οταν ειχα πρωτο φτιαξει το DT μου 200αρι με εχανε το σπιτι μου...
εφεβγα πρωι και γυρναγα οταν σουρουπονε... δεν ειχαμε κινητα τοτε και δεν ειχα και λευτα για φαγητο... τα ειχα βαλει βενζινη...![]()
και δεν σταματαγα για καφε και ετσι... αφου ειχα μαθει να κανω ασκησεις ξεπιασματος πανω στο μηχανακι (επεσα και κανα δυο φορες οταν προσπαθουσα να πετυχω πληρη περιστροφη του σωματος εν κινηση...![]()
![]()
)
αυτα βεβαια σε ηλικια 17-18 χρονο
αν εσυ feel good τωτε εμενα δεν μου drop λογος...![]()
![]()
οσο για την ποιηση δικιο εχεις... οταν τα καναρηνια τραγουδανε δεν υπαρχει δηλιτηριοδες αεριο στην ατμοσφαιρα... αλλα πολλα ποιηματα και πολοι στοιχοι βρε παιδι μου... που στο καλο τους εχετε αποθυκευμενους?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νυσάφι πιά, δεν γίνεται να είμαι ολες τις ωρες εν απουσία από το sweet home!!! Βλέπεις, με περιμένανε τα λουλούδια μου να τα ποτίσω, να απλώσω τα ρούχα, να σιδερώσω, να σκεφτώ τι θα μαγειρέψω αύριο....και τόσα άλλα! Λοιπόν?![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
ααααχαχαχαχα.........Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
να σκεφτώ τι θα μαγειρέψω αύριο....![]()
![]()
![]()
![]()
:a34:
εδω ομως πιστευω εχεις λαθος...
αν δεν υπαρχει κανεις-καμια (αναλογα τα γουστα) διπλα ο ηλιος ειναι ο ιδιος και στις 12 το μεσημερι... στρογκηλος και κητρινος...
και οταν λεω διπλα ενοω και νοερα αγαπητη nimbus...
δεν βλεπεις με τα ματια αλλα με το μιαλο...![]()
![]()
![]()
Το ότι θεωρείς ότι είμαι λάθος, από το ότι είμαι λάθος, απέχει χιλιόμετραγια κάποιον άλλον/η είμαι ίσως σωστή
![]()
Καλέ μου sonic,
υπάρχουν άνθρωποι, που είτε έχουν κάποιον δίπλα τους, είτε όχι, ο ήλιος τους φαινεται το ίδιο και το αυτό!Ουπς!!! Διακρίνω ένα είδος κυνισμού αυτών των ατόμων???
Και υπάρχουν άνθρωποι (βλέπε nimbus), που δεν περιμένουν να ερωτευτούν για να ξεχωρήσουν την ομορφιά που τους περιβάλλειΑυτοί οι άνθρωποι εκτιμούν την κάθε στιγμή, γύρο τους...και πίστεψέ με, το ηλιοβασίλεμα το απόψινό, δεν θα είναι ίδιο με το αυριανό
![]()
Γιατί καλέ μου sonic, τα συναισθήματα αλλάζουν, μέρα με την μέρα, and you know why??? Because, έρχονται μέρες καλές:wacko:
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
λοιπον τι?Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
Φίλε μου, ημουν το μεσημέρι έξω με την μοτοπαρέα μου![]()
Νυσάφι πιά, δεν γίνεται να είμαι ολες τις ωρες εν απουσία από το sweet home!!! Βλέπεις, με περιμένανε τα λουλούδια μου να τα ποτίσω, να απλώσω τα ρούχα, να σιδερώσω, να σκεφτώ τι θα μαγειρέψω αύριο....και τόσα άλλα! Λοιπόν?![]()
![]()
![]()
![]()
θες να ερθω να σου κανω τις δουλειες του σπιτιου και να μαγηρεψω ή να ερθω να οδηγαω το μηχανακι (καλα καλα μηχαναρα) σου οταν δεν το κανεις εσυ?![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
οσο για το παραπανω προσεξα πολυ τις λεξεις που επελαξα...
ετσι ειπα πιστευω οχι απο αμβροτητα αλλα λογο διαφορετικοτητας ατομου...
συμφωνο στο εξης παντος... "τα συναισθήματα αλλάζουν"
![]()
![]()
![]()
λοιπον τι?![]()
![]()
![]()
θες να ερθω να σου κανω τις δουλειες του σπιτιου και να μαγηρεψω ή να ερθω να οδηγαω το μηχανακι (καλα καλα μηχαναρα) σου οταν δεν το κανεις εσυ?![]()
![]()
![]()
:
Φίλε μου,
σε ευχαριστώ για την ευγενική προσφορά σου, αλλά επετρεψέ μου, να βασίζομαι στις δικές μου ικανότητες για τις δουλειές του σπιτιού. Κι όπως βλέπεις, βασίζομαι και στις οδηγικές μου ικανότητες
![]()
![]()
![]()
το μόνο που μπορεί να κάνει ένα αρσενικό, να μου προτίνει καμιά ιδέα, τι να μαγειρέψω αύριο![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus