Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: Τακάκια στο 600: Μου τον έπιασαν;

Παλαιό μέλος

μου τον επιασαν;

ΕΒΑΛΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ CBF600 N ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ HONDA ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΔΕ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ...ΕΣΤΩ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ PREMIER ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ HONDA ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ 2- 20Ε ΚΑΙ ΠΙΣΩ1-60 Ε
    ΚΑΙ 20Ε ΕΡΓΑΤΙΚΑ(120Ε) ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΞΑΝΑΠΑΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ...ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ...

60 ευρώ τα πίσω τακάκια ;;;

Στις τιμές του 0-300 για τα μπροστινά τακάκια του CBF λέει για 32,5 ευρώ σε κάθε δαγκάνα, αν και υπάρχει διαφορά σε σύγκριση με τα Premier εγώ προσωπικά θα έβαζα τα "μαμά".

Εξουσιοδοτημένοι και κάνουν ότι τους καπνίσει..:a31:

Αλλά τα πίσω 60 ;;;

Τα έχει αλλάξει κανείς ρε παίδες ; Εγώ ακόμα αλλά μου ακούγεται πολύ παρανοϊκό το 60 αν κρίνω απ'τα μπροστινά.:hypnotize

Τα 20 ευρώ της εργασίας μου ακούγονται λογικά.

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    είναι λίγο άσχετο με τα cbf, αλλά πολύ σχετικό λόγω χοντα...

στο cbr, άλλαξα εμπρός πίσω, 35υρώ Χ 2 μπροστα και 30 πίσω κ έβαλα newfren, με μαλακή γόμα, ότι πιο καλο και ακριβό για sporturing χρήση,

το 60 για πίσω μάλλον υπερβολικό ειναι κ για πίσω κιόλας....

Νέο μέλος

Βοήθεια κλέφτες

Λοιπόν μετά από ένα σύντομο τηλεφώνημα σας λέω ότι τα πίσω τακάκια κοστίζουν 27,30 + ΦΠΑ .

Αλλά ρε Μανώλη 20 € εργασία για 30' τα βρίσκεις λογικά. Ξέρεται πολλούς να βγάζουν αυτά τα λεφτά;

Δεν του πήγε τα τακάκια και του είπε βάλτα. Το κέρδος του το έβγαλε από την πώληση.

Φιλική συμβουλή ότι μπορείτε κάντε το μόνοι σας και για ότι δεν είστε σίγουροι ρίξτε μια ερώτηση στο Forum υπάρχει πάντα κόσμος με όρεξη να βοηθήσει.

Ακούς div400 χάνουμε λεφτά ρε!!! Φτιάξε επειγόντως την πιλοτή γιατί με τον γάμο έχω άμεση ανάγκη από ρευστό και υπάρχει κόσμος που δεν τα μετράει.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    H μηχανή ως γνωστό παίρνει 3σετ τακάκια, 2 μπροστά, 1 πίσω. Τα honda κοστίζουν 32,5 ευρώ το σετ τα πίσω και γύρω στα 38 ευρώ το κάθε σετ μπροστά (είναι μεγαλύτερα).

Οπότε μια σωστή τιμή χοντρικά είναι 35 τα πίσω και 2 Χ 40 τα μπροστά υπολογίζοντας και κάνα 2ευρω για την κάθε τοποθέτηση.
    Οπότε σύνολο 115 ευρώ για όλα και γνήσια μαμά.

Ελεος! τι σκατά κοστολογούν στην Κρήτη?

Εγώ θα πήγαινα στο συνεργείο και θα γινότανε της π0υτ@νας... Ακου 60 ευρώ τα μαμά τακάκια!

Και ποιο μισάωρο? 3 λεπτά τοποθέτηση το κάθε σετ.....

και είσαι σίγουρος ότι χρειαζόντουσαν όλα μαζί αλλαγή? μου φαίνεται λίγο χλωμό εώς απίθανο... πιθανότατα τα μπροστά σου να είχαν άλλα 3-4 χιλ χλμ. ακόμα....

Κλέφτεεεεεεεεεεεεςςςςς....

Κωλοχώρα.....

Re: Βοήθεια κλέφτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από NaGaN
    Αλλά ρε Μανώλη 20 € εργασία για 30' τα βρίσκεις λογικά. Ξέρεται πολλούς να βγάζουν αυτά τα λεφτά;
    Βασικά δεν το εξήγησα σωστά.

Ήθελα να πω οτι τα 20 ευρώ που φάνηκαν λογικά για εργασία αλλαγής σε δύο σετ μπροστινά και ένα σετ πίσω τακάκια από αντιπροσωπεία. Συνήθως οι αντιπροσωπείες μας έχουν συνηθίσει σε μεγαλύτερες "καμπάνες" άσχετα με το αν συμφωνώ εγώ γι'αυτές έχοντας πάντα στο μυαλό μου το χρόνο που χρειάστηκαν για να κάνουν την εργασία.

Πόσο μάλλο η Honda..

Σίγουρα είναι πολλά λεφτά για μισή ώρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    Εδώ ;

Ότι καυλώσει του καθενός απ'ότι έχω καταλάβει.

Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα στην Κρήτη, δεν υπάρχουν επιλογές !
    Αν μπορείς να το πιάσεις αυτό, θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ.

Κι όταν δεν υπάρχουν επιλογές κάπου πρέπει να συμβιβαστείς, δεν γίνεται να μην καβαλάμε μηχανάκια επειδή ο τάδε ή ο τάδε είναι φθηνός μεν εδώ, θα στη βαρέσει όμως στην άλλη δουλειά, οπότε πάμε αλλού που δεν θα μας βαρέσουνε, αλλά όλο και κάπου μας την ετοιμάζουν..

Θυμάσαι την περίπτωση με την πρώτη μου αλλαγή λαδιών στην αντιπροσωπεία..

Αν δεν υπάρχει στάνταρ τιμοκατάλογος για όλη την Ελλάδα σε μια αντιπροσωπεία κολοσσό όπως είναι η Honda, τότε που μπορεί να υπάρχει ; Στον καθένα που ανοίγει ένα συνεργείο μοτοσυκλετών ;

Είναι κλέφτες. Τουλάχιστον εγώ το γνωρίζω πριν αγοράσω κάποιο απ'τα προϊόντα τους. Και δεν εννοώ μόνο τη Honda.
    Το έχω δει και το έχω βάλει καλά στο κεφάλι μου από τη μέρα που έκανα sign in στο moto και άρχισα να συγκρίνω τιμές ανταλλακτικών και εργασιών σε οποιοδήποτε μηχανάκι στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Τουλάχιστον εδώ στην Κρήτη ισχύει αυτό που είπε ο NaGaN, ότι μπορούμε ας το κάνουμε μόνοι μας.

Παλαιό μέλος

ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ

ΤΑ ΠΙΣΩ ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΑP 30Ε ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΠΡΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΑΤΣΕ 60Ε ΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ HONDA ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ HONDAΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΞΕΡΩ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟΣΟΟΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΘ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ . ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...5 ΛΕΠΤΑ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ,Α, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ...

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    60€ και χωρίς απόδειξη??

Κακώς, πολύ κακώς!!!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    .....
    Κακός, πολύ κακός!!!
    Ο ποιος;

Στο θέμα.... φίλε... στον έπιασαν....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΑΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΩ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΑ ΠΙΣΩ ΤΑΚΑΚΙΑ ΧΟΝΤΑ ΜΑΜΙΣΙΑ 55 ΕΥΡΟ
    ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    Όπως είπε και ο makis206 κλάφτα, οι περισσότεροι χρεώνουν ό,τι τους λείπει και όχι μόνο στα μοτοσυκλετιστικά αλλά σχεδόν παντού. Μετά τους φταίνε οι αλυσίδες (τις οποίες εμποδίζουν όσο μπορούν από να ανοίξουν καταστήματα εδώ).

Στο θέμα: bsari αν και δεν έχω Χόντα, στείλε μου αν μπορείς με πμ πού πήγες γιατί κι εγώ "κέντρο" μένω και ποτέ δεν ξέρεις. Επίσης, είναι δυνατή η καταγγελία για αισχροκέρδεια; Απόδειξη σου έκοψαν;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    20 για εργασια?

Λιγα σου πηρε..

Επανερχομαι συντομως οταν 8α εχω και την απαντηση της Μαμας εταιριας

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Φίλε μου, είσαι Ηράκλειο?

Αν ναι, μπορείς να αγοράζεις μόνος σου τακάκια από του Παπαδάκη, στη γέφυρα των Πατελών και να πηγαίνεις σε οποιοδήποτε μηχανικό (αν θες σου προτείνω με πμ) να στα αλλάζει.
    Διαφορετικά παραγγέλνεις από Internet. Επίσης να σου πω, ότι είναι αρκετά εύκολο να τα αλλάξεις και μόνος.

Όχι και τόσο νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ON-OFF
    ΑΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΩ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΑ ΠΙΣΩ ΤΑΚΑΚΙΑ ΧΟΝΤΑ ΜΑΜΙΣΙΑ 55 ΕΥΡΟ
    ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.
    Μετά από 3,5 (και βάλε) χρόνια, σίγουρα οι τιμές δεν είναι ίδιες.
    Τέλος πάντων, το Σάββατο που μας πέρασε άλλαξα τα εμπρός με γνήσια, στο CBF 600 SA, με κόστος αγοράς 69,50 € όλα και χρόνο αντικατάστασης περίπου 10 λεπτά.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF