Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: stabilizater

Αρχικά δημιουργήθηκε από ela ela

Εμενα το τιμονι μου μπορει να παιξει μερικες φορες στις μεγαλες ταχυτητες και σημειωτεων με τον πολυ αερα στην εθνικη και καμια στις στροφες με ανωμαλιες του δρομου....
    BINGO!!!

Στις μεγάλες ταχυτητες λοιπόν (200+ ας πουμε) σε χτυπάει αλυπητα ο αέρας...απο κάπου πρεπει να κρατηθείς, σωστά??? Ε, μπορεί να μην το έχεις καταλάβει και στην προσπάθεια σου να ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ επάνω στην μοτο να κρατιέσαι ΚΑΙ απο το τιμόνι...αυτό σημαίνει οτι εσύ προκαλείς τις ταλαντώσεις στο μπροστινο ή τις ενισχύεις...βγές παγανιά και προσπάθησε να κρατιεσαι επάνω στην μοτο ΜΟΝΟ σφιγγοντας τα γονατα σου στο τεπόζιτο και τα μαρσιπιέ, μόλις ακουμπώντας το τιμόνι...επίσης αν είσαι και σκυμμένος ακόμα καλύτερα...γιατί οταν τρώς ριπές αέρα απο τον κορμό σου πηγαίνουν οι ταλαντώσεις στην μοτο...δοκιμασε το με πολύ χαλαρά χερια, δοκιμασε το και με το να τα σφίγγεις...θα δείς αμέσως την διαφορά...

Το κουνημα στις στροφές με σαμαράκι μεσα στην στροφή μου φαινεται απολυτα φυσιολογικό...το θέμα απο εκεί και πέρα είναι αν εξελισεται το κουνημα σε κάτι πιο επικίνδυνο ή αν αποσβαίνεται μόνο του (και εδώ βοηθάει να μην σφιγγεις το τιμόνι)...

Το μπροστινό και πίσω σετάρισμα των αναρτήσεων μπορεί να είναι προσωπική υποθεση για τον καθένα οπως πολύ σωστά ανέφερες αλλά μια μοτοσυκλέτα με λαθος σετάρισμα ή λάθος ελατήρια για μενα κοκ, για σένα ή για τον άλλον μπορουν να προκαλέσουν (να κάνουν πιο φανερά/επώδυνα) αρκετά προβληματάκια σχετικά με την οδική συμπεριφορά...

Αν λοιπόν εσύ θεωρείς οτι η λύση στο πρόβλημα σου είναι το σταμπιλιζατέρ εγώ είμαι μαζί σου...αγορασε ένα, βαλτο και πραγματικά θα χαρώ πολύ να μάθω απο πρώτο χέρι τι συμπεριφορά έχει ένα Ζ750 με αυτό...

Μην υποτιμάς πάντως τον ρόλο των αναρτήσεων και τον σωστών ρυθμίσεων τους (που φυσικά ειναι ανάλογα τον αναβάτη/βαρος/δρομοι που κινειται/οδηγικό στυλ κοκ)...αν υποθετικά είχες μια ανάρτηση που θα μπορουσε να αποσβέσει εκείνο το σαμαράκι στην στροφή που σε τάραξε, δεν θα σκεφτόσουν αυτή την στιγμή το σταμπιλιζατέρ...οχι τουλάχιστον για αυτόν τον λόγο...

ΥΓ: εγώ πάλι σαν "κοινό παρονομαστή" εχω το γεγονός οτι το τιμόνι του Ζ750 (δεν ξέρω για του 1000 δεν το έχω οδηγήσει ποτέ) ειναι πολύ "γρήγορο" ή για να το περιγραψω λιγο καλύτερα, δεν είναι καθόλου βαρύ όπως ένός ss...εκει καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ το πως ενιωσε ο gmakris...οπως ακριβως έτσι ενιωσε και φίλος μου με ss οταν καβάλησε το δικό μου...ανασφάλεια για αυτόν τον λόγο...υποθέτω οτι είναι θέμα συνηθειας...

ΥΓ2: προσωπικά δεν εχω να σου προτείνω κάποια λύση εκτός απο να μην σφίγγεις τα χέρια στο τιμόνι (ΑΝ το κάνεις) και αυτό επειδή προσωπικά το έχω δεί στην πράξη...δεν θεωρώ τον εαυτό μου γνώστη του αντικειμένου...επικοδομητική συζήτηση κάνουμε, οκ??? Οι αποφάσεις είναι δικιές σου...
    http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
    "That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    πυροβολημένοι αναβατες επρεπε να το τονισω...
    Ελα βρε, με φώναξες???

Αρχικά δημιουργήθηκε από modeerf
    BINGO!!!

ΥΓ: εγώ πάλι σαν "κοινό παρονομαστή" εχω το γεγονός οτι το τιμόνι του Ζ750 (δεν ξέρω για του 1000 δεν το έχω οδηγήσει ποτέ) ειναι πολύ "γρήγορο" ή για να το περιγραψω λιγο καλύτερα, δεν είναι καθόλου βαρύ όπως ένός ss...εκει καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ το πως ενιωσε ο gmakris...οπως ακριβως έτσι ενιωσε και φίλος μου με ss οταν καβάλησε το δικό μου...ανασφάλεια για αυτόν τον λόγο...υποθέτω οτι είναι θέμα συνηθειας...
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ STREETFIGHTER ΚΑΙ ΟΧΙ STREET ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ... ΚΟΦΤΕΡΟ ... ΕΛΑΦΡΥ .... ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ SS , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ..
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από modeerf
    [B]BINGO!!!

Στις μεγάλες ταχυτητες λοιπόν (200+ ας πουμε) σε χτυπάει αλυπητα ο αέρας...απο κάπου πρεπει να κρατηθείς, σωστά??? Ε, μπορεί να μην το έχεις καταλάβει και στην προσπάθεια σου να ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ επάνω στην μοτο να κρατιέσαι ΚΑΙ απο το τιμόνι...αυτό σημαίνει οτι εσύ προκαλείς τις ταλαντώσεις στο μπροστινο ή τις ενισχύεις...βγές παγανιά και προσπάθησε να κρατιεσαι επάνω στην μοτο ΜΟΝΟ σφιγγοντας τα γονατα σου στο τεπόζιτο και τα μαρσιπιέ, μόλις ακουμπώντας το τιμόνι...επίσης αν είσαι και σκυμμένος ακόμα καλύτερα...γιατί οταν τρώς ριπές αέρα απο τον κορμό σου πηγαίνουν οι ταλαντώσεις στην μοτο...δοκιμασε το με πολύ χαλαρά χερια, δοκιμασε το και με το να τα σφίγγεις...θα δείς αμέσως την διαφορά...

Το κουνημα στις στροφές με σαμαράκι μεσα στην στροφή μου φαινεται απολυτα φυσιολογικό...το θέμα απο εκεί και πέρα είναι αν εξελισεται το κουνημα σε κάτι πιο επικίνδυνο ή αν αποσβαίνεται μόνο του (και εδώ βοηθάει να μην σφιγγεις το τιμόνι)...

Το μπροστινό και πίσω σετάρισμα των αναρτήσεων μπορεί να είναι προσωπική υποθεση για τον καθένα οπως πολύ σωστά ανέφερες αλλά μια μοτοσυκλέτα με λαθος σετάρισμα ή λάθος ελατήρια για μενα κοκ, για σένα ή για τον άλλον μπορουν να προκαλέσουν (να κάνουν πιο φανερά/επώδυνα) αρκετά προβληματάκια σχετικά με την οδική συμπεριφορά...

Αν λοιπόν εσύ θεωρείς οτι η λύση στο πρόβλημα σου είναι το σταμπιλιζατέρ εγώ είμαι μαζί σου...αγορασε ένα, βαλτο και πραγματικά θα χαρώ πολύ να μάθω απο πρώτο χέρι τι συμπεριφορά έχει ένα Ζ750 με αυτό...

Μην υποτιμάς πάντως τον ρόλο των αναρτήσεων και τον σωστών ρυθμίσεων τους (που φυσικά ειναι ανάλογα τον αναβάτη/βαρος/δρομοι που κινειται/οδηγικό στυλ κοκ)...αν υποθετικά είχες μια ανάρτηση που θα μπορουσε να αποσβέσει εκείνο το σαμαράκι στην στροφή που σε τάραξε, δεν θα σκεφτόσουν αυτή την στιγμή το σταμπιλιζατέρ...οχι τουλάχιστον για αυτόν τον λόγο...

ΥΓ2: προσωπικά δεν εχω να σου προτείνω κάποια λύση εκτός απο να μην σφίγγεις τα χέρια στο τιμόνι (ΑΝ το κάνεις) και αυτό επειδή προσωπικά το έχω δεί στην πράξη...δεν θεωρώ τον εαυτό μου γνώστη του αντικειμένου...επικοδομητική συζήτηση κάνουμε, οκ??? Οι αποφάσεις είναι δικιές σου... Φιλε modeerf χαιρομαι που τα λεμε και ευλπιστω να τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη για καφε και βολτα!!!!!
    Αν δεις καποιον στην εθνικη(Αθηνων-Κορινθου) σκυμενο σαν σαυρα πανω σε ενα z να χτυπαει 200αρες αυτος θα ειμαι εγω!!!!!Ο κολος μου ειναι τερμα πισω το κεφαλι μου κοιταει κοντερ τα γονατα μου σφιγουνε το τεποζιτο,για να κρατιεμαι καπως.......
    Γιαυτο εχω παραγγειλη και τη ζελατινα givi,πηρα τα φωτα σου απο εσενα και νομιζω οτι θα κανει δουλεια!!!!Οσο για τις αναρτησεις στο αμαξι μου τις εχω αλλαξει 3 φορες για να πετυχω αυτο που θελω.....φαντασου ποσο συνυδητοποιημενος ειμαι με το θεμα αυτο,απλα στο z δεν εχω βρει την ευκαιρια να ασχοληθω και να το ψαξω βαθυτερα το θεμα αλλα θα το κανω και αυτο με το καιρο του!!!!!!!!Ως τοτε πρεπει να κανονισουμε μια βολτοκαφεσυναντηση να τα πουμε και απο κοντα!!!!!!!!!!!!!!!
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

Αν δεις καποιον στην εθνικη(Αθηνων-Κορινθου) σκυμενο σαν σαυρα πανω σε ενα z να χτυπαει 200αρες αυτος θα ειμαι εγω!!!!!Ο κολος μου ειναι τερμα πισω το κεφαλι μου κοιταει κοντερ τα γονατα μου σφιγουνε το τεποζιτο,για να κρατιεμαι καπως.......
    Γιαυτο εχω παραγγειλη και τη ζελατινα givi,πηρα τα φωτα σου απο εσενα και νομιζω οτι θα κανει δουλεια!!!!Οσο για τις αναρτησεις στο αμαξι μου τις εχω αλλαξει 3 φορες για να πετυχω αυτο που θελω.....φαντασου ποσο συνυδητοποιημενος ειμαι με το θεμα αυτο,απλα στο z δεν εχω βρει την ευκαιρια να ασχοληθω και να το ψαξω βαθυτερα το θεμα αλλα θα το κανω και αυτο με το καιρο του!!!!!!!!Ως τοτε πρεπει να κανονισουμε μια βολτοκαφεσυναντηση να τα πουμε και απο κοντα!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΤΗΣGIVI ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΝΩ ΣΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ (ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΗ) ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ
    Υ.Γ:ΑΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΣ BARRACUDA
    ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ
    ΠΑΟΚ 4

Απο λουτρακι ειμαι συναντιομαστε δεν υπαρχει θεμα....και θα τρυπησεις το μασκακι??αμαρτια δεν ειναι???
    Απο αερα κανει τιποτα?γιατι της givi ειναι καλη απο οτι λεει ο modeerf!Και της barracuda ωραια ειναι ομως δεν αντιλεγω....
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

Απο λουτρακι ειμαι συναντιομαστε δεν υπαρχει θεμα....και θα τρυπησεις το μασκακι??αμαρτια δεν ειναι???
    Απο αερα κανει τιποτα?γιατι της givi ειναι καλη απο οτι λεει ο modeerf!Και της barracuda ωραια ειναι ομως δεν αντιλεγω....
    Να σε πώ κάτι...

Αν έχεις χρόνο ξαναδιάβασε το Givi Windscreen για Z750 και θυμίσου οτι είναι υποκειμενικές αποψεις...

Κατα την γνώμη μου μπορείς να πάρεις οποιαδήποτε ΨΗΛΗ ζελατίνα για να κάνεις την δουλεια σου, οπότε αν σου αρέσει κάποια άλλη (ΨΗΛΗ, το ξαναλέω) go for it, δεν είναι ανάγκη να είναι η givi...οι κλασσικές ζελατίνες που βάζουν πολλοι στο 750 για να μοιαζει στο 1000 δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα απο άποψη προστασίας παράείναι κοντές...

Αν γουστάρεις την Baracuda και αν είναι ψηλή, χτύπα την...

Εσυ που εχεις δει τη givi απο κοντα και την εχες δοκιμασει κιολας για την barracuda τη γνωμη εχεις πως τη βλεπεις σα ζελατινα......καλη φαινεται;Εχει ιδιο υψος με τη givi;Σιγουρα δεν θα εβαζα καμια απο αυτες που ανεφερες,που ειναι κοντες και κανουν να μοιαζουν με το 1000.
    Η γνωμη σου αν ξερεις σεβαστη

AN THN ΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ Π.Μ
    ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ
    ΠΑΟΚ 4

Εσυ που εχεις δει τη givi απο κοντα και την εχες δοκιμασει κιολας για την barracuda τη γνωμη εχεις πως τη βλεπεις σα ζελατινα......καλη φαινεται;Εχει ιδιο υψος με τη givi;Σιγουρα δεν θα εβαζα καμια απο αυτες που ανεφερες,που ειναι κοντες και κανουν να μοιαζουν με το 1000.
    Η γνωμη σου αν ξερεις σεβαστη
    Επειδή δεν έχω προσωπική εμπειρία από άλλες ζελατίνες Ζ750 (μονο απο δευτερο χέρι απο φίλους με τις κλασσικές κοντες MRA και τις κοντές Ermax) και ουτε μπορώ να "κρίνω" με το μάτι (και δεν νομίζω οτι υπάρχει και κάποιος που μπορεί) θα σου πώ τι μπορουμε να κάνουμε...

Οποτε το αποφασίσεις, πάμε μαζί στο μαγαζί που έχει την Barracuda ζελατίνα..την "δοκιμάζεις" στο δικό σου, βλέπουμε με το μάτι το ύψος της, "συγκρίνουμε" με το ύψος και το πλάτος της givi και παίρνεις την απόφαση σου...

Ή σου μετράω το μήκος της δικιάς μου αλλά πρέπει να βρούμε ένα σημείο αναφοράς...π.χ. απο εκεί που τελειώνει η μάσκα του Ζ750 μέχρι το χείλος της ζελατίνας (πανω μέρος, εκεί που τελειώνει)...οπότε πας μόνος σου στο μαγαζί, την "δοκιμάζεις" στο δικό σου, βγαζεις μέτρο και υπολογίζεις και αποφασίζεις μόνος σου...

ok modeerf,ευχαριστω για τον κοπο που θα κανεις και την εξυπηρετηση,σου στελνω Π.Μ

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Stabilizater για 990 lc8?
    από rsp στο forum KTM
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2007, 16:21
  2. stabilizater
    από ruyjin στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 10:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα