Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 87

Θέμα: ξεφύγαμε...

Ανθρώπινο μελος Το avatar του/της manos*gsxr
    λες αυριο να βγει κανενας κουστουματος να μας πει οτι αυτοι φταινε για την καταντια της οικονομιας???Πολλα γελια θα εχει.......και ντοματες μαλλον
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    μολις ειδα αυτο

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/video_11.html

μεσα στο κεντρο της αθηνας..

οτι και να πεις ειναι λιγο για την καταντια της ελλαδας..

ενας μπαρμπας μεσα σε ενα βανακι με τη σημαια σε περίοπτη θεση χωρις να εχει αρθρωσει μια ολοκληρη προταση οπως οριζει η ελληνικη γραμματικη ειναι ο προλογος του βιντεο.....

ετσι αρχισαν ολα!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manos*gsxr
    Να τους εμποδισουνε απο το να πουλανε παρανομα προιοντα να το καταλαβω ρε παιδια.Αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι τους κυνηγησαν?δεν ειναι δικη τους δουλεια αυτο.Αν ηταν ο καθε ενας να περνει το νομο στα χερια του τοτε θα γινουμε ζουγκλα.Παντως τα μαφια μαφια που φωναζαν και το "black man" που φωναξε καποιος αλλος εμενα με κανουν να πιστευω πως οι λογοι αυτης της κινησης δεν ηταν μονο για το παρανομο της υποθεσης...
    Αν δεν ειχε γινει το κυνηγητο πιστευω πως δεν θα ειχε χτυπησει κανενας και δε θα εσπαγε τιποτα.Δε λυνονται ετσι αυτα τα προβληματα.Η βια μονο βια μπορει να φερει.
    +1.. black monkey και τετοια φωναζανε...

αυτα που βλέπουμε στο βιντεο τη στιγμη που υπάρχει πανικος στο κοσμο λογω του οτι πάμε για πτωχευση σα χωρα και θα χαθουν δουλειες κ θα πέσει πείνα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!!

αλλα σε μια χωρα που ειμαστε όλοι αμόρφωτα ζωα(αν δεν είμασταν δε θα ψηφιζαμε αυτους που μας γαμανε 20αετιες τωρα,σωστα? ) δεν περιμένω τιποτα καλύτερο απ το να παρασυρθουμε απο ''πατριώτες'' που θελουν να σωσουν την χωρα μας απο την πτωχευση διωχνοντας τους μαυρους που πουλάνε τσάντες στην Ερμου....οαου...ήδη αισθανομαι καλύτερα,όλα θα πάνε καλά.

Γαλάτσι με το 60% της πολυκατοικιας μου και το 40% της γειτονιας μου αλλοδαποι κατι που με ενοχλει όπως με ενοχλει και το προβλημα που αντιμετωπιζουν οι κατοικοι των Πατησιων με την εγκληματικότητα...αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με την κριση και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ληθει τώρα.ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ και κάτι ξυρισμένα ζωα πιστευουν ότι εφτασε η ώρα τους.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Μετά την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP, ανακοινώνεται η νέα δυναμική κινητοποίηση,αυτή τη φορά για την πάταξη του φαινομένου του παράνομου πλυσίματος αυτοκινήτων από Πακιστανούς στα φανάρια. Όχι στον αργό οικονομικό μαρασμό των Ελλήνων ιδιοκτητών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η οργάνωση ΠΑΡΑΠΛΥΣΙΜΟ STOP οργανώνει διαμαρτυρία στα φανάρια της Κωνσταντινουπόλεως,Έλληνες γρηγορείτε,φυλάμε Θερμοπύλες!!!
    Συνέδραμε στο εθνοσωτήριο έργο μας,δείρε κι εσύ ένα άπλυτο δίποδο Ασιάτη σκύλο.Πριν από τα επεισόδια σόκ που θα προβληθούν στο δημοσιογραφικό κολοσσό troktiko,θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή της Έφης Σαρρή,υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της παγκοσμίου φήμης μαέστρου Ευγενίας-μπουμπούκου-Μανωλίδου. Παιάνες θα διαβάσει ο Κώστας Πρέκας.Το ουρλιαχτό της έναρξης θα δώσει ο βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης και τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του χτυπήματος θα έχει ο πρώην καταδρομέας Πλεύρης υιός.
    Παρακαλείται ο γραβατωμένος μεσήλικας που θα τραυματιστεί στα επεισόδια από τους Πακιστανούς δολοφόνους να έχει προβάρει από πρίν το λόγο του.

αν δεν ησουνα σημερα

να κατεβεις την επομενη φορα

να βοηθησεις στην εκκαθαριση της χωρας

Δεν ήμουνα και δεν πρόκειται να κατέβω ποτέ και πουθενά.....
    Είμαι ενάντια στην κοπαδοποίηση.....Εγώ είπα ότι θα αντιδράσω με τον τρόπο που εγώ νομίζω σωστό όταν ενοχλήσουν εμένα και την οικογένειά μου.....

Και για να σου φύγουν οί όποιες σκέψεις......ούτε πιστέυω,ούτε εκκλησία πάω,ούτε θέλω πίσω την Αλβανία και την Κωνσταντινούπολη.....Οσο για διακοπες χτυπάω παράλια Τουρκίας συχνά.......μια χαρά περνάω με τους.....οχτρους...

Απλά δεν θέλω να με ενοχλούν εφόσον δεν ενοχλώ.....

Και αυτό φασισμός είναι???

Παλαιό μέλος
    Ειπαμε οποιος θελει να ισχυουν οι νομοι ειναι φασιστας και χουντικος...
    Οποιος λεει ναι σε ολα ειναι φιλελευθερος.....
    Οποιος λεει μια μαλακια με τη λεξη αντισταση η προβοκατσια η συντροφος η αλληλεγυη ειναι επαναστατης....

Ποτε θα το καταλαβουν μερικοι αυτο???????????

Παντως για την ιστορια προτιμω εναν απο τη Νιγηρια η τη Σομαλια οπου γινεται της πουταναρας να πουλαει τσαντες απο το να πουλαει πρεζα...
    Ας φτιαξουμε πρωτα το δευτερο και μετα βλεπουμε και για τις τσαντες... ξεφτιλες...

Παλαιό μέλος
    Υ.Γ. Αν ημουν μαυρος αυτον που φωναζει αααααααααααααααααα θα τον κοπαναγα σιγουρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Ειπαμε οποιος θελει να ισχυουν οι νομοι ειναι φασιστας και χουντικος...
    Οποιος λεει ναι σε ολα ειναι φιλελευθερος.....
    Οποιος λεει μια μαλακια με τη λεξη αντισταση η προβοκατσια η συντροφος η αλληλεγυη ειναι επαναστατης....

Ποτε θα το καταλαβουν μερικοι αυτο???????????
    Μάλλον κάτι έχασες στο θέμα.

Σαφώς και θα πρέπει να επέμβει η αστυνομία για το παραεμπόριο, η αυτοδικία εν μέρη εξηγείτε απο την ελλειπή εφαρμογή των νόμων.

Όπως θα έπρεπε να συλλάβει και τους αυγοκέφαλους για τον προπηλακισμό-εξύβριση και επίθεση προς τους μαύρους.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Παράνομοι και οι δύο....

Και οι "κακόμοιροι λαθρομετανάστες" (που σημειωτέων στο τρίγωνο του διαβόλου καθαρίζουν με μασέτες και καδρόνια τις διαφορες τους ή εκείνον που τους ενοχλεί) ...

Και οι βλαμμένοι "εθνο-καθαριστές" που θυμίζουν ανθρωποειδή σε διεταταγμένη υπηρεσία.

Εμένα εκείνο που με ενοχλεί έιναι πως υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν την μια πλευρά ή την άλλη χωρίς πολύ σκέψη. Οπως και το οτι οι αστυνομικοί σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπουζουριάζουν άπαντες να τους πάνε σε ενα νταμάρι να σπάνε πέτρες και ο ενας το κεφάλι του άλλου μπας και ησυχάσουμε.

Κατά τα άλλα όπως λέει και ο φίλος Εχετλαίος... όλοι θα πεθάνουμε..

που παρεπιπτόντως φίλε, υπάρχει μια περίπτωση το καλοκαίρι να είμαι απο τα μέρη σου μια βόλτα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Κατά τα άλλα όπως λέει και ο φίλος Εχετλαίος... όλοι θα πεθάνουμε..

που παρεπιπτόντως φίλε, υπάρχει μια περίπτωση το καλοκαίρι να είμαι απο τα μέρη σου μια βόλτα.

Gandalf
    H νταμιτζάνα με την τσικουδιά παγώνει ήδη στο ψυγείο
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ωχ.... τώρα είναι που θα "πεθάνουμε" και θα "λιώσουμε" σίγουρα...χαχαχαχαχα
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Έτσι όπως την πάνε τη δουλεία , μας βλέπω σε κάνα χρόνο όλους, με φαλτσέτες στο δρόμο να τρώμε ο ένας τον άλλο.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παντως να μου το θυμηθειτε, με αυτη τη κινηση που εκαναν τα καλοπαιδα, το χρηματιστηριο θα τσιμπησει ενα +2 τουλαχιστον απο Δευτερα, θα δανεισουν χρημα στην Ελλαδα με πολυ ευνοϊκους ορους, θα πεσει η ανεργεια στο 0,0002% θα ξαναφυτρωσουν δαση εκει που ειναι καμμενα και θα στειλουμε Ελληνα (φυσικα) αστροναυτη στον Αρη...

μα τι προβλημα δημιουργουσαν επιτελους οι μαυρουκοι και δεν το καταλαβεβαμε ρε γαμοτο...μπραβο στους λεβεντες, μπραβο στα παλικαρια...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    θα στειλουμε Ελληνα (φυσικα) αστροναυτη στον Αρη...

καλα

με αυτο σκεφτηκα το εξης

τελικα ο λιακοπουλος εχει δικιο, οι ελληνες καταγομαστε απο εξωγηινη φυλή που μας εφερε εδω στην γη.

Μονο ετσι εξηγητε η απουσια των εξωγηινων τοσες χιλιετιες..

Απλα προσπαθουν να αποφυγουν τα άχρηστα και αποτυχημένα "ξαδερφια" τους..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Πριν λιγο το ειδα το βιντεακι στο τροκτικο.Αν ειναι δυνατον.Δηλαδη θα φτασουμε στο σημειο να υπαρχουν και ομαδες περιφρουρησης αποτελουμενες απο πολιτες οπως υπηρχε στα φασιστικο κρατος του Μουσολινι.Οπως παντα καποιο κινουμενοι στο φασιστικο χωρο διοργανωνουν συγκεντρωσεις αυτοπροσδιοριζοντας τους αυτονομοι πολιτες και τα συναφη.

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ξεφυγαμε...
    από Pappios στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2009, 23:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •