Μη χαλιεσαι, εγω πρωτοδεσμητης ειμαι, με τα αρχαια ποτε δεν τα πηγαινα καλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Μπορεί να είμαι προπετής λοιπόν (εφόσον τονίζεται στο Η).....κάτι άλλο?
Μη χαλιεσαι, εγω πρωτοδεσμητης ειμαι, με τα αρχαια ποτε δεν τα πηγαινα καλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Μπορεί να είμαι προπετής λοιπόν (εφόσον τονίζεται στο Η).....κάτι άλλο?
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !
Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
Μη χαλιεσαι, εγω πρωτοδεσμητης ειμαι, με τα αρχαια ποτε δεν τα πηγαινα καλα!
ΣΥΝΑΑΑΑΑΔΕΛΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
αναιδής (ΕΙΜΑΙ) , θρασύς (ΕΙΜΑΙ) , ιταμός (ΕΙΜΑΙ)
βιαστικός (ΕΙΜΑΙ) , απερίσκεπτος(ΕΙΜΑΙ)
Να προσεχεις με το μοτοσακο φιλε μου!
[εγω μαζι σου σε αυτο που ειπες για να μπει το ονομα, απλα το εκανες να φαινεται (η τουλαχιστο φανηκε σε μας ετσι) οτι δεν το εβαλε η κοπελα εσκεμμενα, ενω μαλλον δεν σκεφτηκε να το βαλει.]
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
στο μοτοσακο φίλε μου δεν ειμαι DimChios.....ειμαι υπό την επίρρεια Βάλιουμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Να προσεχεις με το μοτοσακο φιλε μου!
[εγω μαζι σου σε αυτο που ειπες για να μπει το ονομα, απλα το εκανες να φαινεται (η τουλαχιστο φανηκε σε μας ετσι) οτι δεν το εβαλε η κοπελα εσκεμμενα, ενω μαλλον δεν σκεφτηκε να το βαλει.]
...αλλωστε μην ξεχναμε ότι ειμαι ο μονος εδω μεσα που δηλώνει ΚΟΥΛΟΣ, και ΑΡΓΟΣ
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Καλησπέρα και απο εδώ..
Γιά σοβαρά θέματα στη μηχανή μόνο Παναγιωτόπουλο..Για λάδια κλπ όπου βολεύει.
![]()
![]()
Γερακας συμφωνω αλλα φαρμακειο....πολυ καλος μαστορας ειναι και ο Καφετζακης κοντα στο γηπεδο της Νηαρ Ηστ(παλια ηταν στη Φορμιωνος) και πολυ πιο οικονομικος.
Για μενα παντως τα boxer οι πιο ευκολοι κινητηρες για καποιον μηχανικο με γνωσεις....
Ευκαιρία να τον τσεκάρω, έχω λάδια τωρα κοντά.. Διεύθυνση φίλε μου μήπως;;Αρχικά δημιουργήθηκε από maniatiakos
Γερακας συμφωνω αλλα φαρμακειο....πολυ καλος μαστορας ειναι και ο Καφετζακης κοντα στο γηπεδο της Νηαρ Ηστ(παλια ηταν στη Φορμιωνος) και πολυ πιο οικονομικος.
Για μενα παντως τα boxer οι πιο ευκολοι κινητηρες για καποιον μηχανικο με γνωσεις....
Σόρρυ που επεμβαίνω αλλά νομίζω πως η διεύθυνση είναι Ξυπετής 16 στην Καισαριανή...αν λέμε τον ίδιο
ή ξυπέτης?Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
... Ξυπετής ....![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Σόρρυ που επεμβαίνω αλλά νομίζω πως η διεύθυνση είναι Ξυπετής 16 στην Καισαριανή...αν λέμε τον ίδιο![]()
"Ξεπέτας" 16 στη Καισαριανή είναι :rotflmao: :rotflmao:
Δεν εχω και την καλυτερη αποψη για τον Καφετζάκη...
![]()
Αλλαγή αλυσιδογραναζων, τοποθέτηση τροχού στραβα με αποτέλεσμα να μου βγει στην Ε.Ο. στην ευθεία των μεγάρων πηγαινοντας να προλάβω το 0-300 RS...
Ευτυχώς δε σκαλωσε πουθενα να μπλοκάρει η ρόδα...![]()
Απο τότε μακρια![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αλλαγή αλυσιδογραναζων, τοποθέτηση τροχού στραβα με αποτέλεσμα να μου βγει στην Ε.Ο. στην ευθεία των μεγάρων πηγαινοντας να προλάβω το 0-300 RS...
![]()
![]()
:a011:
πότε έγινε αυτό ρεεεε...???!!! και δεν του το έκλεισες...?
Ανοιξη (Μαρτιος νομίζω) του 2006...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
![]()
![]()
:a011:
πότε έγινε αυτό ρεεεε...???!!!![]()
Express Service (διπλα είναι) φόρτωμα και εκτοτε (και για όσο είχα το bmw) Κώστας Φλέτσας στη Μιχαλακοπούλου
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πλέτσας εννοείς,δίπλα στον Καλφαρέντζο(πριν κλείσει)...εκεί πηγαίνω κι εγώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ανοιξη (Μαρτιος νομίζω) του 2006...![]()
Express Service (διπλα είναι) φόρτωμα και εκτοτε (και για όσο είχα το bmw) Κώστας Φλέτσας στη Μιχαλακοπούλου
![]()
ΣωσταΑρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Πλέτσας εννοείς,δίπλα στον Καλφαρέντζο(πριν κλείσει)...εκεί πηγαίνω κι εγώ.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais