Μπράβο φίλος
Πάντα όρθιος για τις μικρές και μεγαλύτερες αποδράσεις σου.![]()
![]()
Μπράβο φίλος
Πάντα όρθιος για τις μικρές και μεγαλύτερες αποδράσεις σου.![]()
![]()
Το blog μου:
http://northcape2010.blogspot.com/
Βάση Δεδομένων:
http://www.earthexplorer.weebly.com/
Αρχικά δημιουργήθηκε από ανωνυμος
Ο χωματόδρομος δεν πτώησε την ΕR...
ετσι.... Βολτα για λιγους...![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Ωραιος να σε καλα και να το ξανακανεις εχει πολλες ομορφιες που δεν προλαβες να δεις ανεβα σιγουρα τον ταυγετο νομιζω θα το ευχαριστηθεις οσο τιποτα![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
+656 για Ταΰγετο.
Επίσης αξίζει τον κόπο η επίσκεψη στο μοναστήρι στο Όρος Κυπαρισσίας κοντά στον Αετό ή αν προτιμάς θάλασσα κάνε μια βόλτα από Κορώνη, Πεταλίδι ή Στούπα και Καρδαμύλη.
Επίσης φρόντισε να κάνεις και τη διαδρομή κόρινθος-καλαμάτα και με τρένο (αν ποτέ αποφασίσουν να το κυκλοφορήσουν ξανά![]()
![]()
) όπου και θα δεις ακόμα ποιο φοβερά μέρη.
Αχ φωτιές μΕ άναψες ρε φιλαράκι. Πάντα όρθιος και καλές βόλτες!!![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
H φωτό με τον παππού σου να ξεμακραίνει με την πάπια και το καφάσι πίσω...δεν ξέρω γιατί, αλλά μΕ άρεσε πολύ.![]()
![]()
Συμβουλή: φρόντισε να επισκέπτεσαι τα γερόντια συχνότερα. Δεν θα είναι για πάντα εκεί...![]()
και μενα με άρεσε, βγάζει μια μελαγχολία δε ξερω ακριβως πως να περιγραψω το συναισθημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
H φωτό με τον παππού σου να ξεμακραίνει με την πάπια και το καφάσι πίσω...δεν ξέρω γιατί, αλλά μΕ άρεσε πολύ.![]()
![]()
Συμβουλή: φρόντισε να επισκέπτεσαι τα γερόντια συχνότερα. Δεν θα είναι για πάντα εκεί...![]()
οσο για τη συμβουλη....δυστυχως το ξερω....η χαρα και μονο οταν με ειδαν και οσο καθομουν εκει....δε λεγεται.Σκεφτόμουν πως γίνεται δύο χρόνια τώρα να μη βρήκα το χρόνο να πεταχτώ...γιατί όλη η ελλάδα μια βόλτα είναι..
ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΟΛΩΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ.
ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος
Κάπου μεταξύ λήθης και λησμονιάς του υπουργείου (και καλά) πολιτισμούΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis79
ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΟΛΩΤΟΣ![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis79
ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΟΛΩΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ.
λοιπον αυτός που πήγα είναι στο δρόμο (δε τολμώ να τον πω εθνικη) μεταξύ καλαμάτας πύλου μεταξύ των χωριών ρυζόμυλο και νερόμυλο.Αφού περάσεις το ριζόμυλο καθώς έρχεσαι από καλαμάτα κάνει μια στροφη αριστερά προς το χωριό καρποφόρα.πηγαίνοντας προς τα κει θα δεις και την πινακίδα. Είδα βέβαια και μια πινακίδα ανεβαίνοντας προς ταυγετο πηγαίνοντας προς καρδαμυλη...την επόμενη φορά!
και κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον για όσουν τους αρέσουν αυτά...
http://www.vlasi.gr/istroria/boyfrada/boufrada3.html
Αδερφε ευχαριστω για την ενημερωση . Η καταγωγη μου ειναι απο ενα χωριο διπλα στο Βλαση ονοματι Κουρτακι , και οπως καταλαβαινεις καλο ειναι να ξερεις τι υπαρχει γυρω σου προς ενημερωση και επιμορφωση .
Ευχαριστω και παλι .
ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος
Ωραίο το άρθρο ! Περιοχή μήπως μπορείς να μας πείς ακριβώς ? Αρης απο Λυκουδέσι Μεσσηνίας ,πρώην επαρχία Τριφυλίας .