καπτεν το χα σκεφτει αλλα λεω δν μπιπ (αλλα μαλλον ημουν τυχερος)...
παντως μου λεγαν καπιοι γνωστοι μου και ενα φιλος απο δω , οτι αν θες να γινεις καλυτερος οδηγος μπες χωμα... δν το πολυ πιστευα να πω τν αμαρτια μ αλλα μ το που βγηκα ασφαλτο ειχα μια τελειως διαφορετικη αισθηση...... πραγματικα η ασφαλτος φενοταν παιχνιδι σε σχεση με το χωμα.....
Να πω την εμπειρια μου πανω στο θεμα ασφαλεια...Και εμενα ετσι μου την ειχε βαρεσει 2-3 φορες και ειχα βγει με το ttr250 3-4 φορες σε χωμα μονος και χωρις εξοπλισμο....
Εκει στα νταμαρια,πανω απο την σπηλια του νταβελη εκανα μια μαλακια και ραγισα ενα δαχτυλο με τα πολλα...Δυσκολευτηκα πολυ να γυρισω...Αν ειχα χτυπησει χειροτερα ή δεν δουλευε η μηχανη θα ειχα προβλημα....Ειναι πραγματικα καλο να εχεις εξοπλισμο για να μην σπασεις τιποτα και καποιον φιλο...
Τις προαλες στην βαρυμποπη επεσε η μηανη απο πανω μου,και εγω πανω σε εναν θαμνο και δεν μπορουσα να σηκωθω...εσταζε και η βενζινη.... :P Ευτυχως σηκωσε ο φιλος μου την μηχανη....
http://www.youtube.com/watch?v=P-odnY4tEKo
ολοι οι καλοι χωρανε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Pilgrimage
Όμορφα...και γω θέλωωωωω...![]()
![]()
Προσοχη παιδακια μονο στην αρχη... οσα παθαινεις στις αρχες, δεν τα παθαινεις μετα ουτε σε 50 αγωνες!
θελει ρεγουλα και οσο γινεται περισσοτερο εξοπλισμο!
ξεκιναμε με μποτες και επιγονατιδες
συνεχιζουμε με επιαγκονιδες και θωρακα
και τελος ενα ανοιχτο κρανακι για πιο ελευθερη αναπνοη!
![]()
+ 950 !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Φιλική συμβουλή: Μην πηγαινεις μονος σε τετοια κομματια...
Κατα τα άλλα![]()
![]()
![]()
Ειδικά αν η εμπειρία σου είναι μικρή, ο εξοπλισμός σου ελλιπής και το μηχανάκι σου δεν είναι καθαρόαιμο enduro, με τα αντίστοιχα λάστιχα-σαμπρέλες,κλπ...![]()
δεν είναι κράνος μπότες και μετά τα άλλα?Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ολοι οι καλοι χωρανε!
Προσοχη παιδακια μονο στην αρχη... οσα παθαινεις στις αρχες, δεν τα παθαινεις μετα ουτε σε 50 αγωνες!
θελει ρεγουλα και οσο γινεται περισσοτερο εξοπλισμο!
ξεκιναμε με μποτες και επιγονατιδες
συνεχιζουμε με επιαγκονιδες και θωρακα
και τελος ενα ανοιχτο κρανακι για πιο ελευθερη αναπνοη!
![]()
Get your motor running..
κρανος γαντια μπουφαν με προστατευτικα τα θεωρω ντεφακτο αφου υποτιθεται πως κυκλοφορειτε στο δρομο και υπαρχουν ηδη σαν εξοπλισμος!Αρχικά δημιουργήθηκε από Pilgrimage
δεν είναι κράνος μπότες και μετά τα άλλα?
και παντα θα αφηνετε πίεση οταν πατατε χωμα, 15 PSI μπρός πίσω
![]()
μάλιστα δάσκαλε.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
κρανος γαντια μπουφαν με προστατευτικα τα θεωρω ντεφακτο αφου υποτιθεται πως κυκλοφορειτε στο δρομο και υπαρχουν ηδη σαν εξοπλισμος!
και παντα θα αφηνετε πίεση οταν πατατε χωμα, 15 PSI μπρός πίσω
![]()
![]()
![]()
Get your motor running..
Χμμμ..Αυτο με την πιεση εχω ερωτηση...Πως ξερουμε ποσα ειναι τα psi? και εννοω...Υπαρχει εργαλειο που μας δειχνει?και πως λεγεται?
manometro χειρος= 20 ευρω , 1 bar=14.5 PSIΑρχικά δημιουργήθηκε από NUKE
Χμμμ..Αυτο με την πιεση εχω ερωτηση...Πως ξερουμε ποσα ειναι τα psi? και εννοω...Υπαρχει εργαλειο που μας δειχνει?και πως λεγεται?
ή περνας απο το τελευταιο βενζιναδικο που συναντας πριν μπεις χωμα.
tnx για την απαντηση....Κατι τελευταιο...Αν κανεις καμοια 10αρια ηρεμα χιλιομετρα σε ασφαλτο ετσι,πειραζει?
οχι... απλα ζεσταινεται πολυ και φθειρεται πιο γρηγορα... 10 χλμ δε πειραζει, παραπανω απο 20 ειναι υπερβοληΑρχικά δημιουργήθηκε από NUKE
tnx για την απαντηση....Κατι τελευταιο...Αν κανεις καμοια 10αρια ηρεμα χιλιομετρα σε ασφαλτο ετσι,πειραζει?